Kizlar gecen post açmıştım oglum için bingildagi kapalı dünyaya geldi 3 aylikti kapalı ameylat ettiler 8 ay boyunca kafasinda kask takiliydi kafasi sekil alsin diye çocuk doktoru bizi göz doktoruna yolladı göz doktoru beyni gozlerine baskı yapıyor dedi ameylat eden doktora yolladı oda bizi tanıdığı bi göz doktoruna yolladı oda aynisini dedi dün emare koydular basi ameylattan sonra erken kapanmış diye basinc yapiyor dedi beyni bugün tekrar ameylat edicez dedi busefer açık ameylat olacak bi kulağından obur kulağına kadar açacaklar bide başının ortasından açacaklar pazartesi ararim randevu için dedi oglum daha 1 yaşında hani derlerya dizlerimin bağı çözüldü diye aynı oyleyim sabahtan beridir ağlıyorum 29 haftalik hamileyim ustune hersey yolundaydı bundan 3 hafta önce kaski çıkardılar hersey iyiydi şimdi bu cikti ne olur dua edin ogluma birimizin duası kabul olurlütfen oglun böyleyse ikinciyi neden yaptın demeyin korkunmamiza Rahmen oldu oda evladim oda canim
Bi anda senin yerine kendimi koydum Rabbım sana dayanma gücü versin rabbim evladına şifa versin rabbim o karnındaki sabinin hatrina diğer evladını size bağışlasın inş çok iyi bisekilde atlatirsiniz bolbol dua et hamilelerin duası kabul olur inş dualar topla minik yavrun için
1,471,024 soru
24,093,216 cevap
331,891 kullanıcı