0 oy
922 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (769 puan) tarafından
Çok severim kendisini ama bu yaptığına aşırı kırıldım nişanlanmış bugün 7 8 arkadaşını çağırmış aile arasında diyorlar hiçmi hatrım yokmuş alel acele olmuş bilmem ne neden verdiğimiz değeri boş veriyorlar üzüntüden ağladım aklıma geldikce ağlıyorum valla ya boş yere mi üzülüyorum ben 

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amannn canım taktığın şeye bak boşver üzülme 
(769 puan) tarafından
Ya tek dost bildiğim paylaşmak bile istemediğim kişiydi 8 arkadaşını çağırıyon ama aceleye geliyo anlamadım
tarafından
Aceleye bile gelmişse ne olursa olsun seni unutmaması lazımdı o kadar dost diyorsun
(769 puan) tarafından
Evet aklıma geldikçe gözlerim doluyor
tarafından
Üzülme canım kendi aybı sende araya mesafe koyarsın oldu bitti
(769 puan) tarafından
O buna ayıp derse onun ayıbı bu devirde herkes kendini haklı görüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acele olsa bile benim aklıma ilk sevdiğim değer verdiğim insanlar gelir yani bi telefon açıp ta davet etmek bu kadar zor olmamalı bende üzülürdüm 
(769 puan) tarafından
Dimi en azından haber et
tarafından
Hiç mi vakitin yok anne ne de ne bilim kardeşine de sana haber versin
(769 puan) tarafından
Kuzenimle aynı köyde o bile haber vermedi  o da gitmiş ya çok  kötü hissediyorum kendimi
tarafından
Bence konuşma bundan sonra
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Aynı durumu bende yaşadım evde nişan yaptım bikaç arkadaşımı yalnız çağırdım çok kalabalıktı zaten yer yok diye diğerlerine teklif etmedim.. Bana kızanlar oldu ama evdeydi ve herkesi çağırmam imkansızdı 
(769 puan) tarafından
Kuzum herkez geldi bi benden mi sığamayacak küs olup barıştıklarını çağırmış onların yaptıklarını asşa yapmadım ona ben, ki biliyo ona ne kadar değer verdiğimi
(511 puan) tarafından
Üzülme camim ya sende ona ederi kadar değer gösterirsin
(769 puan) tarafından
Öyle yaparım ya kuzeninin düğününe çağırmış ona bile gittim ya ben az da olsa arkadaşımı da görürüm diye
(6,077 puan) tarafından
Valla ben komşuma bi gece öncesinden gel dedim telaştan ona gel demeyi bile atlamıştım.. Düşün çocukluk arkadaşım kız hazırlıklarda vs hep yanımdaydı gel dememişim.. Sonra ne giyeceksin dediğimde e sen gel demedin bende gelmicektim kalabalık olur diye dedi.
0 oy
tarafından
Sil at canım ya insanlar için üzülmeyi ağlamayı bırak. Gerçekten değer gördüğün insanlar için uzul 
(769 puan) tarafından
Valla yapamıyorum ben kaybetmek istemiyorum sevdiklerimi zor geliyor bilmiyorum
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Bence hiç üzülme canim ben olsam konuşmazdim daha kendisi sormayana kadar
(769 puan) tarafından
Öyle yapıcam
0 oy
(511 puan) tarafından
Benim canımdan öte  saydg8m arkadaşım düğünüme gelmemişti çok üzülmüştüm  hala görüşürüz  ve hep yüzüne vururum icimdende çıkmaz ama görüşürüz  hala çok sık
(769 puan) tarafından
Doğrudur umarım bunu atlatırım ya silcem tamamen mantıklı bir açıklaması olacakmı bilmiyorum
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bundan sonra ona göre muamele yaparsın 
(769 puan) tarafından
Tek dostum ya bilmiyorum mantıklı bi cevap arıyorum
(1,555 puan) tarafından
Ne geliyorsa insanın başına dostundan geliyo boşver tabi buna her dost dahil olmayabilir sözüm meclisten dışarı
(769 puan) tarafından
Orası öyle maalesef :(
0 oy
(60 puan) tarafından
Kız boşversene evlenme teklifi için süprizini ayarladığım arkadaşım düğününe çağırmadı asdfbasd
(769 puan) tarafından
Ay buda çok kötü ben senin yerine ağlarım :((
(60 puan) tarafından
ahdhas ya canımsın kıyamam sanaaa
(769 puan) tarafından
:((( nedem böyle olur ki
(60 puan) tarafından
vefasızlar demek ki öyle insanlar için de üzülmeye değmezz
0 oy
(3,417 puan) tarafından
7-8 e aklı yetmiste sana mı yetmemiş bence onun zaten g.ötü kalkmış yol ver gitsin önemli gününde sayirmayinca kötü gününde kendini kullandirtma
(769 puan) tarafından
Çok haklısın :(
0 oy
tarafından
Senin gene arkadaşın yqpmış benim kuzenim arkadqşlarını çagırdı beni çagırmadı aile arsında evde olcaktı güya
(769 puan) tarafından
Çok üzüldüm senin adına ne kadar ayıp ya bu yaptıkları
tarafından
Kız aynısı benim de başıma geldi sinsirella kuzenim beni çağırmadı halasına bile gel halacığım ya da korona var kusura bakmayın sizi çağıramıyorum demedi yüz yüze geldiğimizde de korana vardı kimseyi fazla çağırmadık dedi yüzüne bakmıyorum şimdi gereksizler
0 oy
(11,221 puan) tarafından
Düğüne gidersin canım bile günlerde kuşluk olmaz telaştan atlamiştir belki aklına gelmemistir 
(769 puan) tarafından
O kadar arkadaşını düşünmüş benim onu ne derece sevdiğimi bilmesine rağmen bu beni çok üzdü
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Sen onun aklına gelmemiş sin . O da senin aklına gelmesin
(769 puan) tarafından
Ama geldi sözümde nişanımda kınamda düğünümde kızımın mevlüdü doğum günü hep çağırdım
(5,572 puan) tarafından
Artık bişey olsa çağırma
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Canım seni düşünmeyeni sen niye düşünüp ağlıyorsun bosver 
(769 puan) tarafından
Bu kadar değersiz olduğumu bilmiyordum onun gözünde
(2,088 puan) tarafından
Seni haketmiyr demekki
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sende  bundan sonra onun gösterdiği değeri göster olsun bitsin canım

(769 puan) tarafından
Öyle yapıcam sağol teşekkürler canım
0 oy
(175 puan) tarafından
Bende cok kirilirdim.Konusurdum amma eskisi gibi olmazdi.Deyer verdiyi kadar deyer vereceksin fazlasi zarar
(769 puan) tarafından
Konuşmaya tenezzül dahi etmiyor kendisi
(175 puan) tarafından
O zaman bow ver.Sende konusma.Ilk o konuwsun.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Amaan boşver benim arkadaşım da cocguna d.gunu yapmış cagirmadi bir de bana hazırlıklarını duyura duyura yaptı kim ne kadar değer veriyorsa o kadar karşılığını görür niye ağlayıp uzuyorsun kendini ne ekerse onu biçer üzülme 
(769 puan) tarafından
Dost bildiğim kişi olduğu için çok üzüldüm ağrıma gitti
0 oy
tarafından
Ay senin gibi bir arkadaşım vardı yemin ederim Manas destanı yazdım kıza özür diledim kusura bakma dedim ki kendisi benimle aynı şehirde de değil gelecek durumda da değil çevremdeki WhatsApp gruplarındaki arkadaşlarıma durmuştum kendisine duyurma fırsatım olmamıştı durumdan gördü O da senin gibi çok kırılmış da ama gerçekten elimden geleni yaptım konuşmak istemedi uzun uzun yazdım cevap vermedi ben de sildim attım insanlık hali gerçekten de bazen bazı şeyleri aceleye gelebiliyor ki benimki öyle olmuştu Corona dönemiydi yasaklar gelmeden yapayım aradan çıksın dedim ki aynı şehirde bile değiliz yani o kadar çok yazdım o kadar çok derdimi anlatmaya çalıştım ki asıl ben ona çok kırıldım hiç hatırım yokmuş demek ki böyle bir durum yüzünden silip attı beni
(769 puan) tarafından
Keşke arkadaşım senin yaptığını yapsa yapmadı cevap bile vermedi doğru düzgün açıklama bekliyorum ama kız resmen yapmadı sildim herhalde hayatımdan
tarafından
Nasıl açıklama yapmadı İnan bana o kadar uzun mesajlar attım ki çok özür diledim gecenin birinde aradım açmadı zaten çok sık konuşmadığımız için ona söylemeyi unuttum ben Ama bana küstü helallik bile aldim yanlış anlama da bazıları herifi bulunca arkadaş unutuyor belki de o yüzden yüzüne bakıp da açıklama yapma zahmetinde bulunmamıştır canımı sıktın a değmez affedersin ama siktiret
0 oy
tarafından
Aman boş ver
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Yani kırılmış olabilirsin ama ağlamak fazla bence şayet böyle bir dünyada kimse için ağlamaya değmez. 
0 oy
tarafından
Kız aman ne ağlıyorsun gerçek yüzünü görmüşsün işte bundan sonra sende ona sana verdiği değer kadar değer verirsin olur biter 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 542 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Lamelif (1,956 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 357 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 724 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.