Kaynanam cuma ameliyat olacaktı bugün oldu. 11 yaşındaki görümcem pazartesi gününden beri bende kalıyor. Kayinim öğlen alıyor okula götürüyor akşam getiriyor. Kendisi ameliyat olana kadar dinleneyim dedi. Neyse bugün kayınbabam geldi okula götürmek için kızını kahve Yaptim bana eşimi kotuluyor iki bekar kayinim var biri annesini ve kardeşini evden kovuştu diğeri otel gibi kullanir çalıştığını vermez eşim annesinin faturasını bile öder kayın babam 8 bin ₺ maaş alıyor . Bir sene önce borcu vardı 3 bilezik istedi hemen verdik bir aydan verecekti sözde ama bir sene geçti hala ödemedi. Eşimde aramış ne zaman vereceksin ben kendi borcumu ödemedim uzun yola çıkıyorum eve para gönderemiyorum altinimizi al demiş. Yedim mi altininizi kacmiyorum gocmuyorum ne isteyip duruyor dedi. Oysa yeni istemiş bende bir ay sonra veririm dedin bir sene oldu vermedin bu ara sıkisigiz her hafta bebeğe mama alıyoruz baba hakli Serkan demiş bulundum. Siz kendinize ev alın bu evden çıkın dedi kayınbabamim üzerine oturduğumuz ev eşim iki arabasını sattı 50 bin ₺ verdi bu evi almak için kayınbabam bankadan kredi çekip evi ipotek gösterdi onun üzerine kayıtlı oldu iki sene sonra borç bitecek ev sizin diyordu. Ama bugün kendinize ev alın dedi. Bu zamanda ev almak kolay mı ? Altınını istedi diye evden çıkın dedi. Akşam eşime söylesem yola gidiyor sinirden bişey olur diye korkuyorum. İnsanlar hep çıkarcı olmuş utanmaz adam nankör bir de kızına baktim . Tiksindim iyice . Eşim duysa deli olur kullandı eşimi. Altını bile vermez diye korkuyorum