0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İnanın ki kışın eşimin yüzünden hiç dışarı çıkarmıyoruz diyorum ki çocuklar biraz soğuk görsün alışsın soğuğa yok olmaz hasta olur diyor kızıyor. Kızım 2.5 yaşına doğru gidiyor daha karın ne olduğunu bile bilmiyor yazın sürekli dışarıdaydik bu sene her gün parka götürdük ishal salgınına yakalandı 1 ay boyunca hastane hasyane gezdik 2 kilo verdi çocuk havale geçirdi ondan sonra eşim yazın da parka götürmedi bir daha sebebi ise mikrop kapiyormuş çocuk hassasmiş. Her gün mutlaka dışarı çıkartırdık kaynanama götürürdü kızımı markete götürür sepete koyar elini bir yere deydirmezdi. İşin kötü yanı eşim çok pasaklı böyle şeyleri genelde ben önemserim ama eşim kızım havale geçirdiğinden bu yana hiç taviz vermiyor. Ben grip olsam beni odaya koymuyor kendisi olsa odaya gelmiyor. Kızımın üstünde bir leke olsun çıkart diyo mikrop kapacak diye. Üstüne aşırı derecede düşkün sinirlerim bozuluyor 3 gündür diyorum migrosa gitmem lazım götür migros uzak arabayla gidilir ancak diyor ki havalar güzel olsun bekle çocukları çıkarmam yoksa. Parka götürüyordu yazın havale geçirdikten sonra kızım çok sever çocukları çocuklara yaklaştığı an bana bağırıp kızı getir diyo. Kızımın hastalığı çok pis ve çok hassas bir çocuk hemen hasta oluyor diyorum sen böyle yaptığın için hasta oluyor anlamıyor adam. 2 3 gündür ateşi vardı dün geçti ateş neymiş ben banyo etmişim bu soğukta ondan olmuş banyo süresini 10 güne almam lazımmış ev kuzey cepeymiş çocuklar hasta oluyormuş canım sıkıldı sinirim bozuldu gerginim şuan 

4 Cevaplar

0 oy
(2,672 puan) tarafından
Eşin çok pimpirikliymiw zaten nekadar üstüne düşersen okadar hasta olurlar valla bence okadar titremeyin üstüne bide banyo süresi 10gubde çok ya 5yada 6gunde bir yıkarım mecbur kirleniyor kar şuan hava soğuk ama yinefe hep evde hep evde de olmaz ki 
-Reklam-
0 oy
(12,078 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum kızım her ay hasta oluyor her ayın 20sinde enfeksiyon kapıyor ve hastanelik oluyoruz bir olur iki olur  artık siz gibi bizde dikkat etmeye başladık dışarı çıkarmayı kestik  hep temiz tuttum ağzına bişey götürtmedim ama yine oldu hemde aynı günde  yani diyeceğim olacağı var böyle kısıtlamakla asla olmuyor başka bir sorun olmasın hasta olmasıyla alakalı? Biz araştırmaya gidiyoruz 2. Randevumuza  gidicez  o zaman belli olacak neden hastalandığı 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Çocukların her hava şartına alışması lazım yazın mikrop okuyor asıl ortalık kışın temiz hava bağışıklık kazanması lazım yoksa çok hasta olur daha ileride daha zor çocuğun ciğerleri mahafolur daha çok antibiyotik içmekten orasını düşünmüyorum eşin .
0 oy
(313 puan) tarafından
Ya bence çok üzülmüş etkilenmiş baya onu da anla yavaş yavaş çıkar çocuk da kotu etkilenir alışması lazım bu duruma 
(313 puan) tarafından
Birde kan değerlerine baktırın çok sık hasta oluyorsa

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
2 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruhugencanne.. (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
8 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,038 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 190 göst.
20 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,473,726 soru

24,128,802 cevap

333,928 kullanıcı

...