Ya varya yaşına hürmetim var ancak delircem sinirden bugün arayıp halini hatrını sordum kim var dedim kimse yok dedi meğerse gelini varmış yanında ama bana yok dedi kimse bakmıyo bana yardım etmiyo tek başıma oturuyorum diyerek sitem etti bende yedirdiğin icirdiğin kişiler baksın nerdeler diye söylendim gelinide yanında telefon konuşmalarımızı dinliyomuş meğersem işleri güçleri dedikodu yaa bu insanların beni aramış gelinide sen banamı dedin diyo seninle ne alakası var sana desem direk ismini veririm senin ne diyon dedim hem sen telefon konuşmalarını mı dinliyorsun utanmadan beni hamile hamile zıvanadan çıkarmayın birdaha hiçbirinizle işim olmaz ne haliniz varsa görün dedim kaç yaşında kadın yahuuu ayağı toprağa bakıyo halen hinlik peşinde bu kadar olmazki haksızmıyım bende sildim numarasını falan
Bana kendi babannemi hatırlattın 21 tane torunundan tek bakan yanında köyde bekleyen bendim arayan olduğu zaman yalnızım burda Allahtan baska kimsem yok kimse bana bakmıo derdi :)
Bu devirde iyilik yaramaz. En iyisi uzak durmak ve kimseyle muhattap olmamak. Ben öyle yapıyorum gayet iyiyim. Bazen eşim yok şuna gidelim buna gidelim der yok derim çok istiyorsan sen git derim. Ben ilk günden bu yana çok yakın durmam bayramdan bayrama sadece ve en kıymetli gelinde benim. Benide çok severler. Nedeni bu işte mesafe
Senin koca tarafı sorunlu biraz galiba hiç bulaşma öylesine laf dahi soksan anlamaz çünkü babaannemden bilirim kıymet bilmezler değer vermeyeni baş tacı yaparlar
Ah rahime ah..
Bnm gibi yılda 1kere arayacaksın herkesi, bak nasıl değere biniysn
1,487,147 soru
24,311,785 cevap
344,792 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın