0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (570 puan) tarafından
Merhaba ben geldim bebişim 5 aylık olacak oyun oyunuyorm koklayınca saçlarımı çekiyor ığı filân bebek dili işte karşılık veriyor ablamın kaynanası gördü bunu bana diyo öyle alıştırma öyle alışırssa hep yapar daha küçük bence alışmaz yapma dersem anlamaz sizce de alışır mı

6 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
İnsanların kendi kaynanaları bitiyo, başkalarının kaynanaları da karışmaya başlıyo resmen ya
(570 puan) tarafından
Yeğenim ablama yapınca eline sağlık kızım diyo oh olsun diyo
:D
-Reklam-
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Anlamiyor zannediyoruz ama anliyorlar kotu niyetli yapmiuorlar ama oyun haline getiriyorlar
(570 puan) tarafından
İzin vermeyeyim yani peki teşekkürler
0 oy
(8,263 puan) tarafından
Alışıyor ya ben oğlumu ilk yapmaya başladığı zamanlar uyardım cıss olmaz dedim bıraktı daha büyüyünce daha zor anlatmak inat ediyorlar mesela oğlumun 13.5 aylıkken ilk dişi çıktı ısırmaya başladı hemen olmaz dedim çektim 1 hafta bu sekilde geçti bıraktı ama gülüp tepki verince daha çok yapıyorlar 
(570 puan) tarafından
Anladım peki teşekkürler
0 oy
tarafından
Bizimki de ne bulsa tutmak istiyor bence normal. He saçımı tuttuğu zamanlarda bırak oğlum diyerek alıyorum elinden saçımı. Oyun oynayarak değil ama. Anladığını hiç sanmıyorum şuan gerçi :)
(570 puan) tarafından
Bencede anlamaz diye düşünüyorum teşkkür ederim
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benim kızım öyle ama 1 yarinda bi tek beni isirir sacimi ceker :D cok avimadikca kizmam cok acirsa kizarim anlar canim. Bosver oynayin siz yapsin nolcak. Benim kizim ekinde tutamlpa sacim kalirdi adfgh feda olsun
(570 puan) tarafından
Teşekkürler :) :) :
0 oy
tarafından
Bence de yapmamalısın. Kesinlikle anlamıyor diye düşünme. 
(570 puan) tarafından
Peki teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 354 göst.
11 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,937 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
18 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde evlatlarim_herseyim (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 159 göst.
25 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,477,889 soru

24,189,770 cevap

336,841 kullanıcı

...