0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İşleri gece yaptım sil süpür yemekte var şimdi kahvaltı edip saat 1 de dışarı çıkıp ip alicam ve alışveriş yapıcam sizde durumlar ne? Sabah iş yapmak çok zormuş inanın gece yaptım sabah kalktım pırıl pırıl şuan evim 

11 Cevaplar

0 oy
(2,859 puan) tarafından
Hayret bacım soklar icindeyim ,;)
tarafından
Bundan sonra akşam iş yapıcam vallaha hayatmiş akşam yap yat sabah kalk pırıl pırıl dvehdbb3dbhd ay kiz evimi atayım mı akşam üstü dbdbdbdbdb düzen hastası ben dnebndb
(2,859 puan) tarafından
At merak ettim bakalım bende de ayni hastalik var bacim gece sil supur tuvalet banyo toz al buzdolabinin icini sildim mendilleri makimeys attim cunku kaynnanamlar vardı
tarafından
Aşko bende her şey organizer buz dolabı içi bile akşama doğru atayım
tarafından
At valla bende merak ettim:)gecen kalbini kirmistim senin ya yine kusura bakma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de isim yok sadece akşam yemeği yapacam onun dışında oturmaya devam 
tarafından
Şimdi kahvaltı edicez ondan sonra gezmeler tozmalar Allahım ilk defa iş yok çok mutluyam dbbdbdb
0 oy
tarafından
Evin işini hallettim şükür ki şimdi öğlene ne yemek yapsam Faslı başladı :D
tarafından
Ben erişte yapıcam akşam yarın için canım ben baya kesmiştim
0 oy
tarafından
Bende şuan şok içerisindeyim. Kahvaltı edildi kahve içiyorum ve işim yok. İlk kez işim yok ben napcam şimdi :D
tarafından
Aşko alışverişe gidicem kendime çok güzel şeyler aldım bugünde alicam atarım buraya lambader gelmiş 80 TL ye onu Alcam
0 oy
tarafından
Halima çay döküldü çok sinirliyim şuan bakıyorum 
tarafından
Asperox varsa sık üstüne kaynar su dök bekle canım
0 oy
(986 puan) tarafından
Ben senden beter çıktım be dün akşam yaptım yine süpürge atacağım.  İyice takıntılı biri oldum çıktım yahu
tarafından
Aşkom ben takıntılı değilim ki sadece günlük sil süpür lavobo yemek çamaşır işim oluyor. Onun dışında asla elimi atmam 3 ayda 1 kez derin temizlik yaparım bu. Genelde düzen hastasıyım her şey yerli yerinde olacak
(986 puan) tarafından
Benimde sıkıntım o evim çok temiz ama sürekli dağılıyor puf noktası yok mu bunun
tarafından
Var organizer alman lazım her şeye çoraplara buz dolabına benim her yerim organizer o yüzden asla dağılmaz
(986 puan) tarafından
Öyle edeyim bari
tarafından
Bugün foto atarım ben buraya birde biriktirme hemen topla ben sabah temizlik yapmadan önce toplama faslı yapıyorum günde 2 kez oyuncak koyuyorum çocukların önüne 2 saat arayla sonra kaldırıyorum çünkü sıkılıyorlar hemen sonra bisiklet falan koyuyorum
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimde yok valla bı supurge yapcam öğleden sonra kısır ve kek yapma planım var 
tarafından
Yok kız geceden yap her şeyi vallaha insan sabah kalkınca çok mutlu oluyo
(45,021 puan) tarafından
Ama sabah yine batıyo :D onda çocuk olmayackki sabah yeniden batiriyolar hemde akşam süpürge cakistiramam ne komşular ne eşim müsade eder millet rahatsız olur diye
0 oy
(3,280 puan) tarafından
Çok işim var şimdi Kalkıp ilk olarakk halımı silicem
tarafından
Oo kanka bana iş deme bunalım basıyor vallaha Allah kolaylık versin
(3,280 puan) tarafından
Valla ya oturdum kalkamıyom iş diyince bana bi ağırlık çöküyo
tarafından
Banada artık alışveriş yapıcam yıldım birazda kendimi sevindireyim
0 oy
tarafından

Süpürme işini geceden yapamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz yha hayret ediyorum kimse rahatsız olmuyomu

tarafından
Canım benim alt üst yan boş ki
0 oy
tarafından

Çocuklar hasta 

Evi *** götürüyor bende evi topluycam

tarafından
Noldu ki geçmiş olsun
tarafından
Öksürüyorlar üşütmüşler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 571 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 240 göst.
18 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,583 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gülsüm12345 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 935 göst.
14 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,686 soru

24,019,871 cevap

328,175 kullanıcı

...