0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Ya kızlar bugün Dr gittim çocuk doktoru bide boyunu olcturmedi oğlum ağladı ne yapsam bırakmadı ağlamadan Dr ne dediğini duymuyorum Dr sikilmali konuyor odasına araba süsler birakmis bide masasının on tarafona çocuk elini attı tavır veriyor yine elini attı bizim alanimiz ama filan diye kızıyor bişey anlamadım ev taşıdık başka şehire e kontrolünü hangi Dr yapıyor niye bu hastaneye geldin çok sinir oldum şikayet etsem tavrından dolayı ilgilenirler mi

3 Cevaplar

0 oy
(4,160 puan) tarafından
Şikayet et tabi bi daha da gitme o doktora kontrollerde benim kızım hiç susmaz doktor yine de ilgilenir 
(2,606 puan) tarafından
Daha önceki doktorumuz çok iyiydi konuşurdu unutmazdi bizi oyun oynardı yanındaki asistanlara kadar yardımcı olurlardı bunun yanında 2 asistan da var çocuk bu 2 buçuk yaşında ben dr ile konuşana kadar boyunu ölçmeye çalıştılar ağladı durmadı duyamiyordu bana bakıp sinirler yoruldum siz anlatjn diyo doktor sensin ilgilenmek zorundasın çocuk doktorunun odaya araba gibi şeyler bırakıyorsun e çocuk tabikide oynamak dokunmak ister
(4,160 puan) tarafından
Ben olsam bi daha gitmem
(2,606 puan) tarafından
Zaten ona gitmem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim doktorum agliyo diye kucagina alip sakinlestirdigini bilirim ya Allah herseyden once vicdanli insanlarla karsilastirsin
(2,606 puan) tarafından
Önceki doktomuz öyleydi oynardı hatta bebekken emzik zincirini bilirdi tanırdı uzun saçlı bebek derdi sakinleştirdi kendisi ayrı bez serer derdi bebeğin kicik mikrop kalmasın tamam büyüdü bebek değil ama cocuk
tarafından
Ne fark eder canm cocuk doktoru olmasaymis o zaman
(2,606 puan) tarafından
Aynen canım yaa
0 oy
tarafından
Sabırlı değilsen neden bu mesleği seçiyorsun en sinir olduğum şey..
(2,606 puan) tarafından
Çocuk Doktorusun odana arabalar bırakıyorsun bide masanın ön tarafı ve dokunmasın bizim alanimiz diyor ne sinir oldum kırmızı araba koymuş oğlumda kırmızı arabalara zaafı var

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 373 göst.
0 oy
7 cevap 302 göst.
0 oy
16 cevap 378 göst.

Kategoriler

1,489,735 soru

24,347,989 cevap

346,351 kullanıcı

...