0 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Kızlar ya hamileyken 24 kilo aldım 68 kiloyken 92 ye çıktm doğumu 92 yle yaptım ve emzirerek 14 kilo verdim ama şuan 78 im 10 kilo fazlam var  veremiyorum ya 6 oldu doğum yapalı  ben bu diyeti uygulayıp kilo verdim diyecek bir baba yiğit var mı ? :D 

13 Cevaplar

0 oy
(15,000 puan) tarafından
Aylin Huma var kız o çok iyi diyet yapıyor yakala onu ☺️
(244 puan) tarafından
Dur ben bi yakalım onu
-Reklam-
0 oy
tarafından
10 kiloda benim fazlam var. Allahtan boyum ızında çok belli olmuyo. 
(244 puan) tarafından
Benimde uzun ama genede sevmiyorum kilo
0 oy
(163,444 puan) tarafından
baskasinin diyeti sana olmaz diyet kisiye ozeldir 
tarafından
Ay bu zehirleme neyden kaynaklı bu aralar çok duyuyorum.. ?? Rabbim yardım etsin inşallah
bende belirtisi bulanik gormeydi ben camasir suyu cok kullaniyom o etkiledi sandim gecistirdim hep sonra anlik gorememe oldu yuksek tansiyon vs vardi esime dedim dr yazdi gittik tahlil muayene sonuc zehirlenme cikti
tarafından
Üzüldüm canım Rabbim yardım etsin  kaç haftalık oldun peki
bugun 27w5 oldum normalde 23 28 mart arasi dogum olcakti ama iste erkeb olmaz ins
tarafından
Inşallah olmaz  ya daha erken yerinden hiç kalkma derim
0 oy
(12,970 puan) tarafından
Varsa gözün seem banada yazsın ama tatlısız olmasın ;) 
(244 puan) tarafından
Kız tatlıyla diyet mi olur sende :D
0 oy
tarafından
Ekmeği kostüm bide bol su içtim bir haftada üç kilo gitti
(244 puan) tarafından
Maşallah ben ekmek yemiyorum zaten 3 dilim tam buğday ekmeği sadece ama suda içemiyorum
tarafından
Su içmeye çalış canım sen şu içince vücudun fazla suyu atmak için çalışacak her idrara gittiğinde 300 kalori yakarsin
0 oy
tarafından
Bana at 15 kilo ;))))
(244 puan) tarafından
Keşke öyle bişey olsa
(786 puan) tarafından
Öyle bisey olsa 20 kilo atabilirim
tarafından
Keşke olaydı kızlar ya ;) kaynanam 100 kilo hep diyi sana vereyim dedim ver sanki hemende veriliyor :))
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Aralıklı orucu yap bir çok güzel kilo veriliyor youtubta nidanur menges diye bir kadin var oda bu dediğim şekilde 33 kilo vermiş baya araştırmış etmiş bir sürü videosu var aç onu dinle canm bir
(244 puan) tarafından
Onu yapamam ya
(2,052 puan) tarafından
Yaprsin kiz en kolayı bu
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim salata tarzi beslen yani patates salatasi gibi aksmalari corba ve salata sabah cok az ekmek ben hep oyle  zayifladim. Şimdi  tekrar hamileyim dogum yapayim yine baslicam
(244 puan) tarafından
Bu olabilir severimde bak
0 oy
(1,295 puan) tarafından

Diyet yapmadan kilo verdim :D

(244 puan) tarafından
Bende öyle verdim 14 kiloyu ama 10 kilo kaldı maalesef :(
(1,295 puan) tarafından
Verirsin canim merak etme bende 25 kilo aldim her 2 hamileliktede verdim suan 66 kiloyum hatta daha verdigimi hissediyorum tekrar hamileyim
0 oy
tarafından

Kalori sayımı yap az ve sağlıklı beslen beyazları hayatından çıkar tatlı yeme tarçınlı h.cevizli kahve iç bol bol su iç egzersiz yap ben 13 kilo verdim 1 ay 3 hafta oldu hala devam ediyorum 20 kilo fazlam var daha

0 oy
(2,039 puan) tarafından
Aralıklı orucu araştır ben onunla 13 kilo verdim 
(2,052 puan) tarafından
Demi ben de onu önerdim bugünden itibaren başladım bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyordum bugundende aralıklı oruca başladım bakalım siz tatli filan yiyormusunuz
(2,039 puan) tarafından
Şu an ara verdm diyete canım oruç borcum vardı onları tutuyorum gerçek oruca geçtim yani :) ama diyet yaparken tatlı da yedim emziriyordum ve ben emzirirken aşırı tatlı isteğim oluyor arada bir şekersiz türk kahvesi içiyordum onun yanında iki parça çikolata yiyordum yada evde ne varsa ondan mesela baklava varsa bir dilim baklava yada bir dilim kek ben acele etmedim 13 kiloyu 4 ayda verdim ama araya diyetimi etkileyecek çok şey girdi tatil doğum günü kız istemeler nisanlar misafirlikler filan o günlerde de kacamK yaptım
(2,052 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Anladim canm
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Bende 78 im benimde en az 10 vermem lazım pis boğazımı tutup 1 ocakta başlıyorum sende başla boğazını tuttuktan sonra veriliyor
0 oy
(786 puan) tarafından
Valla ben şuan aralıklı oruca başladım başka türlü boğaz durmuyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 352 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde dobrabirisii23 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 194 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,648 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 365 göst.