0 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (156 puan) tarafından

Kızlar ben  2 seneye yakındır 2 çocuğum olmuyir du diye doktora gittim tedaviye başladım adetin 5 klomen kullandım 29 pazartesi günü gittiğimde catlamisti gösterdi aşırı derecede karın ağrısı ve mide bulantısı oldu bende enfeksiyon sandım aile hekimi kadın doğuma git dedi kist olmuş olabilir diyince gittim kendi doktorum yoktu ozelde Bnde onun yerine bakan doktora gittim yumurtan catlamis karnına sıvı akmış dedi anlamadığım pazartesi günü doktor gösterdi yumurtan bu sönmüş catlamis buğunu değerlendir dediğini yaptım simdi Gine mi yumurtam catliyir kafam karıştı yardımcı olur musunuz lütfen

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Olabilir canm onu da degerlendirin
(156 puan) tarafından
Anlamadım catlama bu kadar uzun sürermi ben heyecanla 6 gün kaldı kan vermeme derken tekrar catlamis demesi sasrtti kuzenimde belki catlamistir ultosinda hep gözüküyordur dedi aklım karıştı
tarafından
Yumurtlama haftasi olur canm 1 hafta boyunca hamile kalma oranin cok yuksektir belki sen haftanin basinda degerlendirmissindir simdi de tam catlama olmustur yani
(156 puan) tarafından
Söyle söylüyim ben ovulasyon testide kullandım 26 si pozitifi gördüm test bitince yapmadım 29 kontrolüm var diye 26 ve 29 değerlendirdim gittiğimde yumurtan catlamis kesin dedi hatta ben heyecandan emin misiniz benim kendiliğinden catlamz dedim oda monitörle gösterdi bak canım catlamis diye bugün aşırı kasiklarim ağrınca sağlık ocağına gittim kist diyince bida gidim tedavi olduğum doktora oda sansa yoktu onun yerine bakanda yanlış görmüş olamaz herhalde kafam rahatti bugüne kadar simdi stres yaptım bidaki aya kaldı galiba
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Benim eltimin 3 tane çatladı ücüz oldu ve ikisi iğneden bir hafta sonra haptan Bi tane daha çatladı üçüz oldu doktor demişti yumurtaların sağlıklı hepsi çatlar 
(156 puan) tarafından
Ama benim aynı yumurtaya baktı catlamis değerlendir dedi pazartesi gününku doktorda cok cok emin konuştu sasrdim
(675 puan) tarafından
Bilmiyorum eltim de aynı durumu yaşadı senin gibi ama ücüz oldu kaç hafta sonra anlaşıldı
(156 puan) tarafından
İnş hamile kalirim

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 728 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 434 göst.
30 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 301 göst.
6 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Cnblt (3,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
29 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Melek12 (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,807 soru

24,188,569 cevap

336,776 kullanıcı

...