0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ağlayarak uyuyor iki veya üç haftaya alisirmi 

5 Cevaplar

0 oy
(15,021 puan) tarafından
Alisiyorlar canım alisiyor ama sonradan ne oluyorsa gene bozuluyor gene alışmaya çalışıyor of of 
tarafından
Deme öyle bscim ya etme boynum.tutuldu ayakta gezdmiyorum yorgunluktan eşim getiriyor suyumu falan
(15,021 puan) tarafından
Nasıl başladın peki niye boynun tutuldu ya zor değil o kadar
tarafından
Kiz gece boyu kucakta duruyor ne olacak o tarda uyuya kalıyorum halının üstünde
(15,021 puan) tarafından
İyi de bu uyku eğitimi olmuyor canım
tarafından
Canim şimdi anlatıyorum
Ama yazmaya bile.mecali olmayan ben

İlk önce Los. bir ortam oluşturdum
Karnını doyurup yerine yatıyorum
Çok ağlayınca alıyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyunca kıyamet kopacak gibi ağlıyor
Aynı şeyi tekrarlıyorum neyse yatıyor ümidi kesiliyor uyuyor ama ağlayınca dayanamıyorum
tarafından
Anlattım bacım o önceki vermeden önce
(15,021 puan) tarafından
Yaptığın doğru kuzum ama kucağında çok uzun süre tutma. Ninni veya pispislama aç yanında olduğunu hissetsin ay benimki de öyleydi kaç aylık ?
tarafından
13 olduk canim kucağımda değil artık o önceki uyutma tarzimdi ama fazla sallamadim hiç te alışmasi ama.kucakta uyuyordu
(15,021 puan) tarafından
Çok erken yatiriyorsun kız
tarafından
Kız ne yapayım bacım gündüz uyumuyor ki doktorla konuştum saat dokuz olmadan uyut dedi
(15,021 puan) tarafından
Kız gece uyumaz bu sefer
(444 puan) tarafından
Bebek size ben uyumak istemiyorum diyor siz hayir uyicaksin bak şimdi netten bi kadin seni pispislayacak uyu şimdi diyosunuz. Biri sizi hiç uykunuz yokken uyutmaya calissa bide başınızda sürekli biri pispislasa uyuyabilir misiniz bebeklere istediğini verin kendi istediginizi yaptirmaya calismayin cok üzülüyorum hic kiyamiyorum böyle bebeklere
(15,021 puan) tarafından
Canım ben kendi fikrimi söylüyorum sen bana kıyamıyorum diyorsun napalim sabaha kadar otursun mu çocuklar ne istiyorsun asmiyoruz kesmiyoruz.
(444 puan) tarafından
Amacim kimseyi kirmak degil ama bazen biz hadi cocuk uyusun da dinlenelim diye düşünüyoruz bende bazen o şekilde düşünüyorum ama bu cocuklar bize degil biz o bebeklere uyum sağlamak zorundayız. Bebeğim 5 aylık bugün gündüz 3 saat uyudu sadece ama yapacak birşey var mi yok. Uyumak istemedi evet uyku saati geçince huysuz oluyor ama sakinleştirip oynatip seviyorum daha sonra uykusu geliyor onu uyaracak şeyleri ettaftan kaldiriyorum gece 3 ayakli lamba açık oluyor salonda örneğin. Agzi var dili yok uykusu yoksa birtek aglayabiliyor ben onu dinlemeyip ona kulak vermedikten sonra uyusa ne olur ki? Doğduğundan beri onu ağlatmamaya çalışıyorum çünkü bebeklerin iletişim şekli bu konuşamıyor ağlıyor bize bişey anlatmak istiyolar. Ama uyku egitiminde resmen cocuga amaaan sen istediğin kadar konuş dinlemiyorum kendi kendine uyu mesajini veriyoruz. Bebekler birşey bilmiyor diye bunca yil bize anlatildi ama bunlar onlarin kişiliklerini oluşturuyor daha sonra bebekler anneden ayrilma korkusu vb. Sorunlar yasiyorlar
(15,021 puan) tarafından
İyi de sabaha kadar oturup akşama kadar uyusa daha mı hoş 5 aylıkken emin ol bende uyku eğitimi vermedim. Gece oldu uyandı neler neler yaşadım 18 aya gelene kadar bı yerde uyku eğitimi şart benim görüşüm. Kızımla oyun da oynarız konuşuruz da ilk başta istemedi mesela ağladı aldım kucağıma sakinledi geri sustu yatırdım kaç tekrar yaptım bilemezsin. Ne kadar düzeni olursa o kadar iyi bence. Çocuktur ha dursun köşede ağlasın diye yapmadım tabiki ağrısı sızısı olduğunu illaki anlıyorum ama keyfi için beni oynatmak için ağlıyorsa ne yapabilirsin ?. Küçücük bebek senin hayatını yonlendirmemeli bu sadece uyku konusunda geçerli genel konuşmuyorum bizim de hakkımız dinleniyoruz. Diğer posta bı bak uyku eğitimi veren anneler yazıyor kaç kişi var hepsine açıkla bakalım canım böyle 5 aydan konuşmak kolay olur
(444 puan) tarafından
İlerde ne olur bilmiyorum ama bebeğimi hic sallamadim kusura bakmayin ama bazi anneler bebeği sallamaya alistirip daha sonra uyku egitimi vermeye calisiyor bebek belli bi düzene alistiktan sonra tabikide sallanmadan uyumak istemez. 5. Aydan konusmak kolay demişsiniz şuan uyku düzeninin en zor oturduğu zamanlar daha hala gazı var ve emzirdikten sonra yatirinca gazini cikarmadan asla uyumuyor bu mu kolay? Bebegimi izledim baktim nerde uyuyor ne şekilde uyumayi seviyor o şekilde yavas yavas alistirdim. Yere yorganı 4 kat yapıp nevresim gecirip sermistim oynasin diye orda uyuyakaliyordu bu tekrar edince orada uyumayi sevdigini farkettim o yorgani kendi yatagina taşıdım ilerde oda ayirmak zor olmasin diye de gündüz kendi odasinda gece yanimda yatiriyorum bu kadar cabaliyorum siz de 5 aylikken konusmak kolay diyosunuz bebeğim aksam 8 de yatip sabah 5 de uyaniyor onunla uyumazsam uykusuz kaliyorum hicbiryere oturmaya bile gitmiyorum uyku düzeni bozulmasin diye bende biliyorum gece 12 ye kadar oturmayi ama sirf o huzurlu olabilsin diye daha simdiden biseylere ugrasiyorum annelik kolay degil ne 5. Ayda ne de 18. Ayda
(15,021 puan) tarafından
Canım sen baya baya dolmussun herhalde ☺️ 18 aya gelene kadar emin ol  bende aynısını yaptım kusura bakma bebeğim için en iyisini bende düşündüm herhalde. Şimdi bu yazdıklarını da bana niye yazıyorsun orasını da anlamadım. Herkes kendi düzenini kuruyor 12 ye kadar oturan anneler de vardır 5 e kadar da önemli olan güzel buyutmek çocukları
(444 puan) tarafından
Niye dolayim anlamadim sizi tanimam etmem :D kimsenin kolay annelik yaptığını ima edemezsiniz de ondan açıklama yaptım annelik her zaman zor
(15,021 puan) tarafından
İyi de yorumuma bodozlama atlayan sensin farkındaysan dolmadiysan şimdi ne yap biliyor musun ? Git o posta herkese açıklama yap tek bana değil ☺️ herşeyi tozpembe görmeyi bırak bence. Annelik herkese zor bunun farkındayım ☺️
(444 puan) tarafından
Aynen sizde pispis sesiyle uyumayi deneyin rahatlarsınız belki :)
(15,021 puan) tarafından
Offf off anlamayana ne desek boş.
tarafından
Neden böyle bir yorum yaptığınızı gercekten anlam veremiyorum iyice okursanız sebinirim ben bebeğimi zorla uyutmuyorum zaten istediği zaman uyuturum
(444 puan) tarafından
Ben şahsi olarak yorum yapmadim aslinda genel konuştum siz öyle yapiyorsunuz diye demedim yanlis anlamayın
tarafından
Yok canım anlamadım tabikide ben ağlatmadigimi biliyorum bende toplu yorum yaptım.sizde sakın hanlis anlamayin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ağlayarak uyutulmaz uyku eğitimin de çaresizliğe alistirirsin cocugunu
tarafından
Canım birakiyir musun uyuyana kadar yanında dur alışana kadar elinle sesinle destek ver.hatta
tarafından
Canim hepsini yapıyorum hatta istediği saatte bile uyutmaya çalışıyorum ama yok hissediyor uyusa bile uyanıyor
tarafından
Yanlış birşey yapıyorsun isye canım ama ne sen pes etme kararlı ol
tarafından
Evet bugün tam bir hafta oldu uyuyor ama az alıyor mesela bugün aglamadi ama az ağladı
Birde banyo yaptırıyorum uykudan önce rahatlıyor kantorun yağı ile masajlar yapıyorum aşkıma ibslalah alışır
tarafından
Kuzum hemen değil zaman ver zamanla emin ol alışacak pes etme sadece ben danismanla beraber verdiğim halde üçüncü gün balkona çıktım ağladım aradım kadını olmuyor diye bana olacak sen pozitif ol demişti ve gerçekten de öyle oldu
0 oy
(444 puan) tarafından
Uyku egitiminin cok zararli oldugunu duydum travma yaratabilirmiş. Bebek aglaya aglaya yorularak uyuyakaliyor vücut kortizon salgilayip yorgun düştüğü için. Daha sonra bebek nasil olsa annem gelmeyecek diye düşünüp kendi kendine uyumayi öğreniyormuş. Lütfen yapmayın bebeklerinizi ağlatmayın amacım sizi üzmek değil ama içim gidiyor böyle okudukça. Bebeğimi hiç sallamadım emzik de vermedim yatagina koyuyorum kendi uyuyor. Uyku egitimine kesinlikle karşıyım isterseniz nasil yaptigimi anlatirim bebeğinizi gözlemleyin o size uykum geldi uyumak istiyorum diyor zaten. Bizim annelerimiz uykumuz yokken uyutmaya calisip bizi salladilar yillarca. Hepimiz sersemleyip uyuduk uykumuz yokken. Daha sonra neden bebekler huysuz ciglik cigliga neden yanimdan ayrilmiyor neden kolik vs diye düşünüyoruz
tarafından
Bacım bende saatlerce ağlamıyorum bebeğimi inan ki uyku saatine gelince vermeye çalışıyorum uyku egitimini sadece karnını doyuruyor um tam dalacagina yakin yatağına koyuyuyorum biraz mız miz oluyor ben yanındayım annecim diyorum az ağlıyor uyuyor sonra
(444 puan) tarafından
Az mizmizlaniyorsa onu her bebek yapıyor canim ama cok ağlarsa birşey anlatmak istiyodur
tarafından
Yok hayır okadar çok ağlamıyor ilk başladığım da ağladı sonrasında aglamadi
(444 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin canim bebegin mutluysa problem yok bence
tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ağlayarak uyuyacaksa bu uyku eğitimi değil malesef. Uykudan öncesi vir bebek için çok önemli ağlayarak uyuyan çocuk güven problemi yaşayabilir. Ya eğitim al biyerden yada bmyle yapma canım uyku eğitimi ağlatmadan verilir
tarafından
Canim dediğin yanlış anlaşılmış galiba ama benim bebeğim uyuyana kadar ağlamıyor sadece yaptırınca ağlıyor alışmaya çalışıyor alışma sürecinde şuan biliyorum teşekkür ederim ama bende onu saaatlerce ağlamasına müsade etmiyorum minibalin annesi ile yazmıştık burada bakmak istersen bacim
0 oy
tarafından
Bazilariniz beni yanlış anlamış bacilarim ben bebeğimi uyuyana kadar ağlamıyorum izin vermiyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyunca ağlıyor sonra mız kız yapıyor uyuyur hepinize teşekkür ediyorum cevaplarınız için herkes bebeğinin iyiliğini ister bende istiyorum bebeğimin iyiliğini onu saatlerce ağlamıyorum ama yanlis anlaşılmasın bazılarınız üzülüyorum yalnızlığa terk falan filan yazmış ozaman saat 11 kadar bizimle mi oturacak bu bebeler bence biz büyükler onların uykularını tam almalarıni sağlamamız gerekiyor benim düşüncem tartışılır yinede hepimizden Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.