Hanimlar bugun esimin doğumgünü cumartesi günü bi hediye siparisi verdim kapida odemesi yokmus kartim da yoktu diye arkadasa rica ettim oda becerip odeyemedi yine esime sonunda dun odettim karttan süs aldim internetten dedim kadin dun kargoyu vermemis bugunde sistem arizali diyo yarin vercem diyo ama zaten bana bugun lazimdi yarin verse 2 3 gun sonra gelicek bi anlami kalmiycak ayni sehirdeyiz bide esime dedim biz alalim gidip gitmiyo ne ugrascam diyo bende bugun pasta filan aldim kısır sarma borek filan yapcam masa hazirliycam böyle bide bi aile dostumuz var kadinla kocasini cagirdim gelirse bi onlar olcak birlikte kutlucaz ama moralim bozuk hediyem olmadigi icin baska fikirleriniz varmi aklima bisey de gelmiyo ikramlik olarak baska bisey yapmama gerek varmi veya hediye niyetine verebilecegim baska bişey yada almaya nasil gideriz ikna etme yolu falan yardimci olurmusunuz uzun oldu kusura bakmayin
Misafiriniz anlaşılan yakın arkadaş onlardan rica edin alıp gelin
Canim bence illa hediye olucak diye bisey yokki o kadar hazirlik yapiyorsun ydtelli hediyede gelince gec oldu ama guc olnasin diye ver esine :))
1,487,319 soru
24,314,447 cevap
344,943 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın