0 oy
729 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,209 puan) tarafından
Ne aileme ne arkadaşlarıma anlatamicak kadar zor bunalımlı günlerden geçiyorum konuşmazsam delirecem iyiki siz varsınız. Eşim dünyanın en tembel insani aylarca hatta yıllarca yattı kendi işimiz diye yarim gün çalış 2 saat çalış evde tüm gün. Tabi masraflar borçlar sürekli kredi çekme hali askere bile gitmedi kredi çekti bedelli yaptı 100 milyar borç. Sonra biri ona euro emanet verdi yurtdışında yaşayan yakını sende dursun bir iki sene ev alcam diye. S3n git onu boz nasılsa düşer geri alırım diye uyanıklık yapcak yükseldi herşey oldu borcu 220 milyar. Günlük 10 tl bile bana vermiyor borcu nasıl kapatacam diye tutuşmuş surat 5 karış ne gülüyor ne konusuyor sürekli bağırış çağırış iyide benim ne suçum var benimle yemedin parayı senin suçun. Işın kötü yani kendine toz kondurmuyor bi ağzımı açsam özür dileyecek hale getiriyor beni çenesiyle. Bunca stresin sıkıntının içinde baktim az önce tlfnuna yurtdışında daha önce onunla evlenmek isteyen bi kız akrabası vardı onun ınstagram hesabına bakmış. Günlerdir yüzüme bakmayan kocam bana bunu nasıl yapar aklım almıyor. En çok zoruma giden kocam asla böyle bir insan değildi bin kere öpmeden işe gitmez sarılır saatlerce sohbet ederdi kimsesiz yapayanliz hissediyorum kendimi eşim var ama yok gibi. Kendimi anlayamıyorum başka bir boyutta gözü aklî kulağı yok gibi. Ağlamaktan sütüm kesilmek üzere çıkış yolum yok

9 Cevaplar

0 oy
(11,499 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

O kizdan almaya çalisicak galiba

(2,209 puan) tarafından
Benimle tanışmadan önce evlilik yapıp oraya gitme planı vardı sonra evlendik kızda evlendi 1 çocuğu oldu bizim 2 çocuğumuz. Aklın sıra evlilik yapıp oraya gidecek para kazanmaya ama asla bisey hissetmiyor ona. Ona bile inanmam
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Kocan kaybettigi Euro larin peşine düşmüş galiba canım üzülme. Kendi düşen ağlamaz 
(2,209 puan) tarafından
Evet evet kesinlikle öyle bu kez alamıyor ee emanet veren bi istese yandı bi anda nerde bulcak. Bi kış montun var mı ayakkabın eksikli diye düşünmeyen adam nerden getircek okadar parayı hiç bilmiyorum. Çocuklarımın eşyalarını satıyorum resmen bez mama alabilmek için ne hallere düşürdü bizi.
(14,957 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ha diyince onca para kimseden çıkmaz
0 oy
(775 puan) tarafından
Diyecek hiçbişey bulamadim.. Allah yardimcin olsn canim.
(2,209 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canim çok üzüldüm adına ama sende takma kendi düşünsün ne halt yiyor yesin borcu mu var sana dert değil gitsin çalışsın versin evladına odaklan biliyorum zor senin için ama boşver rabbim güç kuvvet versin sana
(2,209 puan) tarafından
Ya her saniyemiz beraber geçerdi günlerdir iki yabancı  gibiyiz ne konusuyor ne bi yüzü gülüyor sabah akşam bn napcam diyip duruyor evin içinde kaos yaratıyor kendimi kimsesiz hissediyorum
tarafından
Bebeğin var Allah'a siğin kimsesiz değilsin canım rabbim feraha çıkarsın seni eşinde inşallah bı iş bulur borcunu öder ailesine evine bağlı olur tek duam bu
(2,209 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(190 puan) tarafından
Onun borcu o düşünsün madem seni takmıyor.sende takma.cocugunla ilgilen sütün fln da kesilmesin.senin üzülmen birşeyi değiştirmez..
(2,209 puan) tarafından
Öyle değil işte evin içinde sürekli bi kaos bi gerginlik kendi huzursuz çıkmazda gece gündüz ben napacam diye geziniyor. Okul taksiti en basiti 200 yatıramamış öğretmen gruba yazdı çok utandım. Ha dicen niye katlanıyorsun böyle asla değildi son zamanlarda böyle oldu herşey üst üste geldi huyu suyu bile değişti
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah canım 
(2,209 puan) tarafından
Allah razı olsun
(1,106 puan) tarafından
S2nden de inşallah
0 oy
tarafından
Para ne oldu nerde yems ki 
(2,209 puan) tarafından
Işin acı tarafı da o kendine yemedi çocuklarına banada yedirtmedi. Mesela askere gitcek bedelli 35 kredi çekti faiziyle bi dünya para. Sonra euro bozdu ucuzken yükseldi 17 tlyi  buldu para katlandı s.alakligina gitti hep
tarafından
Euro bozulnca askerlik krdisini kaptms olsa anlycm ama para kaybolms
(2,209 puan) tarafından
Evet aklin sıra öyle yaptı mesela 100 milyara yakın borcu varsa euro bozdu borçların hepsini kapattı sonra tek bir yere borçlanim euro alayım daha kolay diye düşündü bilemedi böyle bi anda yükselecek işin içinden çıkamıyor şimdi. Biyere harcamadigindan eminim çünkü gece gündüz evde uyuyor tüm hesapları bilgileri bende keşke yese kumara verse üzülmezdim bukadar
tarafından
Hii krdisini borcunu kaptms adam oda bir yere borcm olsun dems ya bnce kavga etmyn paranin sahibi istyne kadar azar azar yapın yada yine krdi çekin toplu yapın yine tek yrre borcnz olms olur
(2,209 puan) tarafından
Öyle ama zaten geçim bukadar zorken bizi böyle bi duruma sokması yıkıyor beni. Çocuklarımın elbise oyuncaklarını satıyorum dolap uygulamasından bez mama almak için. Düzgün çalışsaydı zengin sayılacak kesimde bi yaşantımız vardı eve yardımcı gelirdi temizliğe düşün bizi nerelere sürükledi. Çok teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Şeytan diyor vur gotune tekmeyi kalsin borc bataginda 
(2,209 puan) tarafından
Kurban olsun 2 çocuğuma yoksa bilirdim ben ona napcagimi
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Çok sıkıntılı bir durum Allah sabrını arttırsın 
(2,209 puan) tarafından
Kalmadı hiç ne sabrın ne gücüm delirmemek için zor duruyorum

İlgili sorular

0 oy