0 oy
973 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya kızlar ben mi hata yaptım lütfen bana söyleyin bugün kayinnam gile gittim akşam da mangal yaktık neyse gorumcemin bi oğlu var yedi yada sekiz yaşında sürekli benim oğlumu ağlatıyor oğlum da sekiz aylık yanında briisi bağırınca hıçkıra hıçkıra agliyo biz bunu kaç kere uyardik bak oğlum yapma etme yaman korkuyo diye yok gene aynısını yaptı bende bu sefer sinirlendim bende onun oğluna bağırdım görümcem oğluma hiç dur yapma demiyo sonra neyse sofra da gorumcemin oğlu yamana şunu yaparsan güler falan diyo bana bende dedim ki ben sana kızdım küstüm benimle konuşma sen dedim görümcem ordan atladı ben hülya nin bu tavrını hiç sevmiyorum dedi bende dedim ki bende senin oğlunun sürekli oğlumu aglatmasini sevmiyorum terbiye ver dedim sonra eşim girdi araya ya kızlar haksız mıyım küçücük benim oğlum kokrtugu zaman ertesi gün çığlık atarak uyaniyo gün boyu hiç uyumuyo yapışık yaşıyoruz rsmen tuvalete bile gidemiyorum bunları bildiği halde oğluna birşey drmiyo beni sinir ediyo biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin :(

19 Cevaplar

+1 oy
(426 puan) tarafından
Haklısın valla sorumsuz ve ilgisiz insanlardan nefret ediyorum
tarafından
Acaba kıskançlığı dan mi uapiyor dedesi babaannesi çok seviyorlar
(426 puan) tarafından
Olabilir canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye kizmiyorsun çocuğa . Ben kızardım . Bı kere kız ki yapmasın 
(14,412 puan) tarafından
Ulan kizmışya dogru oku :-))))))
tarafından
Bacım kızdım kızmam mi bı tane vurasim geldi resmen
tarafından
Aaaa bağırmış evet hahaha görmemişim kız uykusuzluktan bebek uyutmuyor emziriyorum içim geçti gözlerim bulanık görüyor pardon :D
(14,412 puan) tarafından
Vay kiyamam
tarafından
Valla alıştım :)
0 oy
tarafından
Annesinin terbiye etmesi lazım kesinlikle güzellikle anlatması Lazıö
tarafından
Yok canım bı de ben hataliymisim gibi kayinbabamin yanında bana laf sokmaya çalışıyor
0 oy
(14,412 puan) tarafından
O nasi bi halaymıs ya ben de halayım,benim bebem yiğenime oyle bisey yapamaz yaptirmam.
tarafından
Sanki ben oğlumu onun oğlu zarar versin diye dogurmusum gibi lans ediyo
0 oy
(684 puan) tarafından
Çok haklısın sinirlenmekde ama çocukla konusmak yerine direk görümcene söyleseydn keşke. 
tarafından
Canım dilimde tüy bitti artık kaç kere anlattım kadın anlamiyo herhalde
(684 puan) tarafından
Gamsız desene Allah sabır versin canm. Görüştüğünz zaman çocuğunun yanından hiç ayrılma iş güç yapma sorarlarsa böyle böyle dersin
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Valla bence ikiside çocuk.. Çocuklar için büyüklerin kavga etmesine hiç gerek yok görümcenin oğlu senin yeğenin kızarsın ona konu kapanır 
tarafından
Anası surat salliyo bacım oğluna kızdım diye
(6,077 puan) tarafından
Bırak sallasın ama o sallasın şimdi sana bahane buluyor bak çocuk için tartışıyor gibilerine.. Sen onun oğluna kız hiçbişey olmamış gibi davran. O sallasın suratını
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Haklısın açik açık söylemişsin görümün bu kadar lafın üzerine ne diyor az çeki düzen verir heralde artık
tarafından
Gamsız o bacım tek dünyası telefon
(7,470 puan) tarafından
Madem gamsız çocuğunu yalnız bırakma ve her seferinde uyar yeğenini korkuyor sonra gece çok ağlıyor daha küçükya diyerek babannesi babası filan birsey demiyor mu
tarafından
Babaannesi de kızdı kadın ama çocuk anlamiyo
(7,470 puan) tarafından
Kızdıkça daha çok yapabilir canım kıskanıyor belliki ya her seferinde çocuğunu alıp uzaklaştırıcaksın yada dikkatini başka şeylere çekmeye çalış
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kesinlikle annesinin uyarması lazım ama kızar ama tatlı dille söyler kendi bileceği iş artık.

Çocuğu yaramazlık yapıpta ilgilenmeyen insanlardan nefret ederim.

Çok da uzatorsa bir araya gelmicem rdaha çocuğumun ağlatılması istemiyorum de. 
tarafından
Karar aldım eşime de söyledim bundan sonra Ömer in yaman la yan yana gelmesini istemiyorum dedim
0 oy
tarafından
Aile yanlış yetiştirmiş ama seninde bir çocuğun ebeveynleri sorumsuz diye çocuğa bağırman çok yanlış bir daha ki sefere güzel güzel söyle kırma çocuğu onun aklı erse yapar mı hiç 8 yaş çok büyük bir yaş değil ben 8 yaşımda altıma etmiştim okulda çişimi korkudan. 
tarafından
Bacım çocuk eve geldiğinden beri yapmadığımiz demedigimuz kalmadı sırf başında babası yok diye ben üç günlük oğlumu bırakıp gorumcemin oğlunu alıp AVM ye götürdüm gezidirdim oğlumu onun yanında sevmiyoruz ki kıskanması diye ama o zarar veriyo
0 oy
(867 puan) tarafından

Oğlum 18 aylık kuzenimin oğlu 6 yaşında uykusu geldi oğlumda onunla oynasın istedi itti sonra oğlumu ama hiçbirşey diyemedim aldım oğlumu yanıma zaten oda anladı sanırım hatasını hemen bana baktı oda çoçuk kıskanıyor 

tarafından
Bizim ki de kiskaniyo galiba
(867 puan) tarafından
Belkide o da öyledir çocuk sonuçta aralarında bağ kurmaya çalışırım hep bazen işe yarıyor
tarafından
Bacım yapmadığım kalmadı ya oğlumu kayinnama bırakıp istediği yere goturdum oğlumu sevmedim onu sevdim kıskanmasın diye ama artık olmuyo anlatıyorum güzel güzel hep aynı sonra yalnislikla oldu diyor benim oğlum sekiz aylık her oraya gitmede ağlattı oğlumu
(867 puan) tarafından
Tabi senin oğlun daha küçük belki kıskandığı sen degilsin başka biridir o zaman dikkat et bakalım
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Derdi olan gelsin bana söylesin.  Çocuğuma kizanin burunundan girer beynine kadar ulaşırım. O da çocuk nihayetin de, unutuyor olabilir.
tarafından
Canım artık kıskançlığa yoruyorum ben ya
0 oy
tarafından
Haklısın cnm benim ama bagirdigin kişide çocuk bence senin muhattabin gorumcendi 
tarafından
Canım kaç kere anlattım durumu ikisine de yok armut dibine düşmüş
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yani kizmissin uyarmissin zaten ben sana kustum demen de kucucuk cocuga abes olmus.
tarafından
Öyle de canım laf dan anlamıyorlar ki
(7,786 puan) tarafından
Yorumlarini okudum da yani bi yandan da haklisin isin zor...
0 oy
(164 puan) tarafından
Vlla o nasıl halaymis hiç anlamadım benim görümcem dün bana gelcekti oğlunu okuldan almaya gitti baktım msj attı ben gelemicem oğlum rahatsız duyguya bulaşmasın diye ama tabi yedi sekiz yaşında olan çocuğuna da bu zamana kadar akıl vermediyse o nasıl anne onu anlamadım çocuğuna bişi yaptığında kız kimse kb herkesin çocuğu değerli bana yapılsa ben çocuğa kızarım baktım görümcem sürat aşıyor hiç umursamam hatta ben kavga bile ederim yani hem suçlu hem güçlü yada hiic tinlamam 
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Annesi ilgilense bi dur dese ona rağmen çocuktur sen dikkat et bebeğine anlamıyor diyicem ama çocuklar güzel dille anlatılınca çok da güzel anlıyorlar annesinin uyarmasi gerekirdi iş bu raddeye gelmeden çok haklısın verdiğin tepki de çok güzel çünkü bi kaç ay sonra oynamaya başlıyanlar sert oynama vurmaya kadar ilerlicek çünkü büyük olan sınırı bilmiyor göstermiş oldun 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Birincisi terbiye ver fan çok ayıp olmuş. Ben biri benim oğluma bagiracak terbiye ver dicek . Boğazlarım onu yine ses etmemiş. Ha bn oğlumu snein cocugunun yanına yaklastirmazdim senin kizdigini görünce o ayrı.ama herkes aynı değil. Ama bnce iki tarafta da suç var. 
0 oy
(1,950 puan) tarafından
Cocugu hic indirme kucağından bisver yapışık ayrılmıyor benden dersin.
0 oy
tarafından
Esin ne dedi 
tarafından
Vallaah kızlar burdan özet geçeyim gorumcem eşime muhtaç oldu borcu varmış eşim ödedi sonra oda bize karşı bı ılımlı bı ılımlı görün oğlunu karşına na alıp söylemiş artık aglatmiyo oğlumu şükür

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 519 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 512 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kilo alamayan biri (825 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,626 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,429 soru

24,169,140 cevap

335,778 kullanıcı

...