0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Bazen diyorimki keşke ailem okusaydı belki ayaklarımın östüne tam basardım belki Bi yerlere gelirdim ne kadar zor i eşin eline bakmak tm saolsun çalışır maaşını eline verr ama harcamalar artıkça ister istemez o para nereye giti, bu soru beni benden alır yetmiyormuş gibi üç cocugum var rabbim onlara uzun ömür versin ama öteden bakınca sonuçta çalışamayan elle muhtaç Bi insan olarak görüyorum kendimi o kadar zorki rabbim önümüze çok guzel yollar sunsun İnş bu darlıgın Bi de refahı olur inş demem oki bugun hoca set parası istedi 100 er lira bunu süyleme le eşimle birbirimizi yememizle Bi oldu neymiş biliyomuşum paranın yetmediğini başıma iş çıkarma diyo sanki ben istiyorum buyutsun cocukları asla koca eline bakmıcam asla kusura bakmayın uzun oldu  

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aynı durumdayım maalesef üzülüyorum bende
(1,234 puan) tarafından
Rabbim yardımcımız olsun
tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+1 oy
(2,528 puan) tarafından
Bu devirde geçim zor canım. Eşim 10.000 lira maaş alıyor ama her ay eksideyiz kredi ödüyoruz. Yani maaş çok olsa da mutlaka giderlerinde ona göre oluyor hayat çok pahalı genel olarak. Bu halimize bin şükür. Ama Eline geçen parayla bir ilgisi yok malesef. Bugün markette domates 8.90 yazıyor sanki altın tozuna batirdilar. Fırsatçılara da hakkımı helal etmiyorum bu devirde 
(1,234 puan) tarafından
Sorma canm ya hayat çok pahalı
+1 oy
(85 puan) tarafından
Böyle insanları da anlamıyorum evlat bir senin evladın değil ki babasi seninde çocukların da giderlerini vericek tabiikide bu dinende hukuken de hak. Ama az ama çok karşılamak zorunda sen kendini kötü hissetme hiç boşuna 
(1,234 puan) tarafından
Öylede erkk kısmı anlıyomu sanki
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Çok doğru bence de. Çok şükür bir işim var çalısıyorum. Bazen elimde para olmuyor eşimden isteyemiyorum. 
(1,234 puan) tarafından
Düşün biz hep elle bakıyz isteyemiyrum tabii ki ama yeri geldimi lazım oluyo harcıym nereye gitti denildiği zaman hayat duruyo sqnki
(9,076 puan) tarafından
Olan parayı da yine eve cocuga harcıyoruz. Zaten paranın da bir değeri kalmamış. Üç kuruş para hemen bitiyor
(1,234 puan) tarafından
Aynn öyle canm
0 oy
tarafından
Aynen bende aynı durumdayım ondan para isteyeceğim zaman artık yerin dibine giriyorum resmen hiç ama hic onun kuruşuna el sürmek onun dilini çekmek istemiyorum inşallah çocuklarıma elimden geldikce okutucam
(1,234 puan) tarafından
Aynn canım bende okutcam İnş
0 oy
tarafından
O yüzden kızlarınizi okutun. Meslek sahibi olmadan evlenmelerine izin vermeyin.

Babama kızardım neden istemiyor evlenmemi diye. Meğer ne haklıymış. Eline işini almadan kabul etmem diyordu. Şimdi daha iyi anlıyorum kıymetini.
(1,234 puan) tarafından
Aynn oyle can benm 3 oğlum var kızımda olaydı okumadan yanayım sonuna kadar İnş
0 oy
(1,671 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun inşallah geçer bunlarda feraha kavuşursun uz çok zor herkesin imtihanı farklı dua edicem size inşallah Allah'a emanet olun... 
(1,234 puan) tarafından
Allah razı olsun canm
(1,671 puan) tarafından
Hepimizden Allah razı olsun canım üzülme

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 541 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 506 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 199 göst.
0 oy
7 cevap 229 göst.
9 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hayatzor (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,031 soru

24,177,448 cevap

336,177 kullanıcı

...