0 oy
1,079 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

167 boy 

47 kilo :'( kilo alamıyorum. Diyetisyenin verdiği listeyi yazıyım size sadece bir günlük. Bu kadar şeye rağmen hala kilo veriyorum. Ve hiç bir sağlık sorunum yok. Herşeye bakıldı. Tavsiyenizi bekliyorm 

Sabah 7:30 uyanış 

9 kahvaltı ( yarım ekmek tost, 3 dilim peynir, bir bardak yağlı süt, 5 tane zeytin, küçük dilim çikolatali ekmek) 

10 ( bir avuç kuruyemiş bir bardak süt) 

12 (bir tane muz bur bardak kahve üç tane ceviz) 

Saat 1:00 ( etli sebze yemeği 3 dilim ekmek yarım porsiyon pilav) 

2 ( bir şişe soda iki kaşık bal ) 

4 ( diyetisyen yazmadı ama ben bir fincan türk kahvesi içtim) 

6 ( kıymalı makarna iki dilim ekmek haşlanmış sebze salata ) şuan yiyorum :D 

8 de de meyveli yoğurt ve kuru meyve 

Bu kadar şeyi hayatta yiyeyemeyen ben 1 buçuk aydır böyle besleniyorm sadece 120 Gr aldım. Ben birde ekstra olarak gece makarna hamburger falan yiyorum. Cips çikolata çok yiyorum amaaaa off

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yediğin şeyler aman aman da değil kilo yapicak seylerde degil sanki 47 kilo az canim ya emzirme döneminde bende 47 ye kadar düşmüştüm emzirmeden kesince normal kiloma geri döndüm 
tarafından
Ya ben dedim diyetisyene. Bunlar kilo yapmaz ben sadece öğünü cogaltmis oldum dedim. Sağlıklı kilo alman lazım dedi. Ama hiç bir işe yaramadi. devletin hastanesi diye mi acaba. Özelden mi diyetisyen Bulsam. Ben emzirmiyorum. Kilo almak için ekstra bir şey yaptım mı peki.
tarafından
Canım bak ben de 80 kilodan 36 ya düşmüştüm bir dönem diyetisyene gittim kilo alma programı verdi diyetisyene gittiğimde 40 kiloydum 4 kilo daha verdim diyetisyenin verdiği diyetle 2 özele gidiyordum kilo almanın önemli yolu sağlıklı alacaksan bol protein ve yağlı besleneceksin
tarafından
Durumun varsa ozeldeki diyetisyene git canim yani yediğin seyler kilo yapan şeyler değil bide gece yatmadan once bebe biskuvisi 10 adet sütle yada yogurtla beraber ye kilo yapiyor cevremde bu sekilde kilo alanlar var
-Reklam-
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Keşke bende zayıf olsam herşeyi yesem almasam ama maalesef :D
tarafından
Hiç iyi bir şey değil emin ol :(
(2,831 puan) tarafından
Kilolulara göre kilolu olmak zayıf olanlara göre de zayıflık iyi değil sağlık olsun yeter
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Ben bunları yesem camış gibi olurumNe güzel biz verelim diye uğraşıyoruz sen alayım diye
tarafından
Ah bir görsen :( büyük kızım sayı saymayı kemiklerimde öğrendi :D
(1,655 puan) tarafından
Haha o kadar kötü diyosun yani bol bol hamur işi ye kuzum alırsin inşallah
tarafından
Aaah ah insallah kiz
0 oy
tarafından

Keşke bnde 47 kg olsam ya :) kuzu bünye meselesi işte hayrlısı olsn

tarafından
Hiç memnun değilim ben ya
0 oy
tarafından
Ben bunları yesem duba gibi olurum. Nasıl yiyebiliyor saat başı günün mutfakta geçiyo herhalde. Bunyen yakiyo demekki bu kadar yemeye rağmen alamiyosan
tarafından
Eşim aşçı o çok yardımcı oluyor bu konuda ama yinede tık yok. Ben birde aralarda sürekli karbonhidrat tüketiyorm poğaça simit makarna gibi
tarafından
Emzirme döneminde misin? Bazen yetip kilo almamak da güzel ben öyle olsam tatlı yerim bolca
tarafından
Hayır emzirmiyorum ama emzirirken kilo almıştım. Çocuk mu yapsam acaba :D
0 oy
tarafından
Keske senin yerinde olsaydim
tarafından
Amin :D :D
0 oy
tarafından

Ben vermek için uğraşıyorum ahh ahhh keşke yiyip kilo almasam hiç:D

tarafından
Valla hiç memnun değilim :D
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Ayyyy bana su içsem yarıyor ya bende alamasam keşke 
tarafından
Ah ne iyi yaa :D
0 oy
tarafından

Diyetisyen bana bu listeyi verdiginde keki ben hazir olanlardan bi paket bitiriyorum  3dilim ne ki demistim kofte falan bu sayiyi kizartirken atiyom agzima dedim bana dediki cok sinir bozucusun :D

tarafından
Ah bende öyle işte birsuru ogunum var ama en fazla 120 gr
0 oy
(603 puan) tarafından
Hayal ettiğim hayatı yaşıyorsun resmen yiyip kilo alamamak sjsjsjsj 
tarafından
Hahaha kız :D
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Empati kurdumda kilo alamamakta kötüdür ya herseyin ideal olanı en iyisi 
tarafından
Ah işte yorumlari görsen herkes uğraşma böyle iyi demeye getirmis. Ama hiç iyi değil gerçekten
0 oy
tarafından
Cnm borek corek tatli falan ya. Sicak ekmek al yemegin yaninda 1 ekmek yersin sicak sicak. Aksam yemeginden sonra irmik helvasi yap koca tabak ye sicak sicak. Irmik helvasi istemezsen muhallebi yap ye. 
tarafından
Bu dediklerin hiç bir şey gerçekten :D o bir ekmeği yemek pişerken ben suyuna banıp da yiyorum. Sofrada da bir ekmek ama kilo yok
tarafından
Valla cnm yukaridaki yazdiklarin hic kilo aldiracak sey gibi gelmedi. Kucuk dilim cikolatali ekmek niye kucuk dilim. Yarim tabak pilav niye yarim tabak. Yukardaki yazdiklarinla orta kiloda insan doymaz. Cevrende kilolu birisi varsa ne yiyorsa aynisindan ye
0 oy
(1,737 puan) tarafından
Kilo almak istiyorsan abur cubur ye bacım bende  senin kilodaydım esim bi abur cubur alıştırdı poşet poşet ama bi görsen Simdi mide büyüdü gitmiyo kilolar 62 kiloyum :(
tarafından
Keşke bende olsam 60 istiyorum bende
(1,737 puan) tarafından
Inşallah ideal kilona ulaşırsın cnm ama sonradan vermesi zor oluyo yani Benim için oyle inşallah 55 e düşerim bende
0 oy
tarafından

1.69 boy 

56 kilo 

Bende 65 olmak istiyorum 

Ve ne bulursam yerim yağlı yemek hamur işi çok severim ama.alamiyorum 

Herkes 2 çocukla koşturmaktan diyor ama bakalım :angel:

tarafından
Benimde 2 çocuğum var. Ama bekarkende aynıydı. İnşallah herşey istediğimz gibi olur :)
0 oy
tarafından
Yüce Rabbım bana bıyle dertler versın ya hayatım boyunca kılo vermeye çalıştım hala da ne yesem suçluluk duyarım 
tarafından
Bende öyle olmak istiyorum :)
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Ne güzel ya keşke benim olsa :D 
tarafından
Hahah :D
0 oy
tarafından
Ben daha da fazla yiyorum ama 160 boy 41 kilo var 
tarafından
Oyy senin daha zormus
tarafından
Evet maalesef benim de hiç bir sorunum yok
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Özel mamalar var yoğurt gibi arkadaşım senin gibiydi onları diyetisyen verip ideal kilosuna gelince azaltarak bıraktırdı kız kiloda vermedi midesi büyüdüğü için gayet sağlıklı şuan 
tarafından
Hadi yaa bana bundan bahsetmedi hastane :(
(6,077 puan) tarafından
Geçen sene arkadaşım aynı durumu yaşadı yediğide fayda etmiyordu kilo yapmıyordu öyle Olunca mamaya başladı doktor yedikleriyle beraber tüketti onu çok güzel kilo aldı
0 oy
tarafından
Yediğin şeyler de sana kilo aldıracak aman aman bişi yok ben bunun 2 katı yiyorum bir günde sana kilo aldırmaz bence bu 
tarafından
Zaten bende söyledim bunlar kilo yapmaz gibi geliyor dedim. Ama sağlıklı kilo alman için böyle dedi. Ben hiç kilo alamadım ki sağlıklısi kaldı
tarafından
Sağlıklı tamam ama böyle 2 3 senede anca kilo alırsın her ay 100 gr alsan 10 ayda 1 kilo
0 oy
(444 puan) tarafından
Kilon boyun vücut geliştirme için çok uygun geldi bana ben yerinde olsam spora başlardım benimde baya fazla kilom var :( birkac kişi takip ediyodum pilav çok yiyolardi ve protein :)
tarafından
Spora yeni başladım. Bacaklarım pert oldu :D
(444 puan) tarafından
Bence yap canim aşırı kas vs bahsetmiyorum ama hafif karin kasi ve popo yaparsin :)
tarafından
Karın kası var ama popom yok ya çok istiyorum azıcık popom olmasını. Başladım bakalm :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 728 göst.
14 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 464 göst.
15 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 227 göst.
22 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,028 soru

24,163,223 cevap

335,473 kullanıcı

...