0 oy
1,117 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ya varya yaşına hürmetim var ancak delircem sinirden bugün arayıp halini hatrını sordum kim var dedim kimse yok dedi meğerse gelini varmış yanında ama bana yok dedi kimse bakmıyo bana yardım etmiyo tek başıma oturuyorum diyerek sitem etti bende yedirdiğin icirdiğin kişiler baksın nerdeler diye söylendim gelinide yanında telefon konuşmalarımızı dinliyomuş meğersem işleri güçleri dedikodu yaa bu insanların beni aramış gelinide sen banamı dedin diyo seninle ne alakası var sana desem direk ismini veririm senin ne diyon dedim hem sen  telefon konuşmalarını mı dinliyorsun utanmadan beni hamile hamile zıvanadan çıkarmayın birdaha hiçbirinizle işim olmaz ne haliniz varsa görün dedim kaç yaşında kadın yahuuu ayağı toprağa bakıyo halen hinlik peşinde bu kadar olmazki haksızmıyım bende sildim numarasını falan :angry:

12 Cevaplar

0 oy
(3,022 puan) tarafından
En iyisi bisver fesatlara bak ya
tarafından
Ulaa ayağı bi çukurda 90 yaşinda yinede bişey demedim ancak bir simirlendim
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından

Bana kendi babannemi hatırlattın :) 21 tane torunundan tek bakan yanında köyde bekleyen bendim arayan olduğu zaman yalnızım burda Allahtan baska kimsem yok kimse bana bakmıo derdi :) 

(32 puan) tarafından
Deymez ki canım bosversene onlar düsünsün
tarafından
Geliniyle tartisdim zaten iyice densizler dedim ne seni ararım bundan sonra nede onu dedikodu olmuş işiniz yazıklar olsun size dedim
(32 puan) tarafından
Allaha havale et canım napcan ben öyle yaptım artık gitmeyi bırak aramıyorum bile
tarafından
Aramam daha büyük konusmayayim da ama cenazesine giderim
(32 puan) tarafından
Aynen büyüklük sende kalsın bosver
0 oy
(322 puan) tarafından
En iyisimi yapmışsin canm ben çok iyiyilik yaptım Allah için evine gidip banyosunu bile yaptırdığım oldu sıkılmasın diye yeni evliyim feln demedim evimmde3 kalmasını istedim  Allah için ama geçen hafta eşimle mutfakta çok özel bi konu konusurkene  bizi dinlemek için tvyi  kapamış bizi dinliyor ve bizim konumuz  eşimle hani c9k önemli bi konuydu  .dedim tamam artık artık dedim bitti eşinde hiç istemiyordu bize gelmesini ben çok verdim dedim ilerde ben de yaslanacam  annem babam var diye ama bitti arrik
tarafından
Yaa böyle şey olurmu hiç cidden telefon dinlemek nedir onuda geçdim kimse yok diye diye ölecek görecek ozaman
(322 puan) tarafından
Hiccc  valla en iyisi ne kadar uzak o kadar ıyimis
tarafından
Gereksiz tayfalar
0 oy
tarafından
Amoo tiyzeye bakale bu yaştan sonra film cevriyolar:)sıkma canını duysunlar içinde dert olacağına onlara dert olsun
tarafından
Dedim de geline söyledim onu aradım ama acmadı birdaha aramam sildim ikisinin numarasınıda ne halleri varsa görsünler yaa ne kadar kötü insanlar
tarafından
Iyi olmuş: )sevemdign sinsi insanları silince bi iyi oluyoki bende abimin karısının numarasını sildim telfonumu onun sinsiligi kasıyomus demekki: )boşver sende takma gitsin ben hep derim kotulugnuzde bogulun inşallah diye:D
tarafından
Şunlara bak hele yaa
0 oy
(627 puan) tarafından

Bu devirde iyilik yaramaz. En iyisi uzak durmak ve kimseyle muhattap olmamak. Ben öyle yapıyorum gayet iyiyim. Bazen eşim yok şuna gidelim buna gidelim der yok derim çok istiyorsan sen git derim. Ben ilk günden bu yana çok yakın durmam bayramdan bayrama sadece ve en kıymetli gelinde benim. Benide çok severler. Nedeni bu işte mesafe:D

tarafından
İnsanlık yapmak bile suç olmuş yaa 90 yaşinda sın sen koskoca kadınsın yaptığın işmi yani senin aramam zaten bitti
(627 puan) tarafından
Benimkilerde hoparlör açar öyle konuşurlar. Sonra neden aramazsın. Biri konuşur diğeri lafa atlar öyle anladım:d Yani yaşlandıkça çocuk gibiler. Diyorum ben yaşlanırsam huzur evine giderim çocuklarım hayatını yaşasın. Maksat yarın öbür gün beraber yaşayalım demesinler diye. Kesinlikle uzak dur şimdi en tehlikeli dönemi olmayan birşeyi oldu der. Bana bunu söyledi vurdu der mazallah.
tarafından
Dermi kızzz tövbeler olsun burda değil ancak ben yarin bugün ölürse giderim Cenazesine o gorevimi yaparım
(627 puan) tarafından
Yani en doğrusu bu. Birde bayramda bayramını kutla ama eşinin yanında onlarla konuş. En azından iftira atamazlar. Ben hep öyle yapıyorum.
0 oy
tarafından
Hu huuuuu cok iyimis ya babanneye bak sen bizde de var cok severim tontis diye ama arkamdan konusurmus yalaka diye  ahahahahahha cokda fifi o oldu gitmem sevmem
tarafından
90 yaşinda bizimkide bende severdim ciddi anlamda ancak yaptığı akıl alır değil saygısızca ben şok yani
tarafından
Ya birak iyilik yaramio kendi babannemde aymen senin anlattigin gibi milleti birbirine dururdu bazen ozellikle kapatcam diyip kapatmaz konusmalari dinletirdi oyy ne kavgalar cikartirdi ailede hosuna giderdi
tarafından
Vay arkadaş otur oturduğun yerde ama yokk olmazzz illede birbirine kırdırcak milleti
0 oy
(15,512 puan) tarafından

Senin koca tarafı sorunlu biraz galiba :) hiç bulaşma öylesine laf dahi soksan anlamaz çünkü babaannemden bilirim kıymet  bilmezler değer vermeyeni baş tacı yaparlar 

(15,512 puan) tarafından
Açsaydı da sen ne söylerse söyle kendini haklı çıkarır.
Bende derdim babaanneme öleceksin artık niye böylesin diye benim birşey yaptığım yok derdi.
Hamilesin canım  hiç stres yapma sana zarar onların yine keyif yerinde olur.
tarafından
Birde ne bi çorap aldılar şu bebeğe nede bişey birde konusurlar allah a havale ettim ben ama ölürse gidecem cenazesine
(15,512 puan) tarafından
Bu tarz insanlardan birşey bekleme bence aldıklarını da alma çünkü hemen bir kavga da helal etmiyorum derler
tarafından
Zaten almadılar oyüzden bari bir nebze olsun bu konuda rahatım
(15,512 puan) tarafından
En iyisi canım
0 oy
tarafından

Ah rahime ah.. 

Bnm gibi yılda 1kere arayacaksın herkesi, bak nasıl değere biniysn:silly:

tarafından
Aramıyom daha yaaa hamile halimle sinir oldum kızz birde 90 yaşında ayıp yaa
0 oy
(794 puan) tarafından
Haklısın ya ne bunlar boyle zaten basım agriyr
tarafından
Benimde sinir sistemim cökdü aradım numarayı silmeden önce saydırcakdım ama acmadi bende sildim içimde kaldı diyceklerim
0 oy
(181 puan) tarafından
Sinir bozucu evet. Aman boşver. Sanki muhatap olmasan dünyayı yikacaklar. Haklısın sen. Otur da bı salavat getir ne işin var senin dedikoduyla demi ama :))
tarafından
Olmaz dedikodu olmadan şeytan gıdıklıyo anam bunları birde 90 yaşında haaa acaba 100 leri görürmü demeden edemiyom
(181 puan) tarafından
Yalnızım derken,yalnızken azrail gidiklarsa o zaman uslanir işte :))) anam ne güldüm ya. Kusura bakma ama yani trajikomik bı olay. Aynısını ben de yaşadım da
tarafından
Boyna diyoki kim var diyom yanlızım kimse yok kadına bak yaww
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Silmekle iyi yapmissin sen halini hatrini sormak icin ara ama onun sana yaptigina bak
tarafından
Hergün de arıyom onu haa yanlız kalmasın diye birdaha ararsam görür
(4,664 puan) tarafından
Iyilik yaramiyo canim kimseye
tarafından
Ne yazıkki kendi bilir buda son oldu
0 oy
(2,445 puan) tarafından
En iyisini yapmışsın canım. Tek tek kaybolsun gereksiz yere insanı geren insanlar. Bende yaşlanıcam ama insanlar böyle olmam. bu yaşlılar niye böyle nankörlük eder anlamıyorum. 
tarafından
Bizde mi böyle olcaz allah korusun olmak istemiyorum ben böyle insanı insana kırdırıyolar
(2,445 puan) tarafından
Ayy töbe gıı.   Hep kendileriyle ilgilenilsin istiyolar iste
tarafından
Evet öyle yapıyo

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,478 göst.
2 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy