Kızlar kızım son 1 aydır ayağa kalkıyor beşikten koltuktan tutunup. İlk adım ayakkabısı almadım. Adım atınca alıcaktim hahah saçma bir fikir mi onceden mi almam lazımdı ? İlk tecrübem olduğu için bilemiyorum ki
Bugün ilk adım ayakkabısı ve dışarı çıkınca giydircegm bir ayakkabı alicam. Nasıl almam lazım ikisi için fikir verirmisiniz ayakkabı nasıl olmalı? Resimli atarsanız daha çok sevinirim. Alırken neye dikkat etmem lazım ? Hiç bir bilgin yok. Ayrıca ayakkabıyı aldiktan sonra yere bırakınca giydircem evet ama beşiğe de bırakıyorum bazen evi toplamak iş yapmak için kızım beşikte sürekli ayakta hiç oturmuyor yatmıyor. Beşiğe birakinca da giydirmem gerekir mi ilk adım ayakkabısını? Yürüteç kullanmıyorum. Kızım sevmiyor bırakınca çok ağlıyor. Elimle tutup yürütüyorum. Mecbur beşiğe bırakıyorum iş yaparken. Sadece yürütmeye calistigimda mi giydirmem gerekir ? Emeklerken felan yada beşikte??
Ben Viccodan ilk adım aldım güzel hafif
Ayakkabı hafif olsun, tabani yüksek olmasin, daha yeni yurmeye başladığı için çocuk güçlük cekmesin. İnce tabanlı olsun
Canım biz bundan aldık çok rahat çok hafif bunu aldıktan sonra çok rahat yürümeye başladı
1,489,405 soru
24,343,531 cevap
346,157 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın