0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (266 puan) tarafından

Ben 2 çocuğum esim hepimiz hasta olduk influenza olduk 1 hafta ateş olduk benim atesim 42 oldu 2 çocuğum ateş icinde kaldi acile gittik 2 kez doktora ateşleri dusmedi görümcem 1 hafta sonra esimi aradi gecmis olsun diye benimle de konuşmak istemiş ben mutfaktaydjm konuşamadi bidahada aramadi 10 gun geçmedi hastalığımız biliyodu kayinvalidem hergun aradi sogulsun yemek yollayim dedi bize gelme dedik sanada bulaşmasın dedik yoksa gelirdi o cok kızdim görümceme o benim yerimde boyle hasta olsaydı çocuklarıyla ben onu aramasydim arkamdan neler söylerdi kayinvalideme neler biliyorum bende bunu ona söylemek istiyorum bir aramadin el gibi bir kere aradin.kardesini bidaha sormadin bile yeğenlerini diye sizce söylesem mi kayinvalideme görümceyede hic bisey olmamis.gibi yapmak istemiyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,261 puan) tarafından

Ayy benim abim yigenlerim yengem.hasta olacak catlarim o kdr gün aramasam valla yigenim. İçin burnu akıyor diyolar iyimi sormadan rahat etmiyorum .

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyisinizdir inşallah. Demkki çokda önemli değilmişsiniz yani o kadar gün aramamk ne acaba aranızda soğukluk falan mı var diycemde hastalık bu

-Reklam-
+1 oy
(1,083 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kayınvalidene söylemeyip burda tanımadığın insanlara söylüyorsun sende az değilsin duygularini dürüstçe ifade edersen daha iyi olur

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 265 göst.
2 Mart 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (266 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 391 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Cckk96 (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
6 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 848 göst.