0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (2,625 puan) tarafından
kizlar bu aralar hic iyi rüyalar görmüyorum geçen ablamı gördüm ayakları kesik sekilde dünde öglende uyumuşum kizimla birlikte o rüyamda çok korkunçtu yatak odasina kizimi yatiriyorum uyuması icin odadan cikiyorum kizim agliyo odaya giriyorum kizim yok odada yatak diklenmiş şekilde sonra mutfagin ordan geçerken bakiyorum mutfaga kizimin arkası dönük kafasinda kırmızı bir örtü var arkasini birden dönüp gülüyo bana o andada ben konuşamiyorum uyandım sonra ama etkisinden cikamadim o ruyanin ve bu aralar boyle ruyalar cok sık gormeye basladim 

4 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Hayrolsun inşallah. Uyurken totonu ört canım :)) 
(2,625 puan) tarafından
kız örtmüştüm :⁠-⁠D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah hayra çıkarsın. Rüyanı her yerde anlatma.

Sana kötü görünen belki hayırdır bilemezsin canım. Yine de dediğim gibi anlatma burada☺️
(2,625 puan) tarafından
ay ne bilim kiz korkudan anlattim hemen :⁠-⁠D
0 oy
tarafından

Kız ben de dün gece çok kötü bir rüya gördüm. Arkadaşım beni erkeklerin içinde tek bırakıp kaçtı. Onlar da bana te*avüz edeceklerdi. Eşimi aradım mesaj attım bakmadı. Küsmüş güya...

Ay çok kötüydü bee ağlayarak uyandım gerçek gibiydi :'(

(2,625 puan) tarafından
ay kiyamam hayir olsun canim belki oyle bi film izlediysen etkisinde kalmisindir ruyana yansimistir
tarafından
Yok anam tvye falan bakamıyorum ki bebek yüzünden. Ama dün gecede bir gariptim yatmadan önce. Bilemiyorum yanii hayrolsun inşallah ikimixinki de
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Yattigin yerde kırıntı vs varmı bı bak canm belki çocuk elinde götürmüştür yatmadan önce oku yat kerahat vakitlerinde yatmamaya dikkat et uyanınca sol tarafına üç kere tükür 
(2,625 puan) tarafından
yok canim günlük supurme yapiyorum eve bisey yicegi zamanda hep masada yer
(4,586 puan) tarafından
Rabbim hayırlara çıkarsın ama gündüz gördüğün rüyalara pek itibar etme takma kafana sonuçta ruya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 202 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 754 göst.
1 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nergisz (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 472 göst.