0 oy
570 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanam cuma ameliyat olacaktı bugün oldu. 11 yaşındaki görümcem pazartesi gününden beri bende kalıyor. Kayinim öğlen alıyor okula götürüyor akşam getiriyor. Kendisi ameliyat olana kadar dinleneyim dedi. Neyse bugün kayınbabam geldi okula götürmek için kızını kahve Yaptim bana eşimi kotuluyor iki bekar kayinim var biri annesini ve kardeşini evden kovuştu diğeri otel gibi kullanir çalıştığını vermez eşim annesinin faturasını bile öder kayın babam 8 bin ₺ maaş alıyor . Bir sene önce borcu vardı 3 bilezik istedi hemen verdik bir aydan verecekti sözde ama bir sene geçti hala ödemedi. Eşimde aramış ne zaman vereceksin ben kendi borcumu ödemedim uzun yola çıkıyorum eve para gönderemiyorum altinimizi al demiş. Yedim mi altininizi kacmiyorum gocmuyorum ne isteyip duruyor dedi. Oysa yeni istemiş bende bir ay sonra veririm dedin bir sene oldu vermedin bu ara sıkisigiz her hafta bebeğe mama alıyoruz baba hakli Serkan demiş bulundum. Siz kendinize ev alın bu evden çıkın dedi kayınbabamim üzerine oturduğumuz ev eşim iki arabasını sattı 50 bin ₺ verdi bu evi almak için kayınbabam bankadan kredi çekip evi ipotek gösterdi onun üzerine kayıtlı oldu iki sene sonra borç bitecek ev sizin diyordu. Ama bugün kendinize ev alın dedi. Bu zamanda ev almak kolay mı ? Altınını istedi diye evden çıkın dedi. Akşam eşime söylesem yola gidiyor sinirden bişey olur diye korkuyorum. İnsanlar hep çıkarcı olmuş utanmaz adam nankör bir de kızına baktim . Tiksindim iyice . Eşim duysa deli olur kullandı eşimi.  Altını bile vermez diye korkuyorum

7 Cevaplar

0 oy
(2,530 puan) tarafından
Eşine soyle sicakken konu hem para vermişsiniz hemde altın üstüne onlar durmuyor eşin gelince şöyle sonra sen kötü olursun
tarafından
Eşim ay sonuna anca gelecek.
(2,530 puan) tarafından
Telefonda şöyle
-Reklam-
0 oy
(13,668 puan) tarafından
Evi kim aldı sahibi kim 
tarafından
Büyük çoğunluğunu eşim aldı 100 bin ₺ kayınbabam kredi çekti diğer çocukların evi hazır siz evlisiniz diye 100 bin ₺ verdi sadece onlara bir ev bize 100 bin utanmadan birde çıkın dedi
0 oy
tarafından
Anne baba da olsalar oncelik kendi ailesine verecekti esin varını yogunu vermis bi de ustune suclu olmus 
tarafından
Şimdi altın aldı başını gidiyor tam lazım bize 50 bin ₺ borcumuz var verse borçları kapatacagiz ama yok üstüne evden de kovdu şok oldum
tarafından
Bi anlik sinirle demistir ya kış gunu gercekten cikartacak kadar da vicdansiz degildir
tarafından
Sinirle bile olsa denecek şey mu bu
tarafından
Tabi soylenecek sey degil ayip etmis esinle konus bence ondan once senin agzindan duysun
tarafından
Adam çok ciddiydi valla her çocuğuna bir ev verirken eşime ev vermedi eşim 250 bin ₺ lilik ev alacaktı bu 100 bin kredi çekeyim size güzel ev alın dedi. Bir ev bize vermedi onun yerine para verdi
0 oy
tarafından

Evi kim aldı  kim ödüyor  krediyi

tarafından
250 binini eşim ödedi 100 bin ₺ kayınbabam kredi çekti ev kredisini bu yüzden bankayla anlaşmalı ipotek koydurdu.  Utanmadan bir de çıkın dedi
tarafından
Krediyi kim ödüyor
tarafından
Kayınbabam
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Esin uzun yoldaymis bence şuan için söyleme bekle derim aklı bulanmasin yolculuk sırasında geldiğinde uygun bir dille bence mutlaka söyle olaylardan haberdar olsun derim 
tarafından
Bu ayın sonuna gelecek bir yanım bekle diyor bir yanım ara anlat diyor
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Eşine tabiki söyle soylememezlik yapma  sonra  duyarsa  sen kötü  olursun 
tarafından
Söyleyeceğim babasının gerçek yüzünü görsun
0 oy
tarafından
Altını ve 50 bini ver çıkalım evden deseydin keşke 
tarafından
Üstüne iki araba gitti birde eşimde kredi cekti 250 bin vardı seneye ev alalım dedik kendisi ben 100 bin çekerim size dedi şimdi evin üstüne yatıyor
tarafından
Hepsini söyle işte susma yoksa tepene çıkar hepsini yüzüne söyle sesini kessin
tarafından
Valla bahane edecek altınları evin üstüne yatacak eşime söyledim. Şaşırdı o da kendi malimizi dami istemek suç diyor

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,015 göst.
13 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 278 göst.
15 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde CorpseBride (2,331 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 960 göst.
6 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 611 göst.