0 oy
560 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Siz nasıl yetisiyorsunuz ben hic yetişemiyorum mesela tam yapicam oğlum durmuyor ağlıyor 14 aylik beni bunaltıyor bu sefer ona bakim edim derken saat geçiyor bu sefer yemek kalıyor planlı olmam gerekiyor ama olamıyorum 

24 Cevaplar

+1 oy
(1,573 puan) tarafından

Morel bozukluğu bi şey değil moral bozukluğu olmasın yeter:D

-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğin uyuyunca pratik olup herşeyi yapman gerek o zaman 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Akşam bebek uyuyunca işlerini hallet sabaha sadece süpürme yemek kalsın canım daha rahat edersin 
(5,298 puan) tarafından
Aynen valla ben 2 cocukla oyle yapiyorum bi duzen oturtum sukur
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Genellikle uyutunca yapıyorum yemek falan süpürme işini de uyanıkken peşimde dolanıyor
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Evde çocuğu olmadığı halde hiç Bi şekilde işi bitmeyen ben 
tarafından
Ayy aynı ben 33 haftalık hamileyim hiçbir işim tamamlanmıyor hep uyuşuğum
(4,342 puan) tarafından
Hamile bile değilim gerisini siz düşünün:)))
tarafından
:D Allah kolaylık versin ya
(4,342 puan) tarafından
En cok sana versin sen hamilesin :)
tarafından
Allah razı olsun ya :D
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Aksamdan derle topla öyle uyu sabah ta erken davran çocuk uyudukça da pratik ol hallet kuzum 
0 oy
tarafından
Bacim 2 cocugum var biri okula gidiyor biri 7.5 aylik. Ve ben pandemi sebebiyle evden calisiyorum. Sabah 8 aksam 5 mesai saatlerim. Cocuklar bende ev isleri bende ve ustune calisiyorum. Hani sana 1 gunumu anlatsam walla oturur aglarsin. Yetismiyor hicbirsey, dert etmiyorum umrumda degil sagligimiz yerinde olsun yeter bu kafadayim artik
(1,666 puan) tarafından
Ne iş yapıyorsunuz?
tarafından
Bi amerikan firmasinda calisiyorum ithalat yapan. Pandemiden beri evden calisiyoruz 2 senedir.
(1,666 puan) tarafından
Evde çalışmak hem güzel hem zor...
tarafından
Bir bebekle cok zor cok
0 oy
tarafından
Aksam yatmadan evi düzenle lavabonu yıka tozlarini al cocuk uyuyuncada supur sil

Evin düzenli olursa işinde kolay olur 
0 oy
(366 puan) tarafından
Ben uyutunca yapıyorum canım hemen yada..

Dip köşe girdiğim zaman kaynanama yoluyorm isim bitince gidip alıyorum.
0 oy
(57 puan) tarafından
Bende yetişemiyorum kafama da takmıyorum napayım aman
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Akşamdan evi biraz toparla mesela mutfakta tezgahta bulaşık kalmasın düzelt sabahta evi supurursun kahvaltıdan sonra öğlen yemeğini yapmaya çalış mesel benim oğlum küçük ve durmuyor yemek eğimi 3te hazır oluyor akşama doğru yapamiyrm zor oluyor bebekle
0 oy
(1,621 puan) tarafından

10 aylık olmak üzere her iş ucu ucuna ve her gün yapamıyorum misal dün yerleri sildim ama bugün silemedim sadece supurdum yemeği bile bagir çağır yapıyoruz :ermm:

0 oy
(4,094 puan) tarafından
Yetişemiyorum mutfakta hala bulaşıklar duruyor bi toplamaya gittim bacağımdan tuttu bırakmıyor içeri geldik oynuyor işe kalkınca kıyamet kopuyor daha yemekte yok 
0 oy
tarafından

Yetişemiyorum:D

0 oy
(7,470 puan) tarafından
Yetisemiyorum eşim gelmeye az kala toparlayabilmiş oluyorum evi canımız sağolsun napalim
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla oğlum 2 yaşında kızım 5 aylık öyle böyle yapıyom valla mecbur napiyim aksam yatmadan her yeri toplarım tuvalet banyo yıkar duş alır yatarım sabahta kahvaltıdan sonra bir süpürüp siliyorum ama her gün yapmıyorum bazen 2 günde bazne 3 günde bil oluyo 
0 oy
tarafından
Tek yapamadığım yemekse gene iyiymiş. Ben karnımı bile doyuramiyom. Lavaboya da gidemiyom. Bugün uyuduğu toplasan 1 saatten az fazla. Sabah 8 den beri uyanık uyutamiyorum.
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Akşamdan topla canım sabah süpür 

Hem ona daha çok zaman ayirirsin yemeğini de kahvaltı hazırlarken yap 

Sonra tüm gün ikinizin olsun 

Bir gün ütü 

Bir gün çamaşır diye diye geçer günler 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Gece cocuk uyuyunca evi topla ve toz al sonraki gün yapacağım yemegin on hazırlığını yap eger hazirlik isteyen bı şeyse... Sabah yan bebeginle ilgilen oyna doyur ben kizimi kanguruya takip supuruyodum evi yeni hiraktim. Bebeginle evi supur ev isi biter sonra onu uyutunca hizlica yemeğe giriş tmmdr ben wc banyo dahi gece yikiyorum bazen sabaha esim yoksa.
0 oy
tarafından
Sabah uyudu veya öğle uyku saatinde hemen yemeğini yaparsan yetisirsin 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 694 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 562 göst.
0 oy
9 cevap 307 göst.
19 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 278 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tunber (630 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,262 soru

24,136,740 cevap

334,326 kullanıcı

...