0 oy
738 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Varmı bnm gibi 2 3 günde biberon emzik aklınıza ne gelirse kaynatan 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
İçine sirke de koyuyorm bn hafta da 3 4 kez kaynatıyorum
tarafından
Bende karbonat kullanıyorum siyshligini gidersin diye sirkede iyi fikir
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
Ben kaynamış suya koyuyorum icine sirke de döküyorum
tarafından
Bnde karbonat kullanıyorum sirkeyi de denerim
(236 puan) tarafından
Sirkeyi dene canım :)
tarafından
Tamam cnm .....
0 oy
tarafından
Önce suyu kaynatıp sonra bunları içine koyuyorum ben 
tarafından
Bnde cnm öyle daha iyi
0 oy
tarafından

Bennn iki günde bir hepsini dur bende getirim hazır sen başlamışken :) onlarda kaynasın arada :D

tarafından
Getir anam :Djnnnj
0 oy
tarafından
Onlar hepsi emzik biberonmu  okadar lazımmı gerçekten  benimki ilk daha bisey almadım  ama iyi oldu bende kaynatirim  erimez dimi 
tarafından
Cnm orda 3 biberon göğüs pompası meyve emzik süzgeci dış lastiği emzik bunlar var orda dış lastiği yeni almıştım eridi malesef diğerleri erimez 4 5 dk kaynatmak yeterki
tarafından
Hmmm sağ canim banada bilgi olur artık ben de kaynatirim
tarafından
Mutlaka 2 3 günde bir yoksa mikrop birikir
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bn sadece sut sagarken kullniom biberonu sutum biberona akio snra posetliyip kaldiriyorum  benmde kaynatmam gerekir mi biberonu kizm biberon kullnmio benm 
tarafından
Olsun yinede kaynat mikrop birikir öyle süt lokması eğer elekronik ise sirkeli su ile temizce sil
(2,348 puan) tarafından
Elktronik degl canm iyi madem bende yapayim. Biberon kullnmadgndan ben yikayip kaldiriordm hep
tarafından
Pompayi da sök kaynat mutlaka süt yapışıp kalıyor aşırı bakteri üretir
(2,348 puan) tarafından
Pompayi sokup yikiorm hep ama kaynatmadm hic artk kaynatim iste cahillik bilmiordm
tarafından
Bilirsin oğlumun küvez sürecinde bu tür eğitimler verildi mutlaka kaynat bizim doktorumuz kıbrıs irak fakültelerini bitirmiş eğitimli doktorlar
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Bizim baby time satış danışmanımız  beni bu konuda  uyarmıştı kaynatmak doğru bir tettik değilmiş onun yerine sirkeli suda bekletmek daha saglıklıymış  canım .bilgin olsun diye diyorum 
tarafından
Benim oğlumun küvez sürecinde eğitim aldık en özel doktorlardan bana söylenilen şekilde yapıyorum senin dediğinde olabilir ama kaynayan suda bakteri mikrop ölür

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 34 göst.
15 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 141 göst.
19 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde ZeynApp (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,056 göst.
3 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Bags Bunnuy (1,123 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,173 cevap

330,883 kullanıcı

...