0 oy
539 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Aslında eltimle sorunumuz yoktu tek sıkıntı cocuklarım görüntüsünden rahatsız olurdu böyle böyle uzaklaşmıştık tüp bebek deniyordu cok istiyordum bebeği olsun o bu duyguyu tatsın diye 5 sene oldu oda evleneli Bn ise 8 sene bazen içten içe dua ederdim rabbim o ada nasip et diye ne kadar uzak olsakta birbirimize oda anneliği tatsın istedim ve sonunda son tüp bebek cevap vermiş hemde İKİZLERİ olacak o kadar mutlu oldu ki rabbim dualarımı kabul etti bakıyorum ikidir ağrıyo beni gebeliği ile alakalı danıyşıyo eşi çalıştığı için eşime dedim biz götürelim kontrolu e eşim şuan çalışmıyor o yuzden sıkıntı yaşamasın diye oda yanaşıyo şukur düzelmez İnş oda İnş bian önce bebeklerini kucağına alır İnş 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Amin Allah isteyen herkese tattirsin anneliği ❣️
(1,234 puan) tarafından
Amin canım aminn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Amin canm inş
(1,234 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
(515 puan) tarafından

Ne güzel canım rabbim isteyen herkese nasip etsin. Buda vesile olur aranız iyi olur destek ol benimde bir arkadaşımın bebeği olmuyor inşallah rabbim onada nasip eder <3

(1,234 puan) tarafından
Amin inş canm
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah benim eltimde 8 senelik evli onunda yok istiyolar hic bir sıkıntida yok onlarda tüp bebek tedsvisine baslicaklar insallah dua edin hayirlisiyla sagliklisyla ravbim nasip etsin onlarada
(1,234 puan) tarafından
Amin canm İnş
0 oy
tarafından
Bebeğini sağlıkla almak nasip olsun

Inşallah ben gibi anne olmak isteyen bütün kadınlara annelegi tattırsın inşallah 
(1,234 puan) tarafından
Amin. Rabbim gönlünüze göre versin inş
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Amin canım bende 6. Tüp bebek deneme de hamile kaldım. Allahım düşmanıma bile çocuk versin diyorum hep
(1,234 puan) tarafından
Amin canım cidden öyle
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Amin sağ salim kucagina alır inşalh  
(1,234 puan) tarafından
Aminn canm
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Özel değilse cocuklar goruntusunden neden rahatsız oluyorlardı.
(2,672 puan) tarafından
Gürültü demek istemiştir diye anladım
(1,234 puan) tarafından
3 cocugum var arada kaynnma gidiyordu kavga cıkıyordu sizi istemiyorum cocukların kafam çekmiyor diye belkide haklı herkes çekmek zorunda değil zatn gitmeyi bırakmıştım kaynnmlada ayrıldılar iki senedir eşiyle tek başınalar kımse kimseyi çekmek zorunda değil o yuzden bizde gitmemeye karar vermiştik öyle
(2,672 puan) tarafından
Onunda bebisi olucak  :-):-) bebekleri yaramaz olunca s nd lafını vurursun
(1,234 puan) tarafından
Sağlıklı doğsunlarda
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Darısı başıma inşallah benimde 5 yıldır olmuyo denemeye devam ediyoruz Rabb'im kucağına almayı nasip etsin inşallah
(1,234 puan) tarafından
Amin canm stresten uzak dur umudunu yitirme rabbim sanada nasip etsin
(2,310 puan) tarafından
Amin inşallah canım umudumu hiçbir zaman yitirmedim çok şükür sonuçta verende Allah alanda Allah Rabb'im nasip ederse basım gözüm üstüne nasip olmasada vardır Rabb'imin bi bildiği

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 505 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 417 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 441 göst.
0 oy
8 cevap 578 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Ecemelif (620 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,903 soru

24,175,587 cevap

336,098 kullanıcı

...