Eşimle saplantılı konuyu cozmeden şeytan Suratli kaynanam canlı bomba gibi gelip pimi çekip gitti. Olayı ona anlatmadik diye . Milletin karısı kocasına hediye alıyor kıyafet alıyor sen niye almiyon arkadaşın fincan alacağına ondan parasını isteyip kocana hediye alabilirdin dedi. Kan beynime sıçradı arkadaşımın ev hediyesini almayıp utanmadan sadaka gibi kızdan para isteyeceğim onunla da kocama kıyafet alacaksam kocam ben adamım diye gezinmesin hatta çalışmasın işi biraksin dedim. O zaman sen gir ise çalış ben bakarım bebeğe dedi. Sen ne hakla bana karışıyorsin oğlum daha küçük çalışsam bile sana bırakmam götürur kreşe veririm yavrumu dedim . Sonra oğlum uyandı koşarak yatak odasına gitti babannen kurban olsin diye bağırdı çocuğum korktu boncuk boncuk göz yaşı döktü ver avutayim diyorum vermiyor sinirlendim aldım yarm saat ağladı daha da almaya çalışıyor avuttum mamasını yedircem elimden aldı ben yedireyim diye mama kaşığını gırtlağına kadar soktu öğürdu kustu oğlum sonra ağlarken ağzına sokuyor bırak ne yapiyon böyle yemek mi yedirilir dedim. Aldım kucağıma sonra geri istedi güzel sev aglatmadan dedim mamasını hazırlarken kendi bardağındaki sudan icirmis zaten amelîyat oldun sigara içiyorsun ağızda binlerce Bakteri var ne yapmaya calisiyon sen dedim vermedim oğlumu içeri eşimin yanına geçtim bu da geldi bu bebe hiç 7 aylık gibi değil 3 Aylik gibi duruyor komşunun bebesi 5 aylıkken diş çıkarmış bu daha çıkaramamis diyor eşimde . Kontrole götüruyoruz Doktorlar boyuna kilosuna iyi diyor . Her ay sağlık ocağında bakılıyor küçük olsa derler dedi. Bende ömrümde hiç 3 Aylik bebe görmedim sanki çok kilolu olunca ne olacak dedim . Daha dönemiyor bu ayağının üstüne basamiyot diye lüzumsuz lüzumsuz konuştu. Sonra da akşam 9 a doğru gitti gündüz 11 de gelmişti o gidince eşimle kavga ettim annene haddini bildir her şeyime karışmasın bu bardağı dolduran son damlaydi bı daha böyle birseye müsade etmem bu evden kovmaktan beter ederim gerekirse seninlede ters düşerim dedim. O da tamam bi daha soyletmem dedi bı daha olmicak dedim. Sinir küpüyum ya 11 de habersiz geldi gitmedi pislik kadın niye tartistiniz diye