0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar merhabalar bir mobilya mağazasına satış personeli olarak alındım 1 .5 ay oldu hem satış hemde muhasebe isi satış yapınca kendi satışını kendin gir ürün çek vs vs daha öncedende 1.5 yıl satış personelligi yaptım İzmir'den orduya gelin geldim  işim güzel evet ama arkadaşlarim ve müdürü mu sevemedim cins insanalr birbirlerininin arkasından konuşuyolar ama yüzlerine gelince çok iyiler müdürüm bugün canımı sıktı iş arkadaşlarının yanında bugün bir adam geldi müdürüme benim kızı ise aldıracaktin felan dedi mudurde senin kız yapar felan dedi bu kizi ben almadım dedi bende yan masada duyoyorum bunları her neyse adam çıkarken benim işi hal et dedi adam gidince müdürde iş arkadaşlarla toplanmış oturuyorduk kızlara aldırtmadiniz o kızı bununla uğraşıp duruyorsunuz dedi gülerek şakamı yaptı ne yaptı bilmiyorum ama çok zoruma gitti satış yapabiliyorum gayet iyiyim sadece sisteme girişinde arkadaşlardan yardım istiyorum daha 1 ay 1 hafta olmuş ise gireli kendimi s*****gibi his ettim.:(

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani şaka değil bnce kuzum , keşke deseydin bununla uğraşıyorz derken die , 
(25 puan) tarafından
***** gibi kaldım şimdi canımı çok sıktı ise bile gitmek istemiyorum beni rencide etti beyninden aşağı kaynar su döküldu kıpkırmızı oldum
-Reklam-
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Müdür olan da kendini bişey sanıyor 
0 oy
(774 puan) tarafından
Bu müdürler kendini bi halt saniyor malesef. 1 sene kadar markette çalişmiştm. Surekli müdür ve müdür yardimcisi değişiyordu. O kadar zor insanlarla uğraştim ki. Gerçekten insani işten soğutuyolar. Benim şansim çok iyi anlaştigim bi arkadaşimin olmasaydi. Yoksa gercekten coook zor..
(25 puan) tarafından
İşte benimde şansım yok bir kişi ise aldı oda ben herşey bana yaptırmaya çalışıyorlar bende isi tam öğrenmemrk için ses çıkarmıyorum ayıya dayı diyorum
(774 puan) tarafından
Çok iyi anliyorum canim seni. Keske biraz umursamaz olabilsekte,takmasak kafaya..
(3,417 puan) tarafından
Bende markette çalıştım 4 yıl valla çok zor müdürler bir taraftan şefler bir taraftan valla müdürle kaç ay küs kaldım :))) isim olurdu başkasına soylettirirdim :))
Ebrucum her yeni ise girenin üstüne fazla gelinir buna birçok kez şahit oldum ama senle zmanla o işte ilerliyerek en iyisi sen olcaksin emin ol kendini üzme hiç ortama odaklanmaya çalış
(25 puan) tarafından
Güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim
(774 puan) tarafından
Market ortami çok değişik gerçekten:))
0 oy
(3,165 puan) tarafından
Zor insanlarla mücadele etmek zor gerçekten. Canım sen işine gücüne bak bu zamanda iş bulmak kolay değil

Prim verme kimseye uyma herkesi bir gözleme herkese mesafeli dur işini öğrenmeye gayret et kimseden yardım isteme mesane gecikme gec bile çık gerekirse kimse diyecek tek laf bulamasın. Yani demem o ki sen doğru ol da bırak eğri olanlar düşünsün. Allah yolunu açık etsin muvaffak etsin seni
(25 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin inşallah dayanabilirim..
(3,165 puan) tarafından
Ordu ya gelin gelmişsin ordu insanları için biraz zor insanlar derler zaten. Gerçi Heryerin iyisi kötüsü var Allah iyilerle karşılaştırsın. Sıkma canını aldırma sen mobbing yapmaya kalkmadıkları sürece sıkıntı yok eğer ki yaparlarsa amirin yahut iş arkadaşların hukuki destek alırsın haklarını ararsın
(25 puan) tarafından
Aynen öyle bölge müdürüm iyi bana gayet iyi davranıyor birden yüklenme yavaş yavs öğren tam öğren bunlar hemen öğrenmemi isityir 2 haftamda önüme kağıdı attılar satış gir diye bilmiyorum o sistemi hiç kullanmadim müdürüm bildiğin beni tehdit etti uyum sağlayamazzan arkadaşların seni kapı dışı eder dedi
0 oy
tarafından
Sabret 3 ay sonra sen onların anasını aglatirsin  oyle oluyor çünkü acemiyken yiyip yututyorsun işin profesyoneli olunca hayat sana güzel olcak. Sistemde calisiyorsan bence video çek sonra evde izle sormana gerek kalmadan kendin girisini yap... bende sap programı kullaniyorduk ilk alışın kadar zordu sonra heryeri öğreniyorsun 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 412 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ev hanimi (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 213 göst.
0 oy
12 cevap 475 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 480 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu