0 oy
473 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün yıkayıp aşmıştım balkona rüzgar uçurmuş  yere düşmüş biri de alıp gitmiş insanlar beleş malı ne çok seviyor ya  çok garip

14 Cevaplar

+1 oy
(5,749 puan) tarafından
Keske herkes haramın vereceği azaptan haberdar olsa
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beleş değilde haram mal tatlı gelmiştir 
0 oy
(4,892 puan) tarafından
Her türlüsü var şaşırmamak gerek çokta 
0 oy
tarafından
Benim de lise de test kitabım calinmisti : D okuyun a aklıma o geldi nedense 
0 oy
(850 puan) tarafından
Ay yok artık hiç utanma korku da yok. Bende 3 ay önce eve taşınırken kamyondan inerken eşyalar yastigimin alezi uçmuş gitmiş yukardan görüyordum sonra bulamadım ben onu nereye gitti noldu bilmiyorum 
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Gecen sene de benim oglumun montunu alip götürmüşler aynı sekilde astim ruzgar vardi toplayayim.dedim dusmesinler diye bi baktim mont yok asagiya baktik yok biri almis götürmüş.  Insallah cok ihtiyaci olan biri almıştır diye dua ettim
0 oy
tarafından
Ne diyim geçmiş olsun 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim gećmiş olsun 
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Millete haram tatlı geliyo erkek kardeşim lise okuyo gecende beden dersinde çantasına pantolonunu koymuş çalınmış utangaç biraz da dememiş eve gelince anneme demiş daha bıkac öncede yine beden dersinde okul formasını çalmışlar ablam gitti konuşmaya okuldakilerle ama iş işten geçti demişler bı forma 130 lira olmuş yani yazık günah daha bu yaşta çocuklar hırsızlığa alışmış ilerde ne olur Allah bilir 16 yaşında çocuklar küçükte değiller yani 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Benimde en korktuğum şey ya bende her yıkayıp balkona astıgımda aklıma bu geliyor kolay alınan birşey de değil 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canim bizim burda cop kovalarini çalıyorlar annemlerin orda aksamlari camasir asamıyor annem ne var ne yok topluyorlar kiyafet ayakkabi felan 
0 oy
(592 puan) tarafından
Bende evlenmeden önce işte yolluk asmistik bizim al karınız bahçe katıydı belalı tiplerdi icerledi geceye kadar neyse balkona gitti bı baktım yok aşağıya baktım yok bnde alt kata indim belki onlar almıştır hani ne bilim binbaktim kendi girişlerine sermisler dedim bu bizim yolluk alabilir miyim aşağıya düştü yok o bizim dedi o kadar eminim ki çünkü üzerinde bi iz  vardı ordan tanıdım neyse naptik ne ettik vermedi .
0 oy
tarafından
Benimde oğlum balkondan eline geçirdiği şeyi atar. Kaç çift terlik attı ben haberdar olup aşağı inene kadar götürüyorlardı. Helal etmiyorum bende. 
0 oy
(26 puan) tarafından
Ayyy kız ne güldüm Allah razı olsn valla

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
1 cevap 137 göst.
18 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Mavissss93 (164 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 831 göst.
2 Ekim 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu