0 oy
1,523 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Severim sayarım  kendini amcamın kızı.

Bileklik ördürdüm ayseyle kendime.

Elaleme gidene kadar ona gitsin para diye.

Dün gelecekti,fırtına var dedim gelmesin yok uzak.

Bugün geldi .

Gayet güzeliz hoş beş.

Parayı hesabına EFT yapsam yarına kalır parasını çekmesi diye,

Fast ile yolladım burda sordum hatta.

Hesabına düşüp düşmediğinden emin olsun diye bankayı bile arattirdim ki yanlış bişey olmasın diye 

Az önce kalkacak falan. Dedi ki arkadaşım diyo ki KENDİ DE COCUKLARİ DA COK GÜZEL.

dedim ney..

Dedim  nerde görmüş 

Kem kum etmeye başladı.

Dedim aç o telefonu göster bana ya nasıl cekiyo elimden telefonu. Bağırıp çağırmaya başladım açtı ya 40 tane video  foto atmış gizli gizli cekip ya Ayşe'yi çekip atmis videolarini ve çay demlerken .

Farugu konusturuyo sanıyodm meğer gizli gizli beni çekmiş farugu çekmiş atmiiiis ya ben delirdim baş bas bagirdim 

Hala durmuş ya ben  dedim bilsen kızarsın ondan çekip attım gizlice 

Yavvvvv bu nediiiir nediiiir gizlice beni çekmiş ben taytlayim ya açık saçım basım 

Ya attığı kişiyi tanımıyorum 

Ya pedofili mi sapik mi deli mi ben bilmiyorum

Avaz avaz bağırdım.

Defalarca kafama vurdum 

Defalarca duvara vurdum.

Delirdim kendimden  geçtim.

2den 7ye kadar 50 foto video atmiiiis yanımda galerisini açtım sildim.cop kutusunu sildim. Attığı kişiye ses attırdım.

İçim rahat etmedi arattirdimmmm.

Kadına diyo kuzeim çok hassasmis kusura bakma.

Dedim abla mevzu sen değilsin.bacisina da atamaz anasına da atamaz gizli gizli cekip senle alakalı değil sen başımın tacisin.

Delirdim mm delirtti beniiii.

Sakinkesemiyorum elimde damarlarim atiyo o kadar vurdum duvara.

Ya ben banka parayı onun 50 lirasndan kesmesin diye düşünüp 52 yollayacak kadar aradaki 1,80 kuruşun hesabını yapacak kaadar hassasken benim colugumu çocuğumu gizli gizli atmış milletlere deliriyorum hala ya deliriyorum

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya tmm yaptigi hata ama senin tepkinde aşiri olmuş kuzenin kotu olmştr bidaha gorusmez senle
tarafından
O görüşse ben görüşr muyum güvenip acaba
-Reklam-
0 oy
(2,676 puan) tarafından
Sakin ol tatlım inan çok haklısın gizlice yapması ve o kadar çok resim atması falan korkut gözünü bir daha cesaret edemesin 
tarafından
Bu saatten snra toprak atsinlar üstüme eğer gorusursem
(2,676 puan) tarafından
Sinirlenmektw haklısın kuzum bn daha akrabalara bile atmadım oğlumun resmini tabi isteyerek biraz zamana bırak cnm
0 oy
tarafından
Ben abartılacak bişey görmedim arkadaşı kadınsa ne olacak ki
tarafından
Ben nerden bilebilirim kadın başkasına atacak mi atmayacak mi kocası oğlu sapik mi
tarafından
Canım ne diyim ki şimdi burda Googlea düştüğünü bile bile atıyotuz ben de atıyorum o yüzden çok takılmam böyle şeylere
tarafından
Çocuklarımı gizli gizli cekip atamz
0 oy
tarafından
Sorunu var jerelde normal.bir insanın yapması akla gelmez.. seni ve aileni kiskaniyorda olabilir acil uzaklaş ve ömrünce birdahq görme derim
tarafından
Birdaha görürsem üstüme toprak atsnlar
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Senden habersiz atmasi hoc bur davranış değil tabiki haber vermesi lazımdı ama oksdarda elini başını duvara vurmana gerek yok ya kendini okadar harap etmeseydin
tarafından
Mahvoldum ya zangir zangir titredim ya
(2,672 puan) tarafından
Sakin ol cnm ya Allah tan farkettin yani
0 oy
tarafından
Senden habersiz ve iznin olmadan bunu yapmaya hiç hakkı dünyada neler oluyor kim dost kim düşman belli değil 
tarafından
Allah'tan farketmissin resimleri silmissin  kuzum enazindan böyle düşün  ve rahatla artık
tarafından
İnan ki  çocuk gibi elinden telefon alıp sildim ya dedim kendini dusurdugun hale bak sen 40 yaşında kadınsın cevirdigin dolaba bak dedim ona
tarafından
Aaaa yasida baya varmış ben genç bişey sandım hani akıl edememiş tır  diye nasıl bir akıl mantık ya
tarafından
Ona da dedim. Sen bana eğriyi doğruyu öğretecek yaştasın şu yaptıklarına bak dedim on
tarafından
Valla kuzum en iyisini yapmışsın cidden bunu iyi niyetimle söylüyorum kuzenin biraz mantıklı dusunemiyor galiba ya bir daha evine alma yada sana geldiğinde gözün üzerinde olsun başına iş açar yuvan bozulur
0 oy
tarafından

Kız sakin ol mervoş tamam hata yapmış ama bu kadar sinir sana zarar verir kuzum :ermm:

0 oy
tarafından
Şiddet eyilimim yoktur ama onu oracikta döverdim. Sonra yakasindan tutar kapının önüne atardım. Eşimi arar durumu haber verirdim. Kim benim açık fotoğrafımı gizlice paylaşacak bende duvarları yumruklayacagim öylemi. O yumruk duvara değil kime gideceği belliydi.
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Yani şuan parayla kuzeninin yaptığı ne alaka anlamadım ama kuzeninde bı sorun olduğu kesin yaptığı büyük saçmalık elalemin kadınına ne alaka 50 foto atiyo hemde sizin
0 oy
tarafından
Aşko ayıp etmıs tamam ama bıraz abartmamış mısın, duvarlara vurdum kendı etrafımda takla attım,damarlarım atıyor falan nedır kız bu bısmıllah 
0 oy
(15,144 puan) tarafından
Sakin ol anlıyorum seni. Sınır çek arana hadsiz ile. 
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Çok haklısın.20yaşındaki kız kardeşim bile oğlumla foto çekindiği zaman instangrama atsam olurmu diye soruyor habersiz yapması çok yanlış .Habersiz çekmesi de yanlış

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 748 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nergisz (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 466 göst.
16 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 320 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (680 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.