0 oy
366 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Kalıpta kek yapcam annem denemiş iki defa olmadı içini pişirmedi dedi bi de sen bi dene bakalım dedi  kelepçeli kalıpta kekin püf noktaları nedir yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Katı yağla yağlayıp bızdolabında beklet sonra harcını dök
(1,030 puan) tarafından
Tereyağı var evde margarin kullanmıyorum tereyağı ile yağlayıp dolapta biraz donacak mı ondan sonra dökücem kek harcını
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ben alt tabanına yağlı kağıt seriyorum kenarları kek piştikten sonra bıçakla bir sıyırıp öyle kelepçeyi açıyorum 
(1,030 puan) tarafından
Kalıptan da kalıba farkediyor mu acaba bu kalıp mı kaliteli değil
(4,687 puan) tarafından
Canım kek kalıbını ben hep tereyağı veya margarinle yağları hiç yapışmaz
(1,030 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından

Kelepçeli kalıpta dün yaptım sorunsuz pişti :O hiç yağlamadım bile.

(1,030 puan) tarafından
Bu kalıpta mı bir sıkıntı var acaba ?
tarafından
Bilemedim ama yine de altına yağlı kağıt koy sen ne olur ne olmaz canım.
(1,030 puan) tarafından
Tamam canım bende öyle yapayım
0 oy
tarafından
Fırını önceden ısıt ve 180 derecenin üstünde olmasın asla yaklaşık yarim saate pişiyor ici de harika oluyor ve bide kek kalıbıni  sıvı yağ ile  değil margarin yada tereyagiyla yağla bende eskiden hiç yapamıyordum ama bunları uyguladıktan sonra kalıpta harika kek yapiyorum
(1,030 puan) tarafından
Bakalım deneyeceğim şimdi inşallah güzel yapabilirim
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Borcami sivi yag ile yaglayip harci döküp pisiriyorum cok guzel oluyor.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
0 oy
17 cevap 347 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
16 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mevah (1,841 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 130 göst.

Kategoriler


1,468,411 soru

24,058,057 cevap

330,014 kullanıcı

...