Kizlar eşim işten geldi az önce yemek koydum ona o yemek yerken bende biraz buraya gireyim dedim girdim kayinvalideyle ilgili bı post vardı yorum yapmıştım bende cevaba karşılık verirken eşimin baktığını gördüm refleks olarak geri çıktım ama kötü hakaret edici birşey yazdığımdan değil olan birşeyi yazmıştım ama sonuçta burası dertlestigimiz bir yer eşim yorumu gördüğü zaman sanane ben gereğini yapıyorum sana mı dert oldu tarzı şeyler soylicek çünkü biliyorum daha önce benim ailemle ilgili yorum yapma kendine sakla demişti bende tepki vermesin diye sayfadan çıkınca ne gizliyosun sen napiyosun aynısını bende sana yapicam falan dedi sanki ben kötü birşey yapıyormuşum gibi beni suçladı hamileyim ve bugün kendi ailemle ilgili bazı şeyler yaşadım zaten çok duygusaldim ağlamaya başladım bende özel bayanlarla ilgili bı yorum yapıyodum senin görmen uygun olmazdı ama bana bu kadar güvenmediği mi bilmiyordum sabah cikip gece yarıları geliyorsun yapicak olsam sen yokken yaparım zaten senin gelmeni beklemem gerçekten art niyetli birşey düşündüysen uzun bı sure konuşmayalım dedim oturma odasına geçtim üzüldüğümü gördüğü halde yanıma gelmedi geçti yatak odasına uyudu bende bı battaniye aldım oturma odasında kaldım yanına bile yatmak istemiyorum çok üzgünüm hala çarşı bilmem pazar bilmem gezmek bilmem senelerdir arkadaşım bile yok görüştüğüm çok zoruma gitti