0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,180 puan) tarafından
kullandigimiz mama var 150 tl ye aliyoruz ama pek kilo yapmiyor sanki bende degistirsem mi diye dusunuyorum tavsiye edeceginiz icerigi temiz hemde kilo yapan mama var mi

6 Cevaplar

0 oy
(2,594 puan) tarafından
hangi mamayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama hipp combiotic organik içeriği temiz iyi bir mama
(1,180 puan) tarafından
holle organik kullaniyoruz canim
(1,180 puan) tarafından
hipp 2 3 aylikken kullandik asiri gaz yapmisti o bırakis bi daha almadim geri
(2,594 puan) tarafından
o dönemde maalesef oluyor ek gıda az alıyor demişsin kaşık maması da kullanabilirsiniz ya da Aptamil formül mama
(1,180 puan) tarafından
kasik mamasini pek onermiyorlar canim kimden duyduysam aptamilin icinde de bi madde varmis ileriki yaslarda sorun olabiliyirmus diye bi soylem duydum tabi ne kadar dogru bilmiyorum
(2,594 puan) tarafından
hippin kaşık mamaları temiz içerikli canım aptamilin öyle bişeyini duymadım belki de kullanmadığım için çok net bilmiyorumdur
-Reklam-
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Kaç aylık canım 
(1,180 puan) tarafından
7 aylik canim emiyor ama gunde 1 yada 2 kere takviye icin aliyoruz yoksa kilo alamiyor pek doktor mamayla destekli gidelim dedigi icin kullaniyoruz aylardir
(14,957 puan) tarafından
Ben kaşık maması kullandım canım
0 oy
tarafından
Ben bebelac gold kullanıyorm memnunuö canm 
(1,180 puan) tarafından
benmki denedim kustu canim onu hep ya icmek istemedi hic
0 oy
(771 puan) tarafından
Ben aptamil kullanıyorum canim ve memnunum
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Canım bugün saglık ocagı a gittim aşı için hemşire gayet iyi dedi sütüm kesilmişti sordu geldimi beslenmesi gelişimi çok iyi SMA MAMA kullanıyorum ben çok güzel yaramıs dedi
(1,180 puan) tarafından
sma kullanmadim bilmiyorum canim ya kac aylik seninki ve ayda ne kadar kullanarak ne kadar almjs
(2,075 puan) tarafından
Ben sadece mama verdim tam 5 aylık olmasına 5 gün var canım
0 oy
tarafından
Bebekten bebeğe değişir benimki hipp pre combioticle çok iyi alıyor. 1 ay aptamil aldım çok az aldı. 
(1,180 puan) tarafından
kac kilo aliyor ayda kac kere veriyorsunuz kac aylik bide
tarafından
Bizimkisi 4.5 aylık hatta 5 olacak 1 hafta sonra. aptamil kullanana kadar 1 kilo ya da 800 gram alıyordu. aptamil kullandım 3-4ay arası 400 gram almıştı. şimdi tekrar hippteyim 3 haftada 500 gram aldı. büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyor evet ama bizimkine aptamil yaramadı. günlük kaç sefer yiyeceğini bebeğim belirliyor aslında. bazen 2 saatte acıkıyo az yediyse bazen çok yiyince 4 saatte ama günlük  700-800arası yiyor toplamda.
(1,180 puan) tarafından
yok canim benimki o kadar yemiyor 60 yada 120 iciyor sanki yenidogan
tarafından
anne sütü alıyor o zaman. Bizimki sadece mama alıyor günlük 700-800.
anne sütü de alıyorsa sizinki ondandır. yoksa 60la 120yle nasıl dursun bütün gün.
(1,180 puan) tarafından
tabiki canim emziriyorum arti bide ek gida veriyorum mamayida iste 60 belki 120 ancak oluyor gun boyu bazen hic vermiyorum bile
0 oy
(799 puan) tarafından
Hipp cambiotik en iyi mama içerik olarak cnm ama organik değil sadece cambiotik olanı alcaksın 
(1,180 puan) tarafından
bende combiotik kullandim canim ama o zman kucuktu asiri gaz ve kabizlik yapmisti simdi yapmaz herhlde tekrar bi denesem mi bilemedim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 42 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kumsal&daghan (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
3 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ahlas04 (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kumsal&daghan (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru

24,042,916 cevap

329,221 kullanıcı

...