Ya kızlar ben mi hata yaptım lütfen bana söyleyin bugün kayinnam gile gittim akşam da mangal yaktık neyse gorumcemin bi oğlu var yedi yada sekiz yaşında sürekli benim oğlumu ağlatıyor oğlum da sekiz aylık yanında briisi bağırınca hıçkıra hıçkıra agliyo biz bunu kaç kere uyardik bak oğlum yapma etme yaman korkuyo diye yok gene aynısını yaptı bende bu sefer sinirlendim bende onun oğluna bağırdım görümcem oğluma hiç dur yapma demiyo sonra neyse sofra da gorumcemin oğlu yamana şunu yaparsan güler falan diyo bana bende dedim ki ben sana kızdım küstüm benimle konuşma sen dedim görümcem ordan atladı ben hülya nin bu tavrını hiç sevmiyorum dedi bende dedim ki bende senin oğlunun sürekli oğlumu aglatmasini sevmiyorum terbiye ver dedim sonra eşim girdi araya ya kızlar haksız mıyım küçücük benim oğlum kokrtugu zaman ertesi gün çığlık atarak uyaniyo gün boyu hiç uyumuyo yapışık yaşıyoruz rsmen tuvalete bile gidemiyorum bunları bildiği halde oğluna birşey drmiyo beni sinir ediyo biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin :(