0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (688 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar biz ek gıda sorunu asamiyoruz oğlum 8 aylık olacak daha doğru dürüst birşey yememistir bu çocuk niye böyle ne yaptıysam yemiyor hepsi çöp oluyor yada 2 kaşık yiyip birdaha yemek istemiyor aç bırakıyorum yine aynı kaşığa vuruyor her yer yemek oluyor sinirimden kendimi yiyorum artık benim oğlum neden yiyen bir bebek ve değil mamayla büyüdü zaten şimdide vitamin alsın istiyorum ama yok çocuk kaşığı görünce çıldırıyor resmen ne yapmam lazim geceemi bu süreç Allah aşkına ne kadar zor bir durum ya

8 Cevaplar

0 oy
(163,453 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
dis donemiyse oyle yapar
(688 puan) tarafından
Şuan kaşınıyor ama görünürde birşey yok canım yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Alışır canım sabret 
(688 puan) tarafından
İnşallah canım bazen hiç yemeyecekmi acaba diyorum kendi kendime
tarafından
Yer yer merak etme hele bı aç olsun :)
0 oy
tarafından
Bence geçer canım benimde arada yemek istemiyor öğlen bile elini yoğurt kasesine vurdu hep yerlere döküldü ☺ bende çok sinirlendim ama yapacak bir şey yok inşallah geçer 
(688 puan) tarafından
Valla ana olmak çok zor canım
tarafından
Hiç sorma canım yaa inanki bir lokma yesin diye resmen önünde saatlerce maymunluk yapıyorum ☺
0 oy
tarafından
Benim oğlum 6. Ayından itibaren ne verdiysem dudağının arasından zorla yarısı içeri yarısı dışarı sinirden patlayarak yedirdim 7. Ayda bıraktım artık baktım olmuyor heryer üst baş batıyordu sadece ara ara yoğurt verdim onun dışında biberona kaşık maması ve devam sütü koyup veriyordum. Oğlumda mama ile büyüdü. 10. Aya girdik evde hazır kavanoz maması vardı sebze alırdım hep meyve almadim ki meyve güzel tadına alışıp sebze yememezlik etmesin diye. Denedim o kavanoz mamasını ısıttım verdim baktım ağzını açıp yiyor. O gün bugündür 2 yaşına yeni girdi yer yani. Sadece öyle kahvaltıyı zeytin peynir felan yaptırmıyorum içine dalıyor ağzından eline alıp kafa göz sürüyor bende kaşık maması şeklinde yumurtaya bir sürü şey karıştırıp veriyorm tadı da güzel oluyor sabahları onu yer öğlen muz yoğurt aksam kıymalı sebze yemeği. Kızım da vae o şuan 11 aylik onda hiç acele etmedim yoğurt sürdüm ağzına ne zaman ki o yogurdu gerçekten yedi o zaman ek gıdaya başladım o da 8 aylıkkendi. Şimdi ikisi de aynı şeyi yer 
(688 puan) tarafından
Ayy aynı benim oğlan işte bizimkide oyun yapıyor istemiyor hiç birsey
tarafından
Bekle o zaman sabret yani zorlama zamanı gelince tam ek gıdaya başlayacak. Kızım 9 aylık devam sütünü kendi kesti resmen. 2 aydır sadece geceleri ve sabah uyandığında 150cc inek sütü içiyor. Gün içinde süt yok. Korkma yani elbet yiyecek. İştahsız olması ayrı bişey ama ona da bişey diyemem.
0 oy
(183 puan) tarafından
Seni sanki gebelik bölümünden tanıyorum aynı gunlerdeydi hamileliğiniz benimkide sekiz aylık aynı sorunu yaşıyorum.baslarda biraz yedi tatlı şeyleri seviyordu şimdi onlarında istemiyor.ust baş batiriyoruz.ozenerek hazirliyorum çöpe gidiyor.bugun mesela hiç birşey yemedi anne sütü hariç dünde üç tatlı kaşığı elma suyu içti .benide yoruyor bu süreç
(688 puan) tarafından
Olabilir canım ordada post payalsiyordum evet canım biz hazırlıyoruz birde yeseler ah çok zor inanki
0 oy
(13,307 puan) tarafından
15 aylıktan merhaba bacı. Teyzemden başkası değişik birşey ek gıda yediremiyor çocuğa
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Alisir canimm bide distende olabilir 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
4.5 aylik oglum suan 5 gidiyoz 5 gundur tarnayla basladim havuc elma armut suyu 5 6 kasik veriyom birakinca çılgınca ağlıyor ver diye :)))
(688 puan) tarafından
Oh masallah canim yesin inanki yemeyen bebek çok zor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
3 cevap 285 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 123 göst.
0 oy
3 cevap 181 göst.