0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ağlayarak uyuyor iki veya üç haftaya alisirmi 

5 Cevaplar

0 oy
(15,021 puan) tarafından
Alisiyorlar canım alisiyor ama sonradan ne oluyorsa gene bozuluyor gene alışmaya çalışıyor of of 
(444 puan) tarafından
Aynen sizde pispis sesiyle uyumayi deneyin rahatlarsınız belki :)
(15,021 puan) tarafından
Offf off anlamayana ne desek boş.
tarafından
Neden böyle bir yorum yaptığınızı gercekten anlam veremiyorum iyice okursanız sebinirim ben bebeğimi zorla uyutmuyorum zaten istediği zaman uyuturum
(444 puan) tarafından
Ben şahsi olarak yorum yapmadim aslinda genel konuştum siz öyle yapiyorsunuz diye demedim yanlis anlamayın
tarafından
Yok canım anlamadım tabikide ben ağlatmadigimi biliyorum bende toplu yorum yaptım.sizde sakın hanlis anlamayin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ağlayarak uyutulmaz uyku eğitimin de çaresizliğe alistirirsin cocugunu
tarafından
Yok ama.sustuyorum işte ama cok zor
tarafından
Alıp kucağına sakinlestirecksin bir yerde yanlış yapıyorsun mitlaka
tarafından
Canim şuan uyuttum sakinledi yarın yinr ağlayacak bende beni bırakmak istemiyor
tarafından
Canım birakiyir musun uyuyana kadar yanında dur alışana kadar elinle sesinle destek ver.hatta
tarafından
Canim hepsini yapıyorum hatta istediği saatte bile uyutmaya çalışıyorum ama yok hissediyor uyusa bile uyanıyor
tarafından
Yanlış birşey yapıyorsun isye canım ama ne sen pes etme kararlı ol
tarafından
Evet bugün tam bir hafta oldu uyuyor ama az alıyor mesela bugün aglamadi ama az ağladı
Birde banyo yaptırıyorum uykudan önce rahatlıyor kantorun yağı ile masajlar yapıyorum aşkıma ibslalah alışır
tarafından
Kuzum hemen değil zaman ver zamanla emin ol alışacak pes etme sadece ben danismanla beraber verdiğim halde üçüncü gün balkona çıktım ağladım aradım kadını olmuyor diye bana olacak sen pozitif ol demişti ve gerçekten de öyle oldu
0 oy
(444 puan) tarafından
Uyku egitiminin cok zararli oldugunu duydum travma yaratabilirmiş. Bebek aglaya aglaya yorularak uyuyakaliyor vücut kortizon salgilayip yorgun düştüğü için. Daha sonra bebek nasil olsa annem gelmeyecek diye düşünüp kendi kendine uyumayi öğreniyormuş. Lütfen yapmayın bebeklerinizi ağlatmayın amacım sizi üzmek değil ama içim gidiyor böyle okudukça. Bebeğimi hiç sallamadım emzik de vermedim yatagina koyuyorum kendi uyuyor. Uyku egitimine kesinlikle karşıyım isterseniz nasil yaptigimi anlatirim bebeğinizi gözlemleyin o size uykum geldi uyumak istiyorum diyor zaten. Bizim annelerimiz uykumuz yokken uyutmaya calisip bizi salladilar yillarca. Hepimiz sersemleyip uyuduk uykumuz yokken. Daha sonra neden bebekler huysuz ciglik cigliga neden yanimdan ayrilmiyor neden kolik vs diye düşünüyoruz
tarafından
Bacım bende saatlerce ağlamıyorum bebeğimi inan ki uyku saatine gelince vermeye çalışıyorum uyku egitimini sadece karnını doyuruyor um tam dalacagina yakin yatağına koyuyuyorum biraz mız miz oluyor ben yanındayım annecim diyorum az ağlıyor uyuyor sonra
(444 puan) tarafından
Az mizmizlaniyorsa onu her bebek yapıyor canim ama cok ağlarsa birşey anlatmak istiyodur
tarafından
Yok hayır okadar çok ağlamıyor ilk başladığım da ağladı sonrasında aglamadi
(444 puan) tarafından
Sen daha iyi bilirsin canim bebegin mutluysa problem yok bence
tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Ağlayarak uyuyacaksa bu uyku eğitimi değil malesef. Uykudan öncesi vir bebek için çok önemli ağlayarak uyuyan çocuk güven problemi yaşayabilir. Ya eğitim al biyerden yada bmyle yapma canım uyku eğitimi ağlatmadan verilir
tarafından
Canim dediğin yanlış anlaşılmış galiba ama benim bebeğim uyuyana kadar ağlamıyor sadece yaptırınca ağlıyor alışmaya çalışıyor alışma sürecinde şuan biliyorum teşekkür ederim ama bende onu saaatlerce ağlamasına müsade etmiyorum minibalin annesi ile yazmıştık burada bakmak istersen bacim
0 oy
tarafından
Bazilariniz beni yanlış anlamış bacilarim ben bebeğimi uyuyana kadar ağlamıyorum izin vermiyorum öpüyorum kokluyorum yerine koyunca ağlıyor sonra mız kız yapıyor uyuyur hepinize teşekkür ediyorum cevaplarınız için herkes bebeğinin iyiliğini ister bende istiyorum bebeğimin iyiliğini onu saatlerce ağlamıyorum ama yanlis anlaşılmasın bazılarınız üzülüyorum yalnızlığa terk falan filan yazmış ozaman saat 11 kadar bizimle mi oturacak bu bebeler bence biz büyükler onların uykularını tam almalarıni sağlamamız gerekiyor benim düşüncem tartışılır yinede hepimizden Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 439 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 445 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
8 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 277 göst.