Ohoo çok var sosyal bilgiler öğretmenimi sevmiyordum arkadaşlar derste beni gaza getirdiler dersin ortasında 4 gözlü zahide diye bağırdım
Sonra ingilizce öğretmenimizin sandalyesinin tekerinin birini çıkardık oturur oturmaz düştü tüm sınıf güldü
Türkçe öğretmenimin caminin önüne tahta kaleminle keltos bekir yazdım 2 ders boyunca bana cami sildirdi
Dahada çok var benim okul dönemim çok aksiyonlu adrenalinli geçti
Hahaha allah seni bakmasın
Kız öyle rezil bir anım var ki hatırladıkça utanırım
İlk okuldayım en fazla 3. Sınıfta falanım. Sınıf öğretmenimiz kadındı. Derste kitap okuma saati yapıyoruz herkes istediği kitabı getiriyor. Bende 100 temel eserden bir kitap okuyorum adını hatırlamıyorum. Neyse kitapta bakire kelimesi geçiyor ben ne demek olduğunu duymamışım hocamın yanına gittim bu ne demekk diye sordum saf saf o da annene sor diyip yollamıştı yerime
Anlamını ileriki yaşlarımda öğrendim ama düşündükçe napmışım ben diyip utanıyorum ya
Ilk ve orta okulu hatırlamam da lise de çok anim var.
Telefon yasaktı
Bende ergenliği hızlı geçen bi tipim, yasak oln ne varsa hepsi cazip falan..
Telefonu koydum sıranın altına hocaya bakıyorum ama alttan mesaj atyrm. anladı
Hoca geldi merve o telefonu hemen bırak dedi.
Ben suç bastırcam ya YALAN SÖYLEMESENİZE diye bağırarak çıktım sınıftan
Tuvalette kızlar sigara içiyorlardı bende girdim 2 fırt alıyım dedim tam çektim dumanı üflicem ingilizce öğretmeni arkamdaymış döndüm kadının yüzüne üflemiştim
Okullar acildi hava soguk o donemde yollar buzlu falandi yani kışın yuruyerek gidiyorum okula duse kalka tam okulun yakinlarina geldim yuruyorum yanimda bi araba yavasladi benim adimlarima gore yavas yavas ilerliyor baktim sofor adam el yapiyor gel gel diye bana degil heralde diye devam ettim hala takip ediyor el yapiyor gel diye gitsene be slak dedim hizli hizli yurumeye çalıştım oda basti gitti tabi. Sonra okula vardım derse gttim baktim sinifa geldi adam megerse bizim yeni sosyal bilgiler hocasiymis. Tanistik filan sinifca ben tabi nasil utaniyorum sakliyorum kendimi farketti ama tabi aha dedi sende mi burdaydin sonra sınıfa dondu dediki ben bu salagi yolda gordum arabaya cagirdim usumesin diye slak dedi bana hic pasta vermiyo hee dedi herkes guldu
İlk okul 1.sınıfa giderken ozamanlar dışarı çıkma yasağı vardı sayım yapılıyormuş bende sabahın köründe kalkardım babam hadi kızım yat derdi bende o gün nasıl olduysa kalkmamışım babam başıma gelip kalk hadi geç kaldın deyip beni apar topar okula gönderdi arkamdan geliyor üstümü yarım yamalak giymişim uyku sersemi neyse okul yakındı ve pazar günü iki polis memuru nereye gidiyorsun sen dedi çekilin önümden okula geç kaldım deyip geçip gittim babam da arkamdan gülüyırmuş ve elim de yarım ekmek ve pırasa ))) neye uğradığımı şaşırmış bi şekilde koştur koştur gittim okula okulda kimsecikler yok eyvah sınıfa geç kaldım dedik okulun kapısına bakıyırum kimse açmıyor somra anladım ki o gün pazar ve babamın bana yaptığı o şaka hayatım boyunca unutamam elimdeki ekmek ve pırasayı çok sonra fark ettim eve bi sinirle gittim pırasayı babamın kafasına attım ağlaya ağlaya geri yatağıma girdim
1,489,950 soru
24,351,098 cevap
346,485 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın