+1 oy
486 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
3gun once abisinin dukkaninda calisan elaman da ablasinn oglu onu eve birakiyim geleyim dedi 9bucukda gitti 1 de geldi ertesi gun abisinjn arabasini getrmis vereyim geleyim dedi 11 20 vardi gitti 1bucukda geldi bugun isden geldi eve uzerini bile degistrmeden gitti 4bucukda saat 11 hala yok artik yoruldum ya sanki bunun dukkan elamaninla kavga ettiysen ettin nabalim o elemanida dayisinu nasil yuz ustu birakiyor abisinin dukkani var ayrica baska isde de calisiyor bugun elemani gelmemis ise gitmis ben buna dedim sen mi kalacan yok ya ne kalacam yapamm ben dedi gelirim birazdan dedi bende yemegimi yaptim makyajimi yaptim giyindim bekliyorum bekledim bekledim gelmedu cocugun karnini doyurdum uzerimi degistirdim yattim isida kapattim tv bakiyoz kizimla ama sinirden olecem artik ya bu kadar olmaz o dukkan ortak degil yada ne bilim 5kurus para satilandan hic bisi yok yoruldum ya msj attim istedigini yap tartismak istemiyorum dedim cunku 3 gun once bya tartistik hala yuvasini bozmak olsa dahi adam hala kosuyor oraya ya artik batsin o dukkan da kurtulayim diyorum ya kotu dua etmek istemiyorum ama ben kocamla yemek yiyemedikden sonra hazirligim bosa gittikden sonra ne anladim ondan 

4 Cevaplar

0 oy
(12,053 puan) tarafından
Emin misin başka bişey olmadığına
(495 puan) tarafından
Degilim ama aradigmda da adam sesleri bisiler aliyorlar da degilim
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Valla bendende okadar arkadaşının bir dükkanı var tamam parasını alıyor ama adamın yüzünü görüyormusun  diye bir sor hayır tabiki de anlatamazsin birde. 13 14 saat çalışıyor 3 aylık bebeğim var yemek yedirmiyor bayılıp kalcam biryerde. 
(495 puan) tarafından
Ya parasinu verse ne bilim ya eltim de bi ara ordan bir iki kere su aldim kahve ictim laf sokuyor adam hala kosuyor oraya
(2,386 puan) tarafından
Valla seninki yine abisi benimki arkadaş gotunden ayrılmıyor kim cagirsa koşa koşa gidiyor anlatamazsın. Bunlara napican umursamican ne halt ederse edecekler.
(495 puan) tarafından
Ya ole yapiyorum da bi yandan da deliriyorum ya dokunsa simdi dunyayi yakacam o derece doluyum
(2,386 puan) tarafından
Valla bende deliriyorum ama şaşmıyor
(495 puan) tarafından
11 de geleckmisimis abisi de de saat 12 oldu hala yok
(2,386 puan) tarafından
Erkeklerin geneli böyle galiba sağa sola bomba gibi bize enerjim yok yorgunum oluyor. 30 dan sonrada kovacan gitmeyecekler
(495 puan) tarafından
Bizimkinin yasi 30 da hala ole artik yoruldum tartistik da tartisdik zaten iyi degildik iyce mahvetti bunlar beni ama eger kotu bisy olursa kimse dilimden ve elimden kurtulamaz kina yaksinlar severek evlendik mahvettiler 6senede bizi ailesi
(2,386 puan) tarafından
Valla canım ne diyeyim zor ama bunlar böyleler herhalde
(495 puan) tarafından
Zor ama iste insani delirtiyorlar ya
0 oy
(495 puan) tarafından
Yoruldum artik ne tepki verecegimi sastim
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Yani canim ablasınin oglunu 4 saattemi evine bırakıp geliyo kac saatlik yol bu 

Bi işgillendim ben
(495 puan) tarafından
Yarim saatlik bi yol mal topluyoruz vs diyor simdide msj atmis abim 11 de gelecek onu bekliyoz diye beklesin baklim kacda gelecek
(14,412 puan) tarafından
Öyledir belki canım
(495 puan) tarafından
Oyleyse oyle de hazirlandigimi biliyor yemege bekledigimi biliyor bunlari gecrim 2 gun once baya bi tartistik onun uzerine 2 gun daha mantuklimi
(14,412 puan) tarafından
Niye kendini paralıyoki bu kadar
(495 puan) tarafından
Ailesi icin bole bana gelince yorgun uykusuz isi var basi agrir

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 606 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
26 cevap 1,513 göst.
0 oy
35 cevap 1,720 göst.
0 oy
10 cevap 462 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (9,082 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,683 soru

24,075,795 cevap

330,914 kullanıcı

...