0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

Uzun süredir bir diyet sürecine giriyorum çıkıyorum giriyorum çıkıyorum en sonunda bir diyet sürecindeydim ve bozmuştum şimdi bir aydır da güzel bir diye sürecine girdim diyetimi bozmamaya ve sadık kalmaya çalışıyorum 87 kilolardan 81 kiloya kadar geldim çok zor ama yavaş ilerliyorum ama olması gereken de bu diye düşünüyorum yani tartıda bakıyorum çok bir şey eksilmemiş ama bana olmayan bir pantolonum vardı ayakta bile düğmesini zor ilikliyordum o kadar sıkıyordu oturduğumda bile robot gibi hareket ediyordum otur kalk yapamıyordum motora binemiyordum şimdi motora da biniyorum rahat da hareket ediyorum bir misafirliğe gitsem rahatça oturup kalkabiliyorum 0 aldığım o olmayan pantolon o kadar rahat ki şu anda bana çok mutluyum İnşallah bol bol eksiler görürüm yolun daha çok uzun hedefim 60 kilo olmak bir gün mesela canımın çektiği dürüm ya da bir hamburger tarzı bir şey yersem ertesi gün daha hafif daha az kalorisiz beslenmeye çalışıyorum şekeri hayatımdan çıkarttım ekmeği yememeye çalışıyorum hatta yemiyorum desem yeridir çok nadir böyle ekmek banmalık şeyler de yiyorum bol bol su içiyorum ve yürüyüş bandı almıştım sabah akşam yürüyüş bandına binmeye çalışıyorum sabah binemezsem özellikle akşamları biniyorum siz de durumlar nedir

1 cevap

0 oy
(14,686 puan) tarafından

Bol eksiler dilerim 🙂

Yağdan vermişsin sanırım ki diyet sürecinde planlanan odur 

Tartıda eksı olmayip/az olup ama görüntüde giydiğin kıyafette belli oluyor 

Mezure ile ölçum yaparsan haftadan haftaya daha net anlaşılır kaç sm inceldiğin

Ben uzun zamandır 52 deyim tabi sağlıklı beslenme ve yürüyüş devam 

Hedefim 50 idi pek de memnunum ama bu tartıda eksi göreceğimi düşünüyorum ☺️

(1,346 puan) tarafından

İnşallah bakalım hakkınızı hayırlısı sizin de ben de iki sezaryen doğum yaptım ve zor veriyorum yani tartıda böyle 5-6 kilo çok fark ettirmiyor gibi gelse de kendin bile biraz hafiflediğimi fark ettim yani kıyafetlerden de anlaşılıyor bakalım yavaş yavaş bir istikrarlı bir şekilde veririm

(14,686 puan) tarafından

Allah bağışlasın 

Benimde 18 ay arayla çoçuklar 

Kadın isteyip te yapamayacağı şey yok 🌸

(1,346 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum sağ olun

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 569 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (480 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 175 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Dilekk (1,153 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 1,639 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gülsüm12345 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 991 göst.
14 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,546 soru

24,156,600 cevap

335,144 kullanıcı

...