0 oy
952 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar kızım son 1 aydır ayağa kalkıyor beşikten koltuktan tutunup. İlk adım ayakkabısı almadım. Adım atınca alıcaktim hahah saçma bir fikir mi onceden mi almam lazımdı ? İlk tecrübem olduğu için bilemiyorum ki :dizzy:

Bugün ilk adım ayakkabısı ve dışarı çıkınca giydircegm bir ayakkabı alicam. Nasıl almam lazım ikisi için fikir verirmisiniz ayakkabı nasıl olmalı? Resimli atarsanız daha çok sevinirim. Alırken neye dikkat etmem lazım ? Hiç bir bilgin yok. Ayrıca ayakkabıyı aldiktan sonra yere bırakınca giydircem evet ama beşiğe de bırakıyorum bazen evi toplamak iş yapmak için kızım beşikte sürekli ayakta hiç oturmuyor yatmıyor. Beşiğe birakinca da giydirmem gerekir mi ilk adım ayakkabısını? Yürüteç kullanmıyorum. Kızım sevmiyor bırakınca çok ağlıyor. Elimle tutup yürütüyorum. Mecbur beşiğe bırakıyorum iş yaparken. Sadece yürütmeye calistigimda mi giydirmem gerekir ? Emeklerken felan yada beşikte??

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çocuk ayakkabısı için vicco iyi diyorlar cnm e bebekte de iyi ilk adım ayakkabısı
tarafından
Evet canım fenomen bir ciftte vicco kullanıyorlardı
-Reklam-
0 oy
(4,098 puan) tarafından

Ben Viccodan ilk adım aldım güzel hafif 

image

tarafından
İlk adım ayakkabısı bumu canım ? Bende ince birşey bekliyordum
(4,098 puan) tarafından
İnce olanlarda var ama bana kış için uygun gelmedi onlar bu da çok hafif zaten onlarla aynı ağırlıkta vicco da yardımcı oluyorlar canm
tarafından
Kız nasıl pahalı öyleee,anam minicik şeyler yaaa hiç vicdan kalmamış bu millette valla. Benim ayakkabılarım bu fiyatta kız :D hadi ben neyse yıllarca giyerim ama çocuklar en fazla 1 sene giyecek
tarafından
Evet bnimkiside kış zamanı. Bende böyle kalın alayım. Ev sıcak oluyor ama yinede ayaklardan insan üşütür
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Ayakkabı hafif olsun, tabani yüksek olmasin, daha yeni yurmeye başladığı için çocuk güçlük cekmesin.

İnce tabanlı olsun 

tarafından
Tamam canım tavsiye edicegn hir marka var mı?
tarafından
Bekle resmini atayim lcw wakikide almistim
tarafından
Resim yükledim , çok hafif , çok rahat yuruyordu bununla .
tarafından
Çok güzelmiş canım gittiğim mağazadan bakacağım inşallah güzel bulurum. Rahat edebileceği.
0 oy
(2,594 puan) tarafından
https://www.vicco.com.tr/vicco-anka-basic-unisex-ilk-adim-gri-gunluk-ayakkabi dışarıya çıkarken ilk adım ayakkabısı olarak bu çok güzel hafif ve yumuşak evde giydirmek için patik de https://www.trendyol.com/caluu-baby/karamel-kadife-bebek-patik-p-32087298 bu caluu patiklerden kullanıyorum çok güzeller asla üşütme ve terletme yapmıyor
tarafından
Teşekkür ederim canimm bnm güzeller beğendim bulursam inşallah alırım
(2,594 puan) tarafından
vicco bazı şehirlerde avmler de var canım ama caluu sadece internette
0 oy
tarafından
Cnm lcw dan flodan alabilirsin. Pahali birsey alma 3 ay ancak giyer hemen buyuyor olmuyor ayaklarina. Benimki giybedi bile agliyordu cikartiyordu
tarafından
Pahalı almiycam zaten canım az giyincek sonuçta
0 oy
(163,576 puan) tarafından
nike yada adidas al
0 oy
(47 puan) tarafından
Vicco almıştım ben çok tatlı ortapedik ayakkabıları var :))
tarafından
Çok duydum bu markayı inşallah alacağım teşekkür ederim canimm ❤️
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Vicco guzel canim tabani ortapedik yumusak hafif olmasi gerekli butcene bagli nike felanda alabilirsin
tarafından
Vicco markasını çok duydum. İnşallah gittiğimiz mağazada vardır. Her mağazada oluyormu onuda bilmiyorumm
(2,558 puan) tarafından
Cogu yerde oluyo canm
tarafından
Sevindim canım çok teşekkür ederim ❤️❤️
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Dışarı ayakkabısı olarak vicco aldık beğeniyodum onu. Ev içinde kayınvalidem lcw dan ilk adım ayakkabısı almış oda güzeldi. Bazı doktorlar ilk başta ayakkabıyı önermiyo yere düzgün basamazlarmış. Açıkcası bende çok fazla giydirmedim evde bi de yaz günüydü hep çıplak gezdi. Yürümeye başlayınca da dışarda giydirmeye başladım
tarafından
Sence ben almalimiyim? Almasam yürümesinde ne gibi rahatsızlık olur ki acaba ?
(1,453 puan) tarafından
Ben dediğim gibi giydirmedim yürümesinde hiç bi sıkıntı yok canım
0 oy
tarafından
Ben adım atınca aldım e bebekten aldım. Ve tabanı yumuşak deri aldım ki ayağını agritmasin
tarafından
Bende deri alayım ince çorapla giydircem dimi rahat eder öyle
tarafından
Evet canım ne büyük al ne küçük sonra çocuk yürümeye korkabilirmis ben o yüzden tam yumuşak deri almıştım hem dışarda gezerken rahat geziyordu tabanı sert olmasın zaten mağaza görevlisi yardımcı olur
tarafından
Evet ama bazen güvenemiyorum. En pahalilarini gosterip en iyisi bu diyorlar. Bilgim olmadığı için güvenp mecbur alıyorum.
tarafından
Yok sen sec sonra yardım al
tarafından
Tamam canım kızım 9 aylıkken ayaga kalkıyordu şimdi 10 aylık oldu . Geç mi kaldım acabaya ayakkabiyi almaya ? Düz taban oluyormuş giydirmeyince doğrumu kızımda bir sorun olur mu acaba sonra ?
0 oy
(3,818 puan) tarafından

Canım biz bundan aldık çok rahat çok hafif bunu aldıktan sonra çok rahat yürümeye başladı

image

(3,818 puan) tarafından
E bebek varsa canım dene al evet numarası var 19 la başlıyor renkleri de var kızım 14 aylıkken 21 oldu ayağına
tarafından
Yaa canım ben gecmi kaldım giydirmeye kizim 9 aylıkken ayakta duruyordu. Düz taban oluyormuş giydirmeyince sorun olurmu acaba 1 aydır giydirmiyorum
(3,818 puan) tarafından
Yok canım alakası yok ben 1 yaşında giydirdim ayakkabıyı tabanı da gayet normal
Bu ayakkabı ayağın şeklini alıyor biraz da
tarafından
İnşallah canım yaa baktığım magazalarda yoktu vicco markası. E bebek mağazasına gittim sırf senin için canım bu ayakkabıyı önerdiğin için ama almadan çıktım belki vicco bulurum diye bulamadim. E bebek ve babymal mağazası var . Pazar günü gidicez bugün kapandı her yer eşimde geç geliyor hızlı hızlı bakmaktan birşeyde anlamıyorum
(3,818 puan) tarafından
Acelesi yok canım emin ol vicco yu bende çok aradım ama bu daha iyi dene ikisini de nasıl adım atıyor bak ona göere seç

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
22 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 150 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 256 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 722 göst.
31 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde H&A&Z (2,565 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,863 soru

24,189,460 cevap

336,827 kullanıcı

...