Severim sayarım kendini amcamın kızı.
Bileklik ördürdüm ayseyle kendime.
Elaleme gidene kadar ona gitsin para diye.
Dün gelecekti,fırtına var dedim gelmesin yok uzak.
Bugün geldi .
Gayet güzeliz hoş beş.
Parayı hesabına EFT yapsam yarına kalır parasını çekmesi diye,
Fast ile yolladım burda sordum hatta.
Hesabına düşüp düşmediğinden emin olsun diye bankayı bile arattirdim ki yanlış bişey olmasın diye
Az önce kalkacak falan. Dedi ki arkadaşım diyo ki KENDİ DE COCUKLARİ DA COK GÜZEL.
dedim ney..
Dedim nerde görmüş
Kem kum etmeye başladı.
Dedim aç o telefonu göster bana ya nasıl cekiyo elimden telefonu. Bağırıp çağırmaya başladım açtı ya 40 tane video foto atmış gizli gizli cekip ya Ayşe'yi çekip atmis videolarini ve çay demlerken .
Farugu konusturuyo sanıyodm meğer gizli gizli beni çekmiş farugu çekmiş atmiiiis ya ben delirdim baş bas bagirdim
Hala durmuş ya ben dedim bilsen kızarsın ondan çekip attım gizlice
Yavvvvv bu nediiiir nediiiir gizlice beni çekmiş ben taytlayim ya açık saçım basım
Ya attığı kişiyi tanımıyorum
Ya pedofili mi sapik mi deli mi ben bilmiyorum
Avaz avaz bağırdım.
Defalarca kafama vurdum
Defalarca duvara vurdum.
Delirdim kendimden geçtim.
2den 7ye kadar 50 foto video atmiiiis yanımda galerisini açtım sildim.cop kutusunu sildim. Attığı kişiye ses attırdım.
İçim rahat etmedi arattirdimmmm.
Kadına diyo kuzeim çok hassasmis kusura bakma.
Dedim abla mevzu sen değilsin.bacisina da atamaz anasına da atamaz gizli gizli cekip senle alakalı değil sen başımın tacisin.
Delirdim mm delirtti beniiii.
Sakinkesemiyorum elimde damarlarim atiyo o kadar vurdum duvara.
Ya ben banka parayı onun 50 lirasndan kesmesin diye düşünüp 52 yollayacak kadar aradaki 1,80 kuruşun hesabını yapacak kaadar hassasken benim colugumu çocuğumu gizli gizli atmış milletlere deliriyorum hala ya deliriyorum