Ne aileme ne arkadaşlarıma anlatamicak kadar zor bunalımlı günlerden geçiyorum konuşmazsam delirecem iyiki siz varsınız. Eşim dünyanın en tembel insani aylarca hatta yıllarca yattı kendi işimiz diye yarim gün çalış 2 saat çalış evde tüm gün. Tabi masraflar borçlar sürekli kredi çekme hali askere bile gitmedi kredi çekti bedelli yaptı 100 milyar borç. Sonra biri ona euro emanet verdi yurtdışında yaşayan yakını sende dursun bir iki sene ev alcam diye. S3n git onu boz nasılsa düşer geri alırım diye uyanıklık yapcak yükseldi herşey oldu borcu 220 milyar. Günlük 10 tl bile bana vermiyor borcu nasıl kapatacam diye tutuşmuş surat 5 karış ne gülüyor ne konusuyor sürekli bağırış çağırış iyide benim ne suçum var benimle yemedin parayı senin suçun. Işın kötü yani kendine toz kondurmuyor bi ağzımı açsam özür dileyecek hale getiriyor beni çenesiyle. Bunca stresin sıkıntının içinde baktim az önce tlfnuna yurtdışında daha önce onunla evlenmek isteyen bi kız akrabası vardı onun ınstagram hesabına bakmış. Günlerdir yüzüme bakmayan kocam bana bunu nasıl yapar aklım almıyor. En çok zoruma giden kocam asla böyle bir insan değildi bin kere öpmeden işe gitmez sarılır saatlerce sohbet ederdi kimsesiz yapayanliz hissediyorum kendimi eşim var ama yok gibi. Kendimi anlayamıyorum başka bir boyutta gözü aklî kulağı yok gibi. Ağlamaktan sütüm kesilmek üzere çıkış yolum yok