0 oy
172 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba,iki gündür büyük sıkıntılar içerisindeyim.bi ofis düşünün 3 kadın var ve tek erkek çalışıyorlar ve o tek erkek benim eşim!!!

Bikackez bunun gibi bazı durumlardan dolayı büyük küçük kavgalarimiz oldu.

En son iki gün once esimle konusurken bana Ayşe dedi

İsmi ornek olarak yazdim

Ayse ofisteki kadinlardan biri

Ben tabi önce şok oldum,sonra yanimda oglum oldugu için büyük bi tepki vermemeye çalıştım.cunku o an tepki verirsem kiyamet koparicam biliyorum

Dediki oruc oldugum icin kafam durdu falan.

Sonra ertesi gün bu is arkadaslarindan biri iftara cagirdi bizi.o ofisteki herkesle beraber tabi.bunlarin hepsi evli.

Eslerle beraber katilinacak bi yemek yani

Ve ben ilk defa gorecektim o ayseyi ve digerlerini !!

Neyse gittik yemege....

Ama arkadaslar olay Ayşe degilmis.Asıl olay buseymiş

Esimle bi konuşması var,gozlerinin icine baka baka benim yanimda ve o gozlerin içi gulerek

Birbirlerinin gözlerinin içine baka baka konusmalari cok sinirlerimi bozdu benim orda

Sonra balkona çıktım ben s..ra icmeye.busede geldi yanima

Sohbet ediyoruz ufaktan.

Dediki ben normalde sigara fazla icmem ama bunlar yuzunden isyerinde cok iciyorum.surekli kahve cay icmeye cikiyoruz dışarı dedi.

Esimde dahil bu hepberabere

Benim boyle biseyden haberim asla olmadi,

Bazen telefon ettiğimde eşime napiyosun dediğimde dışarda kahve ictigini soyluyordu.denk geliyodu aramam yani.kimle diye sordugumda diger ofisteki erkekleri soyluyodu bana.ahmetle mehmetle diyodu.

Meger bu jadinlarla birlikte cikiyolarmis

Kahve ictikleri yer dışarda bi cafe 

Arkadaslar esimle eve gelince inanilmaz bi kavga ettim

Yalan soyledi, sakladı 

Ayrica bidaha icmeni beraber çıkmanı istemiyorum dedigimde kabul etmiyo ve beni guvensizlikle sucluyo

Suanda ben paranoyak bi haldeyim

Bugun surekli isterinde onu aradim.goruntulu aradim kim var kim yok nerdesin etrafi goster gibi

Ve esim boyle seylere çok kızar 

Bosanmakla tehdit ettim onu

Olay büyüyor ne yapmaliyim yardim edin fikirlerinizi lutfen empati yaparak yazin.

Bi kahve ne var bunda olarak degilde.saklamasi ? Ve o kadınla gozleriyle konuşmaları 

Aramız çok kötü suanda

Nasıl davranicamida bilmiyorum

Esim manipulatif biridir,gercekten sorun onda degil benim guvensizligimden kaynaklı oldugunu benide inandiracak

8 Cevaplar

+1 oy
önce (667 puan) tarafından

Bir kadin hissediyorsa birsey kesin doğrudur o veee erkek ne alakası var , alakası yok, güvenmiyor musun bana gibi söylemlerde bulunuyorsa da geçmiş ola artık. 

-Reklam-
+1 oy
önce (7,107 puan) tarafından

Simdi okurken çalışma hayatim geldi ofiste 1 erkek bir ben calsiyorum ve yan ofistede 3 erkek var ve biz sabahları kahvaltılar ederdik camdan cama birseyler ikram ederdim kahve çaya denk gelirsek onlarla cikardim ..

Kocamda ofiste çalışıyor ve birsuru bayan erkekte var Canada gittikleri olmuştur dogum gunu kutlamalarında resimlerine vardır yani calisma hayatında bu tarz şeyler normalmoluyor heleki aynı ofiste içinde normall..

Çalışma hayatiniz yoksa pek anlamanızı beklemiyorum

önce (546 puan) tarafından
+2

Her şeyi normalllestirdiniz.!

önce (5,582 puan) tarafından

Eşim ofiste çalışıyor, ve gayet mesafeli sekilde bir samimiyetleri var orada ki hanimlarla. O kadınlar bile (bekarlar) yanlış anlasilmanin önune gecmek adına kardeşim diye hitap ediyorlar. Mecbur kalmadikca muhattap dahi olmuyor eşim, benim daha cok samimiyetim var onlarla mesela. Ben de ofis ortaminda çalıştım bekar iken, ve bazı evli erkeklerin ne kadar gereksiz samimiyet kurduklarina kendim şahit oldum. Abi dediklerimiz bile bir gülümsemeden neler cikarabileceklerini gördüm. Yani kusura bakmayın, sizin niyetiniz ne kadar temiz olursa olsun, normal değil bu hareketler, normallestirmeyin... birakinda eslerimizin iş arkadaslarimizdan farkları olsun, mesafemizi korumak eşimize karşı olan borcumuzdur.

önce (6,521 puan) tarafından

Sana göre normal olabilir canım 

Ama bize göre normal değil kusura bakma 

Ortamı iş hayatlarını insanları görüyoruz 

Benim eşimde çalışsa öyle bi ortamda bende guvenmem ne eşime ne de karsidaki insanlara 

Biz yapsak aynı seyleri kocamizin söylemediği laf kalmaz 

Sana göre normal bize göre değil 

0 oy
önce (1,038 puan) tarafından

işyerinde arkadaşlık kurması normal dediğin gibi tek erkek mecbur samimi olacak bu yan gözle baktığı anlamına asla gelmez ama kocanın cafeye gidip çay kahve içmesi net ******** olduğunu gösterir çünkü iş harici bir mekana gidemez yani benim kitabımda bu kötü bir durum karısını goturmeyip elalemin kızını karısını götüremez.Buseye deseydin busecim yanlış anlama evet iş yerinde konuşur samimiyet kurarsın anlarım ama kimsenin kocasıyla kafeye çay kahve içmeye gidemezsin toplumumuz hoş karşılamaz düşünsene bir tanidigim gördü senin kocani kafede bir kızla kahve içerken gördüm o zaman ben ne diyeceğim sen düzgün namuslu biri olabilirsin ama doğru değil deseydin yarın senin kocan oldugunda onunla da birileri kahve içmeye çıkabilir 

Eşine de ki hemen bir işe girecem erkek iş arkadaşlarımla öğlen aralarında çay molalarimda kafelere gidip kahve içecem sen de bunu normal karşılayacak pezevenkliginle yasayacaksin

0 oy
önce (3,798 puan) tarafından

*rus*uya 7 kapı kitlesen de yine kırar yapar demiş Bizim büyükler sen kiskanmakta bence gayet haklısın ama iş yeri sonuçta adam ordan para kazanıyor kendinde diyorsun kadın evli belki de senin gözüne fazla batmıştır 

Sürekli baskı kurmak yerine tavrını net belli et iş arkadaşlarınla daha mesafeli olmanı istiyorum gibi .

Ama adamı suçladıkca daha da aklına sokarsın bence 🤷🏼‍♀️

Bide şimdi gelir hemen

ya saçmalamayın bir tek sizin kocanız yok tedavi olun,  demeye birileri 🤭

Suçladikca mi yanlış anlama ne işleri var kafelerde senin kocan bayan iş arkadaşıyla kafeye gidiyorsa eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmana gerek yoktur 

Ben cafe kısmını kaçırdım sanırım anladığım hani işyerinde bir yerde beraber kahve içiyorlar ama işi bırakıp başka yerde sohpet amaçlı olan şey de bir bit yengi vardır 

0 oy
önce (1,017 puan) tarafından

Aklıma takılan diğer konuuu la bu karıların kocalari buna nasıl izin veriyor?

Eşin kafayı yemediyse eğer çok uyanık biri ve suç bastırıyor 

Ne alaka sen guvenmiyorsun 

0 oy
önce (5,582 puan) tarafından

Isyerine gidip o mola vaktine denk gelip, buseyle cikacagi vakitte, gulerek herkes kendi kocasiyla gitsin kafelere, ben benimkini kacirmaya geldim der, koluna girer götürürdüm, bundan sonra sık sık kocamı kacirmaya gelecem, alissaniz iyi olur derdim herhalde

Oo iyi fikir miş aslında gidecek imkanın varsa yap bence

0 oy
önce (257 puan) tarafından

Şimdi bunu ama iş arkadaşları yhaa diyerek normalleştirenler olacak ama aslaa normal değil. Tabiki aynı ortamda çalıştıkları için muhatap olacaklar birbirleriyle ama bu yukardaki anlattıklarının normal olduğu anlamına gelmiyor. Eşinin sana başka bir isimle seslenmesi, molalarda sana yalan söylemesi, birbirlerinin gözlerinin içine bakarak gülüşmeleri vs. bunlar çok şüphe uyandırıyor. 

0 oy
önce (16,565 puan) tarafından

Saklama kısmı anormal bunu sevmedim yan yana samimiyet gördüysen o da sorun. Muhabbet sohbet illa oluyor bir aradayken ama lakayt tavır NO Bu hoş değil 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
4 saat önce Aile & Aşk kategorisinde Citlembik. (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 267 göst.
0 oy
16 cevap 527 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ev hanimi (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 656 göst.
27 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu