3gun once abisinin dukkaninda calisan elaman da ablasinn oglu onu eve birakiyim geleyim dedi 9bucukda gitti 1 de geldi ertesi gun abisinjn arabasini getrmis vereyim geleyim dedi 11 20 vardi gitti 1bucukda geldi bugun isden geldi eve uzerini bile degistrmeden gitti 4bucukda saat 11 hala yok artik yoruldum ya sanki bunun dukkan elamaninla kavga ettiysen ettin nabalim o elemanida dayisinu nasil yuz ustu birakiyor abisinin dukkani var ayrica baska isde de calisiyor bugun elemani gelmemis ise gitmis ben buna dedim sen mi kalacan yok ya ne kalacam yapamm ben dedi gelirim birazdan dedi bende yemegimi yaptim makyajimi yaptim giyindim bekliyorum bekledim bekledim gelmedu cocugun karnini doyurdum uzerimi degistirdim yattim isida kapattim tv bakiyoz kizimla ama sinirden olecem artik ya bu kadar olmaz o dukkan ortak degil yada ne bilim 5kurus para satilandan hic bisi yok yoruldum ya msj attim istedigini yap tartismak istemiyorum dedim cunku 3 gun once bya tartistik hala yuvasini bozmak olsa dahi adam hala kosuyor oraya ya artik batsin o dukkan da kurtulayim diyorum ya kotu dua etmek istemiyorum ama ben kocamla yemek yiyemedikden sonra hazirligim bosa gittikden sonra ne anladim ondan