0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar isim konusunda bayağı stresliyim yardımcı olur musunuz kaynanamın ismini koyacağız ben teklif ettim eşime onunda hoşuna gitti hatta kendi fikriymiş gibi gidip ailesine söyledi ben de daha erken neden hemen söyledin belki fikrimiz değişir dedim sinirlendim 4 ay öncesi oldu bu olay neyse şimdi soran herkese ilk ismi Mahfuza diyorum tabii ikinci bir ismi de olacak ama daha belli değil bir çoğu yapma güzel değil falan diyor büyük bir kısım ben de şimdi çok kararsızım ismin bir anlamı da yok caiz mi değil mi onu araştırıyorum bir şey bulamıyorum ortada kaldım böyle 

25 Cevaplar

+3 oy
(15,000 puan) tarafından
Ama sende ayıptır söylemesi eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmussun keşke demeseydin 
(13 puan) tarafından
Ben değil abisi yaptı kızınız olacak Mahfuza koyun diye diye zaten böyle oldu
-Reklam-
+1 oy
(54,046 puan) tarafından
sende madem emin degilsin niye ümit verdin ki esin veya kaynanan olsam kirilirdim ki normalde babanne dede ismi koyulmssina karsiyim
(13 puan) tarafından
Ben eşimi uyardım bebek doğana kadar hiç kimseye bir şey demeyeceğiz diye ama eşim patlattı ve normalde ben emindim benim aklımda da ikinci bir isim vardı onu da o an patlattı ve olumsuz bir sürü yorum yaptı ailesi yani hevesimi kaçırdılar kararsız değilim aslında kızım için onun hayatını etkiler mi diye düşünüyorum sadece
(54,046 puan) tarafından
yani simdi cok degisik isimler var mahfuza ilk kez duydum oda arada kaynar sen sevmissjn bu ismi belli ki esin soyledi diye kendini sogutma ikinci isimle dalga gecerseniz iki ismi de baska koyarim de
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Ilk defa duydum bu ismi yani ayse fatma olsa tamm dicem de değişik bi isim ama siz bilirsiniz canim 
(13 puan) tarafından
Ya her şeyden öte bir anlamı yok
0 oy
tarafından
Yani.güzel değil keşke söylemeseydin eşine. 
(13 puan) tarafından
İşte keşke akılsızlığım
0 oy
(416 puan) tarafından
Emin olmadan teklif etmeniz gerekirdi şimdi vazgeçmek olmaz 
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Bana çok saçma geliyo kaynana kayınpeder adı koymak nedenidir tüm acıları sikintilari olumsuzlukları ben yaşıyorum benim anamın babamın kızı yasiyo oyuzden ke dinanne babamın adını koyarım onların niye koycam ya diyorum koymam koymadım Allah'tan da öyle insanlar denk gelmedi 
0 oy
(399 puan) tarafından
Niye kaynananin ismini koymak istiyorsun  ozel bir sebebi varmi...ismi gercekten cok degisik yani bi bebege konulablck isim dgl
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Dede nene ismi karıştırmamak lazım yaa.sizin fikriniz tabi de. 
0 oy
(8,294 puan) tarafından
Tuhaf bir isimmis ben olsam yavruma bu kötülüğü yapmam kusura bakma canım ama hem telaffuzu yok hem manası.. 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Ne demek mişki hiç duymadım ama çocuklarımiza güzel isim vermekten yanayım isim özelliğini taşıyorlar sonuçta 
0 oy
tarafından
Sen teklif etmişsin yani yapacak bişey yok 
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ah ahh nedir bu büyüklerin ismimizi koyun takıntısı anlamiyorum 

İstemem yan cebime koy yapiyor bizimkilerde beni de mecbur bırakıyorlar 

Oğlumun ismi kayinbabamin ismi olacak ve Ahmet, Mehmet olsa keşke saçma bi isim işte ben ilerde gelinime asla koydurmayacagim saçmalik yaaa oğluma acıyorum şuan 

İnsan evladina isim araştirir karar verir severek seslenir 

Ama bizimkiler o firsati vermiyor cahillik başka bisy deil 
tarafından
Adı ne kayinbabanin,ben de hiç anlam veremiyorum sulalede bi tane var zaten ikinciye ne gerek var
0 oy
tarafından
Mahfuza ilk defa duydm

Bu kötülüğü yavruna yapma daha güzel anlamlı isimler var az araştrn

Ki kimlik için de içine sinen anlamı güzel bi isim olsn :/
0 oy
tarafından
Yani yaşayan yada ölü farketmez illa büyük diye birilerinin ismininkoymak saçma grkiyo bence ilerde çocuğun memnun olacağını hiç sanmiyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm sen kendine etmişsin. Şimdi dönsen ortalık karışır.benim görüşüm tek isim ve kolay isimdir.
0 oy
(454 puan) tarafından
Mahfuza, mahfuziden geliyor olabilir. Saklanan, gizli kalan anlamı 
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Sen soylemissin basta blki esin istesede cekiniyodu soylemeye kabul etmzsn diye ama burda kmsenin sucu yok eger sen begeniyosan istiyosan kmsenin kotu demesine bakma herkese soyledysenizde artk koymazsan kaynanan darilir 
0 oy
(679 puan) tarafından
Niye su covuklariniza koyananaizin kayinbabanizin anlamsiz isimlerinin koyarsınız  yarin o cocuk buyuyunce surekli başıniza kalkacak hakli olarak sen milleti kirmayacam diye cocugunun hayatini etkileyeceksin gercekten cok sacma kirilan kirilsin dogru duzgun bi isim koyun
0 oy
tarafından

Kusura bakma kendin kaşınmissin   

0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla kendin etmişsin canım kimsenin yapacak biseyi yok ne diye koyayım dedin ki 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 801 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Cihann (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 610 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,095 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
15 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,723 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.