+1 oy
1,161 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kizlar gecen post açmıştım oglum için bingildagi kapalı dünyaya geldi 3 aylikti kapalı  ameylat ettiler 8 ay boyunca kafasinda kask takiliydi kafasi sekil alsin diye çocuk doktoru bizi göz doktoruna yolladı göz doktoru beyni gozlerine baskı yapıyor dedi ameylat eden doktora yolladı oda bizi tanıdığı bi göz doktoruna yolladı oda aynisini dedi dün emare koydular basi ameylattan sonra erken kapanmış diye basinc yapiyor dedi beyni bugün tekrar ameylat edicez dedi  busefer açık ameylat olacak bi kulağından obur kulağına kadar açacaklar bide başının ortasından açacaklar pazartesi ararim randevu için dedi oglum daha 1 yaşında hani derlerya dizlerimin bağı çözüldü diye aynı oyleyim sabahtan beridir ağlıyorum 29 haftalik hamileyim ustune hersey yolundaydı bundan 3 hafta önce kaski çıkardılar hersey iyiydi şimdi bu cikti ne olur dua edin ogluma birimizin duası kabul olur:'(:'(lütfen oglun böyleyse ikinciyi neden yaptın demeyin  korkunmamiza Rahmen oldu oda evladim oda canim 

59 Cevaplar

+10 oy
tarafından
Kimin ne haddine seni yargilamak neden 2.yaptin demek.

Bize dusen her iki evladina da saglik dilemek. İkisi de gunahsiz ikisi de melek.

Allah sifa versin yavruna, bir an once atlatirsiniz insallah bu sureci.
tarafından
Valla bazıları yargılıyor
tarafından
Keske haddini bilse herkes.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Okurken benım bıle ıcım korktu sen nasılsın kım bılır Rabbım yardımcın olsun Allah bebegını sana bagıslasın 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Kesinlikle öyle bir şey diyen olmaz canım her bebek kismetinde gelir rabbim yavruna acil şifalar versin yavruna sağlık sıhhat versin inşallah
0 oy
tarafından
Allah şifa versin çok geçmiş olsun yavruya çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah
0 oy
tarafından
Oyy kuzum benim rabbim şafii adiyla şifaa versin inşallah 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Rabbim yardımcin olsun canım. Tez zamanda iyileşir inşallah 
0 oy
(929 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah keşke elimden gelcek bir şey olsa da yapsam
0 oy
(130 puan) tarafından
Allah'ım evlat acısını kimseye yaşatmasın benim oglan da amelyat oldu geçen senin halini çok iyi anlarım Allah'ım ona acil şifa versin inşallah
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun oğluna da acil şifalar versin inşallah sağlığına biran önce kavuşsun 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canm ameliyatı başarılı bir şekilde geçsin inşallah
0 oy
(487 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah canım çok kolay ve başarılı bir ameliyat olsun inşallah..güçlü olmalısın iki yavrununda sana çok ihtiyacı var Allah yardımcınız olsun biran evvel sağlığına kavuşsun yavrun inşallah
0 oy
(3,436 puan) tarafından

Bi anda senin yerine kendimi koydum :( Rabbım sana dayanma gücü versin rabbim evladına şifa versin rabbim o karnındaki sabinin hatrina diğer evladını size bağışlasın inş çok iyi bisekilde atlatirsiniz bolbol dua et hamilelerin duası kabul olur inş dualar topla minik yavrun için 

0 oy
tarafından
Sen yurtdisinda misin hangi doktor yapacak ameliyati turkiyedeysen Adnan dağcınar var muhteşem.bir doktor
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Allah sabir versin İnşaAllah rabbim şifa versin evladiniza çok zor Allah kimseyi evladıyla sınamasın :(
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah. Üzülme Allah büyüktür inşaAllah ameliyatı güzel geçer ve daha iyi olur oğlun. Rabbim onu sağlıkla sana bağışlasın inşaAllah. 
0 oy
(2,781 puan) tarafından
Allaj yardımcınız olsun canım. Tez zamanda şifa versin inşallah. 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Leyse leha min dünillahi kaşifeh

Anlamı onu Allah'tan başka açacak kimse yoktur.oku bol bol evladının niyetine ya şafi ismiyle şifa bulsun inşallah 
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Allah evladına sağlık versin. 

2.yaptın diye kimse sana bişey diyemez tamam mı, rahim senin hayat senin Rabbim nasip etmiş, 

Dua et hem hamilesin duaların kabul olur inşallah

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
10 cevap 277 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,028 göst.