0 oy
701 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar isim konusunda bayağı stresliyim yardımcı olur musunuz kaynanamın ismini koyacağız ben teklif ettim eşime onunda hoşuna gitti hatta kendi fikriymiş gibi gidip ailesine söyledi ben de daha erken neden hemen söyledin belki fikrimiz değişir dedim sinirlendim 4 ay öncesi oldu bu olay neyse şimdi soran herkese ilk ismi Mahfuza diyorum tabii ikinci bir ismi de olacak ama daha belli değil bir çoğu yapma güzel değil falan diyor büyük bir kısım ben de şimdi çok kararsızım ismin bir anlamı da yok caiz mi değil mi onu araştırıyorum bir şey bulamıyorum ortada kaldım böyle 

25 Cevaplar

0 oy
(1,147 puan) tarafından
Kaynana ismi ne alaka ya sende suç canm niye eşinin aklna sokuyosun hem güzel değil hemde yaşayan birinin ismini koymak çok sacma yinede siz bilirsnz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayy isim güzel olsaydı bişi olmaz koy dicektm de :) 

2.ci ismi koyarsan o isimle seslenirsiniz

0 oy
(1,020 puan) tarafından
Yani hem kendin sokuyorsun kafasına hem de hiç güzel bir isim değil ne yapıcan kaynananın adını, kaynanan mı doğurdu seni :) 
0 oy
(4,623 puan) tarafından
Ayıp olacak falan diye içine sinmeyen bi isim koyma çocuğuna kaynanan küsse bile eninde sonunda barışır ama çocuğun ömrü boyunca bu ismi taşıcak 
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Yani canım Allah aşkına Abisi de dese sülalesi de dese ben bu ismi duyduğumda bana koy dediklerinde kahkaha atardım bırak koymayı düşünmeyi :D sende suç var ama geç değil millet doğduktan sonra bile isim değiştiriyor. Kararınızı değişti de kim ne derse desin bebek doğmamış ya. Allah aşkına ek kadar bebeklere su kötülükleri yapmayın yok ilk isim ikinci isim yanına bile yaklaştırmayin ya cocukalr çok zorlanıyor ilerde... Hiçbir şey için geç değil sakın koyma

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,119 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Cihann (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,137 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
15 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.