0 oy
701 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşimle saplantılı konuyu cozmeden şeytan Suratli kaynanam canlı bomba gibi gelip pimi çekip gitti. Olayı ona anlatmadik diye . Milletin karısı kocasına hediye alıyor kıyafet alıyor sen niye almiyon arkadaşın fincan alacağına ondan parasını isteyip kocana hediye alabilirdin dedi. Kan beynime sıçradı arkadaşımın ev hediyesini almayıp utanmadan sadaka gibi kızdan para isteyeceğim onunla da kocama kıyafet alacaksam kocam ben adamım diye gezinmesin hatta çalışmasın işi biraksin dedim. O zaman sen gir ise çalış ben bakarım bebeğe dedi. Sen ne hakla bana karışıyorsin oğlum daha küçük çalışsam bile sana bırakmam götürur kreşe veririm yavrumu dedim . Sonra oğlum uyandı koşarak yatak odasına gitti babannen kurban olsin diye bağırdı çocuğum korktu boncuk boncuk göz yaşı döktü ver avutayim diyorum vermiyor sinirlendim aldım yarm saat ağladı daha da almaya çalışıyor avuttum mamasını yedircem elimden aldı ben yedireyim diye mama kaşığını gırtlağına kadar soktu öğürdu kustu oğlum sonra ağlarken ağzına sokuyor bırak ne yapiyon böyle yemek mi yedirilir dedim. Aldım kucağıma sonra geri istedi güzel sev aglatmadan dedim mamasını hazırlarken kendi bardağındaki sudan icirmis zaten amelîyat oldun sigara içiyorsun ağızda binlerce Bakteri var ne yapmaya calisiyon sen dedim vermedim oğlumu içeri eşimin yanına geçtim bu da geldi bu bebe hiç 7 aylık gibi değil 3 Aylik gibi duruyor komşunun bebesi 5 aylıkken diş çıkarmış bu daha çıkaramamis diyor eşimde . Kontrole götüruyoruz Doktorlar boyuna kilosuna iyi diyor . Her ay sağlık ocağında bakılıyor küçük olsa derler dedi. Bende ömrümde hiç 3 Aylik bebe görmedim sanki çok kilolu olunca ne olacak dedim . Daha dönemiyor bu ayağının üstüne basamiyot diye lüzumsuz lüzumsuz konuştu. Sonra da akşam 9 a doğru gitti gündüz 11 de gelmişti o gidince eşimle kavga ettim annene haddini bildir her şeyime karışmasın bu bardağı dolduran son damlaydi bı daha böyle birseye müsade etmem bu evden kovmaktan beter ederim gerekirse seninlede ters düşerim dedim. O da tamam bi daha soyletmem dedi bı daha olmicak dedim. Sinir küpüyum ya 11 de habersiz geldi gitmedi pislik kadın niye tartistiniz diye

16 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Kusura bakma da bu ne saygısızlık eşinin annesine şok oldum. Kimsenin kaynanası dört dörtlük değil illa canımızı sıkacak bir lafı hareketi oluyo ama şu cümlelerden birisi bile asla çıkmaz ağzımdan imkanı yok şok içindeyim ne olursa olsan saygı denen bişe var eşinin annesine vır vır vır laf yetiştirmişsin kadına akşama bide eşine şikayet etmişsin yazık ya 
tarafından
Kadının yaptığı normal demiyorum zaten tabi ki de sinir bozucu ama asla öyle bir karşılık vermem ben. Çocuğa su içirme konusunda tabiki bende kızarım konu çocuğumsa benimde gözüm görmez ama gözümün dönmüş halinin bile bir sınırı olur çocuk azarlar gibi de azarlamam
tarafından
Senin kaynanan sen ve eşin markete gittiğiniz d altınların olduğu bazayi açıp karıştırsa sonra çekmecemi dolabımi dokse kusura bakma da eşimin annesi diye normal karsilayamam ne işi var yatak odamda bin kere ben dedim bin kere eşim dedi kadın bizi tinlamiyor yatak odama girme diyorum yüzüme bakıp giriyor ne saygisindan bahsediyorsun sen ? Onun bana saygısı varmı benim özelime karışıyor evimdeki eşyamı kurcalıyor ona bu hakkı kim verdi onun yüzünden eşimle ben kötü oluyorum . Kadının umrunda değil yüz kere aldım konustim senin yüzünden biz kötü oluyoruz yapma böyle diye . Burası oğlumun evi sana mı soracağım diyor bana saygı göstermeyene bende göstermem bir buçuk senedir bu böyle dünku olay bardağı taşıran son damlaydi saygısızlığı yapıpta bende saygı sevgi bekleyemez
tarafından
Daha buraya yazmadigim onca şey yaşandı dün. Gitmiş kombiyi kapatmış battaniyeyls oturun diye benim bebeğim küçük ona ne benim kombimden eşime bebeğe mama alma kötü mama icirme inek sütü içir boşuna paran gidiyor diyor kendisi 5 bebesi de emmemis alman mamasiyla büyütmüş bana inek sütü içir şunu alma bunu alma diye laf ediyor. Arkadaşımın aldığı fincan takımına kadar laf eden iğrenç bir insan
(441 puan) tarafından
Allahın düşmanımın başına vermesin böyle bir kaynana eşinle seni daha kötü eder bu çünkü hep bunun yüzünden çıkar tartışmalar evinde huzur da bırakmaz olmadı daha da uzak bir yere taşın gelse dahi de kapıyı açma bence
tarafından
Evlendiğimiz günden beri tek kavga sebebimiz annesi uzağa taşınma gibi birşeyimiz yok bende çok istiyorum ama eşimin işine yakın .
-Reklam-
+1 oy
(15,952 puan) tarafından
Karşılıklı konuşmalarıniz cok garip 
tarafından
Önceki postuma bakarsan niye böyle tepki gösterdiğimi anlarsin
0 oy
tarafından
Sende büyümemişsin deseydin keşke 
tarafından
Beden olarak moruklasti akıl yaşı 0-3
0 oy
(960 puan) tarafından
Çok uzun okuyamadım umarım sonuc iyi olur diyim en azından
0 oy
(780 puan) tarafından
Okurken sinirlerim oynadı Allah sabır versin gerçekten bunları okuyunca benimkisi melek diyorum çok şükür :/
tarafından
Sabır istemiyorum Allah benden uzak etsin
0 oy
(7,470 puan) tarafından
En azından eşin yanında canım gerekeni yapar umarim manyak kadın hangi bebek doğupta büyüyememiş acaba kendinin beyni büyümemiş biz birsey diyormuyuz tövbe ya 
tarafından
Bana garezine diyor onu bugün habersiz geldi eşimle bir konu hakkında konuşurken onu ankatmadik diye yapıyor boyle
(7,470 puan) tarafından
Herşeyinde içinden çıkmayıversin ne meraklılar ya ne ilgilendiriyormus ki
tarafından
Öldü merakından
(7,470 puan) tarafından
Ölsun iyice sinir olurum inadina daha fazla şeyler konusuyor gibi yapıp ortasindan çatlatican
tarafından
Bize de bişey konuşturmadi basım ağrıyor . Kendisi yetmez gibi evli gorumcemi aradı o geldi o da 8 de gitti
(7,470 puan) tarafından
Madem kızını görmek istiyon ona git niye senin tepene piniyorlar ama olur mu kızı kıçını kaldirmasın eşek gelin hazirlar çayını çorbanı bizimkilerde yapiyordu sinir oluyordum bu aralar yoklar allahtan
tarafından
Bunların sıkıntısı var bende daha fazla yük olmayım aralarında Halletsinler diyeceğine gorumcemi 3 bebesini de topladı geldi.
(7,470 puan) tarafından
Sıkıntız ne bilmiyorum ama rabbim ferahlık versin kuzum diyorum ya burnunu her halta sokmazlarsa olmaz
tarafından
Bana bir sapik dadandi dünde post açtım o konuyu eşime anlatinca o da sinirlendi kayannam geldi o sırada niye kavga ediyonuz anlatın diyor eşim biz tartismiyoruz bir olaya canımız sıkıldı dedi anlatmadı annesine annesi de öğrenmeden gitmem diyor
(7,470 puan) tarafından
Ayy çatlasın merakından ona ne ki manyak mı ne ya evet okumustum o postunu iyi yapmisin söyleyerek senin gizlemen için bir sebebin yok sonuçta çok mu yakin oturuyor ki her yerden pırtıyor
tarafından
5 durak var aramızda . Hiç haberli gelmez
(7,470 puan) tarafından
Bir iki geldiğinde açma baya sonra aç hatta duşa gir çik dustaydim geleceğini bilsem girmezdim de birinde uyuyordum duymadim geleceğini nerden bileyim de öyle öyle haber vermeyi öğrenir umarim
tarafından
Kasıtlı yapıyor öğrenmez
(7,470 puan) tarafından
Sende kasıtlı yap canım o zaman beklesin kapıda her geldiğinde eşşek gibi öğrenir
tarafından
Ha bide eşime mesaj atar sana geleceğim diye bende öyle yapacağım acmicam
(7,470 puan) tarafından
Haha eşin yapacak sanki cayi kahveyi
tarafından
Bende öyle söyledim sana geliyorsa sen hazırla diye
(7,470 puan) tarafından
Aynen valla benimkine şükredesim geliyor bazen arar en azından
tarafından
Evlendiğimiz İlk zamanlar arardı Neslihan Çay Koy Geliyoruz Derdi. İki kayinim var birisi benimle yasit birisi benden büyük 11 yaşında görümcem evli görümcem 3 bebesi hurda kapı çalardı telefondan 5 dakika sonra
(7,470 puan) tarafından
Ayyy sende bu zamana kadar bir kaşık suda hepsini boğmadın mı kız tövbe
tarafından
Onlar beni boğuyor bişey dediğim zaman ana kız benimle uğraşırlar
(7,470 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım altta kalma ama ezdirme kendini
tarafından
Yok bundan sonra saygılı olmayacağım nasıl davranırsa öyle davranacağım
(7,470 puan) tarafından
Canim saygı çerceveni çok bozma ama alttada kalma seni sessiz bulmuşlar belli
tarafından
Kendisi ağzı alinmayacak şeyler söyledi bana telefonda doğumdan bir ay sonra eşim 11 yaşındaki görümcemin kulağını çekmiş benim de haberim yok ben öğretmisim ondan yapti vs dedi . Eşimde kızın haberi bile yok demesine rağmen neler söyledi gene bişey demedim ama dünkü çok baskaydi . Akıllı saygı saymista ne olmuş herkes delilige vuruyor
(7,470 puan) tarafından
Doğru canım diyorum ya normal değiller sende içine atma hiçbirseyi canına yazık vur yüzlerine pislikler kendi dertlerine düşsünler inşallah
tarafından
Amin inşallah insanın kası beyazlar mi Kasım beyazladi
(7,470 puan) tarafından
Ay kuzum ya takma kafanı onlara inan deymez
0 oy
(15,019 puan) tarafından
Ayyy bu ne okurken ben daraldim ya. Burnunu her b.oka sokani hiç sevmem 
tarafından
Burnu boktan çıkmıyor bunun
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Kiz onun derdi sen olayi ona anlatmadin ya bahane uretti catlasin valla
tarafından
El kadar bebemi niye ağlatıyor moralimi bozuyor herşeyi bilmek zorunda değil . Burda yatacak heralde bu dedim
(1,295 puan) tarafından
Kuzum yaa kiyamam valla korkmusturda
tarafından
Gözleriyle beni alın dedi resmen . Ugunur gibi oldu
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Sen onun hakkından geliyosun zaten belli. 
tarafından
Gelmiyorum valla bir sürü şey sayıp duruyor bana eşimle olan özel konumuzu merak ediyor anlatın ne oldu diye
(1,784 puan) tarafından
Mesafe koy canım yüz göz olmaktan oluyo. Bir sorar iki sorar. Cevap alamayınca susar. Sen hemen sinirlenip cevap veriyorsun oda atışmayı seviyo belli uzadıkça uzuyo .
0 oy
(129 puan) tarafından
Bende yasadım onu benım esımın babası hc sevmem esımın tarafını cunkı onlar bana nasılsa bnde onlara oyleyım kız ilk kızımı dogurdum yalan sen dedesin ilk defa geliyorsun koyden torununa nasıl bısey getrmezsın ki durumlarında iyi baktım kusura bakmayın elım bos geldım dedımya esım tabımyerın dibine grdı onemlı degıl dedım neyse kaldı bı gece ben yıne yerini yatagını sardım baba yoldan geldın kalk bı dus al hersyı ı hazırladım ay mal insanlar sabah oldu erkenden kalktım kahvaltısını hazırladım bı cay ıctı baba onu ye baba onu ıc snra  basladı yok ya bu ccuk gelısmemıs bakamamıssın bılmm ne ne doktrlar gelısımı ne bısey demıyo da senmı dıyomn baba dedım snra apar topar cıktı gıttı dengesizler hala esımın yuzume vururum gıgı cıkmaz onun ne beni ararlar ne sorarlar bnde aynıyım esımde dile gtrm3s hıc ama bısey dedınmı bakıyom koruyo hemn ama onada hıc anne baba gbı davranmıyolar benımkı arayıp sorar
tarafından
Bunlarda öyle işleri düşünce eşimi arar yoksa aramaz eşim arar sorar
(129 puan) tarafından
Aynn oyle vala
0 oy
tarafından
Çok yüz göz olmuşsunuz biraz uzak durun . İnsan kendi annesiyle bile bu şekilde konuşmamalı bence size haksizsiniz demiyorum ama üslup yanlış iki tarafında.
tarafından
Önceki postumu oku lütfen evime gelirken ne arar ne mesaj atar çıkar gelir bana sormadan yatak odama girer cekmecemi dolabımi karıştırir kaç kere uyarmana rağmen aldiris etmedi bugünde eşimle önemli bir konu konuşurken geldi konuya dahil olmaya çalışıyor anlatmazsaniz gitmem dedi 9 da gitti zor bela
tarafından
Biliyorum sabah yazmistiniz da siz ne deseniz tinlamiyor artık çok yüz göz olduğunuz için. Mesafe koyun bu kadarı fazla
tarafından
Ben mesafemi her daim kurdum kendisi beni yok sayarak davranış sergiliyor. 6 aydır evine gitmiyorum
tarafından
O zman evinize de almayın. İstemiyorum huzurumu bozuyorsun oglunla boşanmami mi istiyorsun uzak durup gorusmeyelim bir süre de gerçi anlayacağını hiç sanmiyorum değişik bir insan ya da işine gelmiyor böylesi de hiç çekilmez Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin eşime söyledim kendisi eve bombayı bıraktı bizim huzurumuz bozuldu gelmesin uzun bir zaman dedim
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Sanırım böyle bir kayınvalideye karşı konuşmama hakkımı kullanırdım. :)

tarafından
Yatak odasına gidiyorum peşime geliyor. Bende öyle karar aldım konuşmayacağım
0 oy
tarafından
Okurken kanser olan tek ben değilim herhalde
tarafından
Sinirimden ağladım uyuyamadım
0 oy
tarafından
Sen sen ol sakın o kadına çocuğunu verme ne demişler yılana bal yedirmisler yine zehir kusmus kaynanan da bu lafa cuk diye oturuyor 
tarafından
Ay ne guzel dedin öyle
0 oy
(8,691 puan) tarafından
Siz kavga ederken eşin ne yapıyor anlamadım 
tarafından
O da ***** gibi sustu ona sinir oldum zaten
0 oy
(988 puan) tarafından
Ben bukdr konuşmaya gelemem doğrusu bu yaptıklarına isterse daha ilerisine gidelim  esımle kovarım onu evden ki yapmıslıgımda var bu ne cürret ya sen kimsin de cocuguma bunları yapabiliyorsun parçalarım vlla onu orda okurken kan beynime sıçradı 
tarafından
Kadın beni parçalayacakti dün benim evimde bana posta koydu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 453 göst.
0 oy
8 cevap 429 göst.
24 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
13 cevap 678 göst.
10 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mucizeannesi (1,062 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,758 soru

24,144,356 cevap

334,611 kullanıcı

...