0 oy
573 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Kizlar eşim işten geldi az önce yemek koydum ona o yemek yerken bende biraz buraya gireyim dedim girdim kayinvalideyle ilgili bı post vardı yorum yapmıştım bende cevaba karşılık verirken eşimin baktığını gördüm refleks olarak geri çıktım ama kötü hakaret edici birşey yazdığımdan değil olan birşeyi yazmıştım ama sonuçta burası dertlestigimiz bir yer eşim yorumu gördüğü zaman sanane ben gereğini yapıyorum sana mı dert oldu tarzı şeyler soylicek çünkü biliyorum daha önce benim ailemle ilgili yorum yapma kendine sakla demişti bende tepki vermesin diye sayfadan çıkınca ne gizliyosun sen napiyosun aynısını bende sana yapicam falan dedi sanki ben kötü birşey yapıyormuşum gibi beni suçladı hamileyim ve bugün kendi ailemle ilgili bazı şeyler yaşadım zaten çok duygusaldim ağlamaya başladım bende özel bayanlarla ilgili bı yorum yapıyodum senin görmen uygun olmazdı ama bana bu kadar güvenmediği mi bilmiyordum sabah cikip gece yarıları geliyorsun yapicak olsam sen yokken yaparım zaten senin gelmeni beklemem gerçekten art niyetli birşey düşündüysen uzun bı sure konuşmayalım dedim oturma odasına geçtim üzüldüğümü gördüğü halde yanıma gelmedi geçti yatak odasına uyudu bende bı battaniye aldım oturma odasında kaldım yanına bile yatmak istemiyorum çok üzgünüm hala çarşı bilmem pazar bilmem gezmek bilmem senelerdir arkadaşım bile yok görüştüğüm çok zoruma gitti 

10 Cevaplar

+1 oy
(80 puan) tarafından
Keşke çarşı pazar bilseydin, gorustugun arkadaşların da olsaydı. O zaman böyle rahat ezemezdi
(42 puan) tarafından
Keşke yapsaydım yapamicak bı insan değildim ama evim daha güvenli geldi her zaman sıkıntı stresten üst üste olan çocuklardan fırsatta bulamadım zaten oturup ayak uzaticak vaktim yok adam benden saçma sapan şüphelendi hala gücüme gidiyo gözüme uyku girmiyo
-Reklam-
0 oy
(800 puan) tarafından
Üzüldüm cnm ama sen öyle panik yapınca adamın zoruna gtmş 
(42 puan) tarafından
Aciklamami yaptım özel kadinlarla ilgili ailevi bişey yaziyodum ad vermedim san vermedim kimseyle görüştüğüm ettiğim yok dedikodu yapıyodum anne bebek yerinde ne halt karıştırıyo olabilirim dedim bende yapicam aynısını sana dedi ben sana güveniyorum guvenmesem bı saatte geldiğin birlik telefonunu elime alırım ama senin özeline saygım sana da güvenim var dedim sorun şu ki fazla üstüne gittim diye düşünüp yanıma dahi gelmedi gitti direk döndü arkasını uyudu o çok zoruma gitti
0 oy
(9,904 puan) tarafından
benım esım kızar bu uygulamaya suan askerde dıye kulanıyom ama 5 gun kaldı gelemsını kulanmıcem kıskanc bırı zaten 
(42 puan) tarafından
Bana keşke kizsaydi böyle yerlere girme diye yaptığı yakıştırma çok zoruma gitti
(9,904 puan) tarafından
tabı kotu olmas isallah duzelır kalp kırmak kolay ama onu tamır etmek cok zor oluyo
0 oy
tarafından
Karisina öyle.bir yakıştırma yapan erkeğe adam demem ben...hele.onu dedikten sonra ayni yatags giriyorsa birde..
(42 puan) tarafından
Bide ***** gibi karşısında ağladım açıklama yapmaya çalıştım yarım saat ailemle de sıkıntılarım oldu bugün doluyum zaten sen yapma bide dedim noldu seni ne üzdü bu kadar bile demedi döndü arkasını yattı ışığı kapattım oturma odasina geçtim bende horul horul uyuyo içerde
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Ayy canım öyle yapma ya  çok gez valla benimde esim çarşıya git der bana karışık geliyor burası oyuzden çıkmam ama arkadaşlarıma giderim gurbetteyim ama  bence güvenmediğinden değil o senin ailesiyle.ilgili birşeyler dediğini dusunmustur bende eşimin yanında girmemeye valisirim o bakincada bakma derim özel konuslar var derim 
(42 puan) tarafından
İması ailesi için değildi olsaydı umrumda olmazdi hemen aynı şeyleri bende yapicam dedi kendisi oto esnaf zaten sabah 8 de çıkar gece 12 de gelir hafta içi haftasonu belki değildir evde iki çocukla 3. Karnım da debelenip duruyorum bende onu gece 12 kere kadar çalışıyor biliyorum ama naptigi hakkında hiç bi fikrim yok bir gün olsun sormadım bile aklım da şuan kurup kurup duruyorum kişi kendinden bilir işi diye uvaak bir şey
mi  bekliyordu bana suç yüklemeye acaba diyorum günah mı bastırıyor diyorum hamileyim hormonlar zaten tavan sabahı yapamicam çok gücendim haketmemistim öyle bı yKistirma
(2,672 puan) tarafından
Hamilesin diye duygusalsin ama öyle yapma düşünme canom güzel düşün sen uzulumce bebiste üzülür hamile kalınca hormonlardan dolayi hem duygusal oluyrz hemde herşeye aliniyrz
(42 puan) tarafından
Şeker hastasıyım şekerim düşmüş 55e kalktım mutfakta bu saatte tıkırtı yapıyorum biseyler yemeye calisuyorum merak edip kalkmadı yerinden noldu acba diye o kadar şey yaşadık bu kadar buyutcegini sanmıyodum kendi bilir onun kötü kalbi yüzünden kendime de bebegimede zarar veremicem daha fazla Allah'a havale ediyorum
(2,672 puan) tarafından
Ya tabiki boşver canım valla üzüldüğünle kalırsın erkekler vurdum duymaz malesef biz olsak merak ederiz
0 oy
tarafından
Hamilesin üzülme canm bebekte etkileniyor.. zoruna gitmis olabilir bende burda yorum yaparken eşim gördü bilmiyor da kullandığımı ki anlamaz zaten böyle şeyler...  hemen uygulamayı geçtim dedim whatspttm baktı sinirle sonra sustu.. 
tarafından
Üzülme canım yarın özür diler belki uyku sersemi ile herşey söylenir valla.  Eşim bisey söylese 10 dakika sonra bisey olamamış gibi yapıyor valla takm a boşver.. bebek etkileniyor
(42 puan) tarafından
Hiç sanmıyorum ama inşallah sabah olur o da pişman olur
tarafından
Insalalh canm rabbim yardım etsin sana
(42 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun
tarafından
Amin cümleten inşallah ♡♡♡
0 oy
tarafından
Erkeklerin beyincikleri küçük dar dusunuyorlar napcan ya evet ya hayır var arası yok onların
(42 puan) tarafından
demek ki güven yokmuş  5 yılin 3 çocuğun üstüne bu akşam onu öğrenmiş oldum ben gözümü açmadan 17 yasinda herşeyi bı kenara atıp geldim ona dayanilmicak şeylere dayandım kendi ailesi bile yeri geldi helal olsun sana dediler ama kocam en yakınımdaki görmemiş demek ki hiç bı fedakarligimi üzüldüm baya da bı aklıma geldikçe üzer bu olay beni unutmam
0 oy
tarafından
Sana daha söz hakkı vermeyen bı adama ne diye kendini ifade ediyosun kuzu umursama boskoy bırak o gitsin yataktan sen niye gidiyosun hamile halinle
(42 puan) tarafından
Yokmuş gibi davrandım sabah kırıldığımi bile anlamamış hiç
0 oy
tarafından
Neden çarşı pazar bilmezsiniz arkadaşınız bile yok? Yadirgadigimdan değil ama evlenince hayatınz neden bitmiş gibi davraniysnz?
(42 puan) tarafından
Pes peşe iki çocuk 4 yıl maddiyat sıkıntıları daha 1 yıldır rahata erdik işlerimiz düzenli hayatımız düzene girdi hep biseyleri oluruna koymaya çabalarken hiç birine fırsat bulamadım kendimden verdim hep işte şimdiki aklım olsa yaparmiyim asla yapmam
tarafından
Maddiyata girme inan bn de çok iyi durumda değilim ama hafatada 1 gün biyerde kahve içmek lüks değil yani ayrilmayacak bütçe değil.
Hatta hiç içme bile gerekiyorsa gez yürü dolaş..

Bende de peşpeşe 2 çocuk var  kanguruya koyuyorum kızımı oğlanın elinden tutuyorum fildir fildir geziyorum.
Yemin ederim yanlış şekilde söylemiyorum ama bu kadar ipleri verme eline ve kendinden vazgeçme bu kadar kolay
(42 puan) tarafından
Haklısın canım diyorum ya ben kendimi çok sıktım sorumluluk yükledim çok fazla.kaptirdim kendimden odun verdim işte geldi kafama bindi dün akşam resmen şüphelendi insan çok kötü oluyor  ama yokmuş gibi davrandim sabah hiç bişey demeden çıktı gitti kendisi bilir belki de suç bastırıyor ufak bı şey aramistii buldu kendi gibi benimde aklima şeytan soktu
0 oy
(659 puan) tarafından
Evim kocam demelisin ama kendinden bu kadar ödün vererek değil çünkü sen yıllarca 4duvar arasında kapalı kaldıgınla sosyalleşemediginle kalacaksın kiymet bilmezler 
(42 puan) tarafından
Aynen canım ima suçlama çok duydum ama bı Allah razı olsun duymadim senelerce gerek yokmuş hic birine

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 435 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
+4 oy
11 cevap 519 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 1,171 göst.
9 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 210 göst.