0 oy
214 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (713 puan) tarafından
Hamileyken bebeğin emzikten düşmesi ne demek nasıl oluyor mutfak dolabında tabak vardı çok yuksridaydi boyum yetmedi 2-3 kere uzandım zorlandım ama aldım bilmiyorum belki abartiyorum.ama korkuyorum midem bulanıyor şimdi kötü bişey olmuş mudur  27 haftalık hamileyim

6 Cevaplar

0 oy
(1,206 puan) tarafından
Emzikten düşmesi rabbim kimseye yaşatmasın kordon kopuyor içini ferah tut canım inşallah bişey yojtur çokta uzun yerlere uzanma iy değil derler yinede için rahat ederse bir acile git ama inşallah bişey yojtur 
(713 puan) tarafından
Belki abartiyorum bilmiyorum zor hamile kaldım korkuyorum
(1,206 puan) tarafından
Rabbim büyük canım inş bişey olmaz
-Reklam-
0 oy
(4,285 puan) tarafından
Emzikten düşmesi ilk defa duydum ama bilimsel olarak plesantadan ayrılması anlamı taşıyor bence o da kolay kolay olacak bisey degil
(713 puan) tarafından
İnşallah korkuttular beni zor hamile kaldım belki abartiyorum bilmiyorum midem bulanıyor şimdi korktum nasıl anlarım öyle bişey olursa
0 oy
(675 puan) tarafından
Göbek bağıyla baglı ya beslenme yeri olarak oraya diyolar onun gerilip kopması mı nedir öyle duymuştum kaynanam diyodu
(713 puan) tarafından
Bilmiyorum korktum midem bulandı birden belki abartı gelecektir zor hamile kaldım
(675 puan) tarafından
Yok yok dikkat et yinede sen
0 oy
tarafından
Canım ya uzanır sen omurgaların zorlanırız sadece emzikten düşme bebeğin kordonunun kopması demek Allah korusun yani eskiler uzanma bebek emzikten düşer dermiş ama batil inanç internetten arastirabilirsin ama bir daha zorlama kendini sakın
(713 puan) tarafından
Belki sizlere abartı gelebilir insan korkuyor ben çok zor hamile kaldım ve çok bekledim bu bebeği korkuyorum
tarafından
Yok canım bana abartı gelmiyor ben çünkü anksiyete hastasıyım bende çok uzandım yukarıya senin gibi düşündüm kendimi dertlere koydum çok araştırdım içini rahatlatmak için yazdım YouTube Kaan Kocatepe var doktor onun videoları sayesinde panigimi biraz yendim hala gece uyuyup sabah uyandığımda acaba çocuğu ezdim mi bir şey oldu mu diye düşünüyorum yani ben seni anlıyorum benim de 27 haftalar midem bulanm haatta kusmaya başlamıştım mideye bebek baskı yaptığı için mide yanması falan vardı o yüzden diye düşündüm Çarşamba kontrolüm var sağlıklıdır İnşallah benim haftam 30 ramızda 3 hafta var İnşallah sağ salim kucağımıza alırız
(713 puan) tarafından
Hamile kalmayı Cok istedim çok zor oldu bebek laf çok duydum çok ağladım günlerce sürekli ilaclsr tedaviler maddi manevi yıprandık bebek oldu doktorum düşük tehlikem olduğunu söyledi progestan kullanıyorum iğne kullanıyorum şimdi de erken doğum dedi doktor inan hamileliğimi bile yasiyamadim sürekli panik bişey olacak mı düşüncesi çok asagilandim çok laf yedim korkuyorum bebeğime bişey olursa diye
tarafından
Canım bebeğini çok düşünüp çok istediğin için Allah seni buradan imtihan ediyor bol dua et ben de sana dua edeceğim inşallah sağ salim kucağına alırsın hiçbir şey olmadan zamanında doğurursun
0 oy
(634 puan) tarafından
Hiç birşey olmamıştır emzikten düşme olayı bebeği besleyen kordonun kopması bu cümleden kasıt bu miyden bulanabilir hamilesin çok normal yat dinlen biraz tatlı ye bebek hareket ediyormu bak bir Allah'a dua et birdaha asılıp içine korku düşürme can taşıyorsun sonuçta demi
(713 puan) tarafından
Normalde bulanmazdi korktum zor hamile kaldım ve çok bekledim bu bebeği korkum bundan dolayı
(634 puan) tarafından
Canım benm ya çok üzüldüm vallahi bende panikledim içini ferah tut minik minik karnına dokun hareketlerini kontrol et bı
(713 puan) tarafından
Çok duygusalastim çok tedavi gördüm çok bekledim çok stres yaşadım çok laf duydum hamile kaldım düşük tehlikem vardı iğne kullanıyorum progestan kullanıyorum şimdi erken doğum riskim var hiç hamileliğimi yasiyamadim hep panikle geçti belki abartiyorum bilmiyorum çok zor şeyler yaşadım eşimin ailesi tarafından çok laf duydum yadirgandim korkuyorum bebeğime bişey olacak diye
(634 puan) tarafından
Üç buçuk yıl tedavi gördüm bebeğim olmadı üç tane amaliyat oldum rahimden t şekil rahim polip perde polikistik över yumurta catlamiyordu sonra aşılama oldum hamile kaldım sürekli kanama lekelenme vardı üç ay sırt üstü peynir ekmek yiyip bacaklarımi havaya kaldırıp yattım 25 haftalık bebek doğum şekline girdi çok assagidaydi erken doğum riski dediler 38 haftaya kadar yattım kayınvalidem beddua ediyormuş bebeğime ölür diye beklediler 9 ay bebeğim 41 haftalık tosun gibi beş kilo doğdu ay gibi gün gibi parlıyordu bütün doktorlar kadın doğum uzmanları başıma üşüştü bu nasıl bebek sen neyle beslendin böyle dediler kaç tüp kan aldılar anormal kilolu dediler hiç birşey çıkmadı çok çok saglikliydi maşallah görenler şok oldu bu nasıl yeni doğan bebek dediler Rabbim kötülerin dediğini etmedi ol dedi ve oldu inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah düşman dediği etmesin hiç korkma bak gör o turp gibi doğacak anne anne diye peşinde gezer durur bir sene sonra da bu ne ya böyle dersin çektiğim cefanin canı sağolsun dersin
0 oy
tarafından
Canım çok uzağa yetişme. Sandalye vs bişeye çıkarak al .

Ha şunu da soylim Allah korusun bişey olacaksa dururkende olur ama sen önlemini al. 

Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 420 göst.
1 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 149 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
0 oy
8 cevap 490 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Beytnurrr2727277 (1,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,449 soru

24,058,622 cevap

330,035 kullanıcı

...