0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
kızlar arkadaşımın kardeşi için soruyorum bi banka maaşına haciz koymuş 4 te 1i kesiliyo bi tane daha bankaya 3 ay ödememiş ev haczine gelicez demişler benim  bildiğim ev haczi yok artık maaşına el koyar ama size de sormak istedim nasıl oluyor bu olaylar bilen var mı

6 Cevaplar

0 oy
(1,270 puan) tarafından
Öbür banka kesiyorsa bu bankada eve haciz koyar eşim tebligat memuru ondan biliyorum
(398 puan) tarafından
ya napar aydınlatır mısın
(1,270 puan) tarafından
Iki tane bankaya mı borçları var
(398 puan) tarafından
evet biri maaşından kesiyo işte ötekide hepsini öde demiş 18binmiş ayda 700ü pandemi zamanında ödeyememiş 18bini bugün istemişler 700ü ödeyemeyen 18bini nasıl ödeyecekse
(1,270 puan) tarafından
Ilk aldığı banka önce keser her ay onun borcu bitti mi ondan sonra bu defa öbür banka kesmeye başlar ha birinci bankanın bitene kadar tabiki ikinci banka rahat durmaz sürekli eve icra gönderir tebligat falan gerekirse gelip evdeki eşyalara da el koyarlar tabi ben böyle biliyorum gene eşim eve gelirse soracam
(398 puan) tarafından
canım sordun mu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ev hacizleri devam ediyor diye biliyorum ben 
(398 puan) tarafından
öyleymiş helena canım yardım ediyo sağolsun
0 oy
(2,589 puan) tarafından
Ev haczi var canım ama mesela iki televizyonu varsa birini alırlar ihtiyacı dışındaki şeyleri alırlar sadece temel ihtiyaçlarını alamazlar 
(398 puan) tarafından
anladım canım sağol
0 oy
(139 puan) tarafından
Canım bizede gelcekti arastırmıştım.evde 2. Olan şeyleri alabiliyorlar. 2 klima varsa birini 2 koltuk takımı varsa birini gibi.bunun öncesinde maasına haciz koyuyolar dediğin gibi.ilk borc bitmeden 2. Maas haczine gecemiyo sıraya alıyrlar.bunun yanında şahsın banka hesaplarında maas hesabı hariç parası varsa tümüne birden bloke koydurabiliyorlar.buda hesapların oldugu bankalara dilekçe veriliyor onlar onaylıyorlar atıyorm 10000lira var hesapta yada 1 lira bile hop bloke.para orda duruyor ama sen borcunu kapatana kadar hiçbişey yapamıyorsun o parayla ilgili
(398 puan) tarafından
anladım canım bunun maaşında haciz var evde 2 olan bişey yok normal şeyler var başka bişey yok anlayacağın maaşında haciz var buda sıraya girer o zaman
(139 puan) tarafından
Aynen öyle.gelselerde not tutup gidiyolarmıs.canın sıkılır ama yapcak bişey yok.bide ödycem diye tahahhüt vermesin.eger taahhut xamanı gelince ödeyemezse hapıs cezasına cevrilebiliyor
0 oy
(712 puan) tarafından
Var ama şöyle evde 2 tane aynı eşyadan varsa birini alma hakkı var

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 171 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (397 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 218 göst.