0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Benim bebeğim bazen kesinlikle yemek istemiyor zorlamiyorum bende ama mesela iki gündür ek gıda almamış oldu  bu bi sorun mudur

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallahi canım bir kaşık bile olsa zorla veriyorum ben benim de yemek istemiyor
(792 puan) tarafından
Bı kaşık dediğin gibi ya yiyor ya yemiyor bizimkide
tarafından
Vallahi şimdi zorla üç kaşık çorba yedi içinde ekmek vardı ve yarım muz verdim bu akşamlık yemeği buydu
-Reklam-
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Benimki de bu aralar az yiyor canım zorlamıyorum bende...
(792 puan) tarafından
Zamanla düzelir inşallah iki gündür hiç bişey yemedi ek gıdaya dair
0 oy
tarafından
Kız bnm oğlum da yemiyor ayları aynı bazen Bnde yediremiyorum mama veriyorum CNm hem Emiyor ni de bu arada zorla yediriyorum bnde
(792 puan) tarafından
Ben zorlayınca ağzında yemekle ağlıyor yutmuyo :D nasıl alışıcaklar ya
tarafından
Aynn cnm aynı durumdayız
0 oy
(684 puan) tarafından
Henüz yeni alışıyor istemeyebilir ama az da olsa tadlarına baksın herşeyin 
(792 puan) tarafından
Bazen bir kaşık bile zor yiyor nasıl alışıcak hiç bilmiyorum
(684 puan) tarafından
Israrla aynı düzene devam et her gün yumurta yoğurt meyve çorba yemesi lazm mamayı azalt mümkn se çok zorlama aralıklarla ver yemeyince ağlıyorsa biraz bırak 1 saat snra tekrar dene alışacak bzde öyleydk şmdi 9 aylık oldk alıştılar
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Benim bebeğim mamadan çok ek gıda yiyor anne sütü alıyorsa bilemicem Ama mama kullanıyorsa 3 yemek 3 mama 1 ara öğün olması lazim 
(792 puan) tarafından
Mama da aliyo emiyorda ama aç bile olsa bazen kesinlikle veremiyorum ek gıdayi ya nasıl alistiricam bilemedim
(1,030 puan) tarafından
Valla ben 4.5 aylıkken başladım doktor kararı ile o benim işime çok yaradı açıkçası ne versen yer çok şükür sözde önce seveceği şeyler verebilirsiniz
0 oy
tarafından
Şimdi de yememeye alıştırırsan ileride de iştahsiz  bir çocuk olur Onun için elimden geldiği kadar yedirmeye çalışın bir kaşık dahi olsa
(792 puan) tarafından
Of ya aç bile olsa yemiyor bazen ağzında yemekle ağlıyo yutmuyo nasıl alışıcak hiç bilmiyorum gün içinde sürekli teklif edeyim madem
0 oy
(183 puan) tarafından
Yedi buçuk aylık birşeyler yedirmek işkence gibi geliyor tadını sevmediğini tukuruyor  geri yoğurda alerjisi var muzlu yoğurdu çok seviyor bide meyveleri onun dışında .bizimkide bugün yemedi .sadece anne sütü alıyor.ayni sorun bendede
(792 puan) tarafından
Bizimkide tukurmeyi bilmiyor yemek ağzında ağlıyor yutmadan güler misin ağlar mısın :)
0 oy
tarafından
Zorlama ama surekli teklif et canm yemeye yemeye yemek istemeyecektir
(792 puan) tarafından
Aynen iyice soğusun istemiyorum hergun hevesle tarifler yapıyorum belki bunu yer diye bi kusmadıgı kalıyo yani
tarafından
Ilk zamanlar oyle yapiyolar 8 aylik olunca duzene girer canm refleksle oguruyolar

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 259 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,231 cevap